Hoteller med svømmebasseng i Mallorca

Finn på kart
Hoteller med svømmebasseng i Mallorca

Hoteller med svømmebasseng i MallorcaFra  kr235

Anbefalte Hoteller med svømmebasseng i Mallorca

 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Frakr629Per natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 623 anmeldelser fra reisendeBasert på 623 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Santa Ponsa. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 9 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Stedet teller totalt 209 innbydende rom. Hotel Globales Playa Santa Ponsa ble totalrenovert i 2009. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Hotel Globales Playa Santa Ponsa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Travelife-merket. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Nova
  Frakr608Per natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Det fantastiske leilighetskomplekset ligger rett ved stranden, og har en fantastisk utsikt over Palma Nova-bukten. Den nærmeste lokale stranden, Son Matias, er innen gangavstand, samt sentrum av Palma Nova medd ets mange butikker, underholdningssteder, barer, restauranter og puber. Flyplassen Son Sant Joan er ca. 17 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell å oppdage øya fra.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr728Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Frakr716Per natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter

  Dette familievennlige hotellet har en praktisk beliggenhet i hjertet av Santa Ponsa, bare skritt unna den store sandstranden og de mange butikker, restauranter, barer og kafeer. Det tilbyr flere sportsaktiviteter, svømmebasseng, barnebasseng, en restaurant og to barer. Flere utmerkede golfbaner er innen rekkevidde, byen Palma og den internasjonale flyplassen er henholdsvis 15 km og 25 km unna.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Frakr910Per natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1472 anmeldelser fra reisendeBasert på 1472 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet er sentralt plassert i hjertet av Alcudia få skritt unna den innbydende sandstranden, forretninger, kafeer, barer, restauranter og offentlige transportmuligheter. De besøkende ønskes velkommen med gjestfrihet og utmerket service og rommene er smakfullt og moderne innredet. Hotellet byr på en lang rekke fasiliteter som imøtekommer ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  Frakr1.511Per natt

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 410 anmeldelser fra reisendeBasert på 410 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne sjarmerende resorten i Portals Nous. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater resorten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Totalt 128 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Lindner Golf Resort Portals Nous. Denne eiendommen ble oppusset 2019. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Lindner Golf Resort Portals Nous. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på Lindner Golf Resort Portals Nous. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Alle de overnattende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Alle de overnattende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hipotels Mediterraneo
  Frakr694Per natt

  Hipotels Mediterraneostars

  Sa Coma, Mallorca , Avenida ses savines s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 326 anmeldelser fra reisendeBasert på 326 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Sa Coma. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 318 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hipotels Mediterraneo tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Riu Bravo
  Frakr1.433Per natt

  Riu Bravostars

  Playa de Palma, Mallorca , Mision de san diego 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 672 anmeldelser fra reisendeBasert på 672 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Playa de Palma. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 300 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 437 soverom. Riu Bravo gjennomgikk en renovasjon i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Riu Bravo. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa Esperanza Resort
  Frakr956Per natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet som ligger i Playa de Muro, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen ligger ved stranden. Totalt antall rom er 338. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Noen av tjenestene til Playa Esperanza Resort kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ona Cala Pi Club
  Frakr419Per natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette klubbanlegget er et storslått leilighetskompleks som ligger i et gunstig område på Sørvest-Mallorca. Det er kun 15 minutter å kjøre fra Lluchmajor og 20 minutter fra S'Arenal de Lluchmajor og turistsenteret. Gjester som vil tilbringe et mer aktivt opphold kan besøke Palma de Mallorca og shoppe, besøke severdighetene eller kose seg med en drink og utforske øyas hovedstad. Bostedet ligger kun 30 minutter unna Palma og kun 20 minutter unna Palma de Mallorca lufthavn. Komplekset er konstruert som en ‘S' og består av en hage, terrasse og flere leilighetsblokket med utsikt mot sjøen eller furuskogene. Lakse- og terrakottafarger tilfører varme til dette middelhavspregede komplekset. Dette sjarmerende leilighetshotellet inneholder totalt 118 leiligheter, som alle har alle moderne bekvemmeligheter som gjester har behov for.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her