Forretningshoteller i Mallorca

Finn på kart
Forretningshoteller i Mallorca

Forretningshoteller i MallorcaFra  kr244

Anbefalte Forretningshoteller i Mallorca

 • HM Tropical
  Frakr790Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 629 anmeldelser fra reisendeBasert på 629 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. De 205 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. HM Tropical tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • IBEROSTAR Cristina
  Frakr683Per natt

  IBEROSTAR Cristinastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle bartomeu xamena s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1349 anmeldelser fra reisendeBasert på 1349 anmeldelser fra reisende

  Ideelt beliggende bare 100 meter fra den deilige sandstranden finner man fremragende Iberostar Royal Cristina i et rolig område av berømte Playa de Palma. Et bredt utvalg restauranter, barer og forretninger, sammen med attraksjoner som Palma Aquarium, ligger alle i gåavstand fra hotellet. Sentrum av Palma med den sjarmerende gamlebyen, katedralen, museer og eksklusive forretninger nås enkelt med offentlig transport. Hotellet har et vakkert bassengområde omringet av skyggegivende trær. Barn og ungdom fra 4-17 år kan bli passet og underholdt i aldersbaserte klubber, det finnes barnebasseng, lekeplass og egen barnemeny. De voksne kommer til å sette pris på det brede utvalget av sportsaktiviteter, alt fra tennis til mange vannsportsaktiviteter. Etter en lang dag er Thai Zen Spa det perfekte sted å slappe av. Dette er dermed et skjønt hotell for hele familien.

  Se mer
 • Hotel M House
  Frakr1.433Per natt

  Hotel M Housestars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Occidental Playa de Palma
  Frakr981Per natt

  Occidental Playa de Palmastars

  Playa de Palma, Mallorca , Avinguda fra joan llabres 16 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2542 anmeldelser fra reisendeBasert på 2542 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Palma. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Totalt 276 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Occidental Playa de Palma ble komplett oppusset i 2004. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Occidental Playa de Palma. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Occidental Playa de Palma tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Alle som bor her kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Det varierte underholdningsprogrammet på Occidental Playa de Palma gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr982Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Det finnes totalt 40 rom på HM Balanguera. HM Balanguera ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr753Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.109Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • IBEROSTAR Playa de Muro
  Frakr808Per natt

  IBEROSTAR Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 8 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 658 anmeldelser fra reisendeBasert på 658 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Muro. Beliggende innen 7. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Hotellet ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall rom er 447. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2017. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. IBEROSTAR Playa de Muro tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. IBEROSTAR Playa de Muro tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for besøkende som gjerne ønsker å lade batteriene. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til IBEROSTAR Playa de Muro kan koste ekstra.

  Se mer
 • CM Playa del Moro
  Frakr816Per natt

  CM Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 405 anmeldelser fra reisendeBasert på 405 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Millor. Innkvarteringen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 160 innbydende rom. Dette hotellet ble restaurert i 2002. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle som bor her kan kose seg med stedets underholdningstilbud.

  Se mer
 • Universal Hotel Lido Park
  Frakr838Per natt

  Universal Hotel Lido Parkstars

  Paguera, Mallorca , Carrer jose guevara 4 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 309 anmeldelser fra reisendeBasert på 309 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paguera, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Universal Hotel Lido Park består av totalt 266 gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2011. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Universal Hotel Lido Park er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Universal Hotel Lido Park ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Gjester kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  101  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  11
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her