Forretningshoteller i Mallorca

Finn på kart
Forretningshoteller i Mallorca

Forretningshoteller i MallorcaFra  kr78

Anbefalte Forretningshoteller i Mallorca

 • Eix Alcudia Hotel
  Frakr495Per natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 35 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1785 anmeldelser fra reisendeBasert på 1785 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 450 meter fra eiendommen. Denne eiendommen tilbyr totalt 210 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2014. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Eix Alcudia Hotel. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Isla Mallorca & Spa
  Frakr647Per natt

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1928 anmeldelser fra reisendeBasert på 1928 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og elegante hotellet ligger svært nær den berømte Paseo Maritimo, rundt 15 minutters gange unna, og gir de besøkende en fantastisk utsikt over havnen. Sentrum av Palma er også innen gangavstand, og der finner man en rekke butikker og underholdningssteder. De nærmeste strendene er lette å nå med offentlig transport eller bil. Dette er et flott sted for gjester som ønsker å tilbringe ferien litt mer sentralt.

  Se mer
 • OD Port Portals
  Frakr741Per natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Portals Nous. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 76 soverom på OD Port Portals. Dette hotellet ble etablert i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. OD Port Portals er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere OD Port Portals som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Det finnes en parkeringsplass. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Med flere spennende spisested imøtekommer OD Port Portals de kulinariske behovene til alle typer gjester. OD Port Portals kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Almudaina
  Frakr990Per natt

  Almudainastars

  Palma sentrum, Mallorca , Avinguda de jaume iii 9 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1248 anmeldelser fra reisendeBasert på 1248 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i det kommersielle og kulturelle sentrum av Palma de Mallorca. Det er en bussholdeplass i nabolaget. Son Sant Joan flyplass ligger rundt 15 km unna. Fergekaien ligger rundt 5 km unna. Det er en golfbane i området, rundt 5 km fra hotellet. Hotellet har komplett klimaanlegg og består av en 8-etasjes hovedbygning med totalt 77 rom. I tillegg til den luftkondisjonerte lobbyen har hotellet også et TV-rom, en konferansesal med plass til inntil 57 personer, et lagerrom og en sykkelkjeller. Romservice og vaskeritjeneste er også tilgjengelig. Boenhetene er utstyrt med eget bad, TV, klimaanlegg, sentralvarme og safe til leie. Alle rommene har tregulv og -møbler og ble renovert i 2007. Noen rom har trådløs LAN internettilgang for bærbare PC-er. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr905Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Las Arenas
  Frakr652Per natt

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 663 anmeldelser fra reisendeBasert på 663 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin urbane, minimalistiske stil og fasjonable arkitektur, viser oss ikke bare en ny måte å forstå arkitektur og design på, men også skjønnheten til Middelhavet på et rolig sted. I nærheten finnes en yachtklubb, stranden, butikker, restauranter og barer. Lokale, interessante steder inkluderer akvariet i Palma, Palma-katedralen og slottet Bellver. Dette strandhotellets fasiliteter inkluderer døgnåpen resepsjon, bar og restaurant.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr791Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Det finnes totalt 40 rom på HM Balanguera. HM Balanguera ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel M House
  Frakr979Per natt

  Hotel M Housestars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • La Pergola
  Frakr520Per natt

  La Pergolastars

  Puerto Andratx, Mallorca , S'almudaina 16 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Puerto Andratx. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 5 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 700 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 29. 7 kilometer. Det finnes totalt 92 gjesteværelser på La Pergola. Denne eiendommen har eksistert siden 4, men ble totalrenovert i 2002. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. La Pergola tilbyr døgnåpen resepsjon. La Pergola tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr732Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  111  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  12
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her