Forretningshoteller i Mallorca

Finn på kart
Forretningshoteller i Mallorca

Forretningshoteller i MallorcaFra  kr367

Anbefalte Forretningshoteller i Mallorca

 • Blue Sea Mediodia
  Frakr867Per natt

  Blue Sea Mediodiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de sant cristofol 13 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 378 anmeldelser fra reisendeBasert på 378 anmeldelser fra reisende

  Dette feriehotellet et bare et minutt fra den fine sandstranden i El Arenal, og er plassert i en rolig sidegate, men likevel nær det pulserende sentrum med sitt mangfold av barer, nattklubber, restauranter og butikker. Øyas hovedstad Palma, med sin vakre gamleby og attraksjoner som katedralen eller de flotte museene, kan enkelt nås via offentlig transport, og den internasjonale flyplassen er bare minutter unna.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr1.042Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 463 anmeldelser fra reisendeBasert på 463 anmeldelser fra reisende

  Dette overnattingsstedet ligger i et fredelig boligstrøk i Son Armadams i Palma. Du kan spasere til en rekke attraksjoner på bare noen få minutter, deriblant Castillo de Bellver, Pueblo Español og Paseo Maritimo. Flyplassen ligger ca. 12 km unna. Det koselige hotellet glir elegant inn i de sjarmerende omgivelsene. De fredelige rommene er det perfekte stedet å slappe av. Alle de fullt utstyrte rommene har klimaanlegg, TV, kaffe- og tekoker og et bad med badeprodukter. Dette enkle og koselige hotellet byr på personlig service. Som gjest vil du få en virkelig avslappende opplevelse.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr1.110Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Blue Sea Ses Cases D'Or
  Frakr1.173Per natt

  Blue Sea Ses Cases D'Orstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 113 anmeldelser fra reisendeBasert på 113 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne komfortable leiligheten i Cala d'Or. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 65 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 350 meter fra nærmeste strand. Totalt 44 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Blue Sea Ses Cases D'Or tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Blue Sea Ses Cases D'Or tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Blue Sea Ses Cases D'Or. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Blue Sea Club Martha’s
  Frakr1.181Per natt

  Blue Sea Club Martha’sstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2107 anmeldelser fra reisendeBasert på 2107 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger bare noen få meter fra en hvit sandstrand i det populære feriestedet Cala d'Or på sørøstspissen av middelhavsøya Mallorca. En kort spasertur unna finner du en rekke forskjellige restauranter, og du kan lett ta deg frem til marinaen. Palma internasjonale lufthavn ligger ca. én time med bil fra hotellet. De fullt utstyrte rommene har klimaanlegg, TV, terrasse og eget bad med hårføner for et behagelig, avslappende og hyggelig opphold. Hvis du vil slappe av kan du benytte deg av utendørsbassenget eller det oppvarmede innendørsbassenget. De som liker å trene kan gjøre det i treningsstudioet. Bordtennis, tennis og biljard tilbys også. Dette stedet er perfekt for den ultimate ferieopplevelsen.

  Se mer
 • Las Arenas
  Frakr1.245Per natt

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 663 anmeldelser fra reisendeBasert på 663 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved siden av stranden i C'an Pastilla, kun to kilometer fra flyplassen. I nærheten finner du en yachtklubb, butikker, restauranter og barer. Blant de lokale severdighetene er Palma Aquarium, katedralen i Palma og Bellver-slottet. Dette moderne hotellet ligger fredelig til, og har en urban, minimalistisk stil. Den flotte arkitekturen er ikke bare ment å vise en ny måte å forstå arkitektur og design på, men også Middelhavets skjønnhet. Hotellet har 205 rom fordelt over fem etasjer, og rommene har klimaanlegg, satellitt-TV og et fullt utstyrt bad med hårføner og badeprodukter. Som gjest her kan du slappe av ved utendørsbassenget eller sole deg på terrassen med solsenger.

  Se mer
 • HM Martinique
  Frakr1.323Per natt

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 350 anmeldelser fra reisendeBasert på 350 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet som ligger i Magaluf, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 8 kilometer. Det finnes totalt 305 soverom på HM Martinique. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. HM Martinique tilbyr også babysenger ved forespørsel. HM Martinique tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. HM Martinique legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Det varierte underholdningsprogrammet på HM Martinique gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste reisende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til HM Martinique kan koste ekstra.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.341Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Hotellet ligger flott til i sentrum av Palma, og har enkel tilgang til offentlig transport. Den lange sandstranden og den livlige strandpromenaden med massevis av barer, restauranter og nattklubber ligger en kort spasertur unna (mindre enn én kilometer). Hotellet tilbyr dobbeltrom, en koselig bar hvor du kan nyte en god drink samt en sjarmerende restaurant som serverer frokost hver morgen. De innbydende rommene er lyse og elegante, og har varme- og klimaanlegg, komfortable senger og eget bad med hårføner og badeprodukter. Du kan slappe av i hotellets spa, hvor det finnes både boblebad, badstue og tyrkisk bad.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr1.387Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Det finnes totalt 40 rom på HM Balanguera. HM Balanguera ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roc Illetas
  Frakr1.685Per natt

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , Passeig illetes 62 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter

  "Dette hotellet ligger fantastisk til i Illetas, like foran klippene. Hotellet er omgitt av fantastiske tropiske hageområder med spektakulær utsikt over Palmabukten. Her bor du kun én kilometer fra nærmeste golfbane. Naturparken Na Burguesa ligger heller ikke langt unna. Dette fantastiske hotellet har et luksuriøst design, flotte rom og enestående omgivelser hvor du kan slappe helt av. Som gjest kan du benytte deg av de førsteklasses tjenestene og fasilitetene som hotellet byr på, for eksempel store hageområder med direkte adkomst til havet, avslappende bassenger, et treningssenter og spisesteder som byr på mediterrane retter av høy kvalitet."

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  172  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  18
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her