Dyrevennlig hotell i Mallorca

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i Mallorca

Dyrevennlig hotell i MallorcaFra  kr244

Anbefalte Dyrevennlig hotell i Mallorca

 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr1.269Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 419 anmeldelser fra reisendeBasert på 419 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • JS Alcudi-Mar
  Frakr651Per natt

  JS Alcudi-Marstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia arta s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 472 anmeldelser fra reisendeBasert på 472 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive strandhotellet ligger i det spennende turistområdet Playa de Muro på den innbydende øya Mallorca. Hotellet ligger bare 100 meter fra stranden, og bare 4 km fra det travle bysentrum. Et utvalg av shoppingsteder, restauranter og puber ligger i nærheten av hotellet, mens de nærmeste nattklubbene er 3,5 km unna. Hotellet tilbyr gjester en perfekte setting for en avslappende strandferie. Hotellværelsene er vakkert innredet, og har lys innredning og moderne møbler. Hotellet tilbyr gjester et utvalg av førsteklasses fritidstilbud. Gjester inviteres til å hengi seg til forfriskende behandlinger i spaområdet, mens de mer aktive reisende kan ta seg en energisk treningsøkt i treningsstudioet. Hotellet tilbyr også et sesongpreget underholdningsprogram for å more gjestene.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr481Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt til havnen El Arenal, og ligger kun 400 meter fra stranden. Gjestene befinner seg bare få minutters gåavstand fra resortens sentrum, hvor det finnes et utvalg av restauranter, barer og butikker. Forbindelser til offentlig transport ligger kun 50 meter unna. Dette delikate hotellet har vakkert utstyrte gjesterom, som gir et rolig miljø for å unnslippe resten av verden. Gjestene inviteres til å benytte seg av det store utvalget fasiliteter og tjenester dette herlige hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr877Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1062 anmeldelser fra reisendeBasert på 1062 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • Gran Hotel Soller
  Frakr1.708Per natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 149 anmeldelser fra reisendeBasert på 149 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Soller. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 5 kilometer. Gran Hotel Soller består av totalt 38 soverom. Gran Hotel Soller stammer fra 1750 og ble totalrenovert i 2003. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Gran Hotel Soller. Gran Hotel Soller tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Eiendommen tillater kun små kjæledyr. Alle de overnattende kan benytte garasjen. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til alle kroppsbevisste overnattende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Det varierte underholdningsprogrammet på Gran Hotel Soller gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Frakr798Per natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er kun for voksne, og ligger i Playa de Palma. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av 129 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. HM Balanguera Beach tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. HM Balanguera Beach tillater også store kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. HM Balanguera Beach kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bon Sol
  Frakr2.089Per natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 807 anmeldelser fra reisendeBasert på 807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Illetas. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 149 rom. Denne eiendommen ble oppusset 2013. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er døgnåpen. Bon Sol tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Små kjæledyr kan medbringes på overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Bon Sol. Bon Sol følger bærekraftige retningslinjer. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan reisende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hipotels Eurotel Punta Rotja
  Frakr646Per natt

  Hipotels Eurotel Punta Rotjastars

  Costa de los Pinos, Mallorca , Avenida del pinar 32 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 774 anmeldelser fra reisendeBasert på 774 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Costa de los Pinos. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 203 soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2010. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Hipotels Eurotel Punta Rotja tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hipotels Eurotel Punta Rotja tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Store kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hipotels Eurotel Punta Rotja. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Hipotels Eurotel Punta Rotja. Hipotels Eurotel Punta Rotja kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio ca sa Galesa
  Frakr1.350Per natt

  Palacio ca sa Galesastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 432 anmeldelser fra reisendeBasert på 432 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutique-hotellet er strategisk plassert i hjertet av Palma de Mallorca, kun noen få skritt fra den vakre katedralen og gamlebyen. Gjestene vil finne trendy og fasjonable butikker, originale kunstgallerier og gourmetrestauranter i hotellets umiddelbare nærhet, noe som lar dem hygge seg og oppdage byen. Sjøpromenaden og Palma strand ligger også svært nær hotellet, hvor gjestene kan ta spaserturer og nyte det vakre landskapet. Hvert gjesterom er individuelt innredet og inspirert av en berømt musiker, noe som skaper en koselig atmosfære for ro og avslapning med tilpassede funksjoner som eget boblebad og putemeny. Dette hotellet ligger i et 1500-talls hus og er det ideelle valget for en eksepsjonelt romantisk helg eller noen dagers avslapning, da det er en ekte urban oase inkludert spa- og velværesenter.

  Se mer
 • Brondo Architect
  Frakr954Per natt

  Brondo Architectstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de can brondo 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 608 anmeldelser fra reisendeBasert på 608 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 30 gjesteværelser på Brondo Architect. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2012. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Hotellet tillater store kjæledyr. Brondo Architect tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  28  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her