Dyrevennlig hotell i Mallorca

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i Mallorca

Dyrevennlig hotell i MallorcaFra  kr78

Anbefalte Dyrevennlig hotell i Mallorca

 • Miramar
  Frakr577Per natt

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 298 anmeldelser fra reisendeBasert på 298 anmeldelser fra reisende

  Dette familiedrevne hotellet kan skryte av en fantastisk beliggenhet like ved vannkanten i Puerto de Sollér på Mallorca. Området er fantastisk om man ønsker å vandre i omkringliggende Sierra de Tramontana og hotellet ligger bare 15 minutters kjørsel fra Son Termens-golfbanen. Gjester kan også velge å benytte seg av hotellets bil- og sykkelutleie og på den måten utforske andre byer og severdigheter i området. Det er gratis Wi-Fi og aircondition på rommene og de fleste har balkong med utsikt over havet eller fjellene. På hotellets terrassebar kan man velge i en a la carte meny til fantastisk utsikt over marinaen.

  Se mer
 • OD Port Portals
  Frakr741Per natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Portals Nous. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 76 soverom på OD Port Portals. Dette hotellet ble etablert i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. OD Port Portals er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere OD Port Portals som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Kun små kjæledyr er tillatt på dette hotellet. Det finnes en parkeringsplass. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Med flere spennende spisested imøtekommer OD Port Portals de kulinariske behovene til alle typer gjester. OD Port Portals kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr280Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 419 anmeldelser fra reisendeBasert på 419 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Dor
  Frakr458Per natt

  Dorstars

  Cala dOr, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cala d'Or. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 50 gjesteværelser på Dor. Dor gjennomgikk en renovasjon i 2015. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Dor. Dor tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Dor. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Dor. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Dor. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Dor. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • S'Entrador Playa
  Frakr719Per natt

  S'Entrador Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala agulla 123 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 729 anmeldelser fra reisendeBasert på 729 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Cala Ratjada, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 9 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 40 meter fra innkvarteringen. De 207 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. S'Entrador Playa gjennomgikk en renovasjon i 2008. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. S'Entrador Playa tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kun små kjæledyr er tillatt på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte stedets egen garasje. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på S'Entrador Playa. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på S'Entrador Playa. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Na Taconera Sport & Relax
  Frakr917Per natt

  Na Taconera Sport & Relaxstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carretera de sa font de sa gala s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 174 anmeldelser fra reisendeBasert på 174 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Cala Ratjada. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 9 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger 3. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 150 meter fra havnen. Stedet teller totalt 210 innbydende gjesteværelser. Na Taconera Sport & Relax ble komplett oppusset i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Na Taconera Sport & Relax. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Na Taconera Sport & Relax byr på et variert utvalg av spisested. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan de gjestende forvente seg et morsomt opphold. Na Taconera Sport & Relax kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palacio ca sa Galesa
  Frakr2.265Per natt

  Palacio ca sa Galesastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 432 anmeldelser fra reisendeBasert på 432 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutique-hotellet er strategisk plassert i hjertet av Palma de Mallorca, kun noen få skritt fra den vakre katedralen og gamlebyen. Gjestene vil finne trendy og fasjonable butikker, originale kunstgallerier og gourmetrestauranter i hotellets umiddelbare nærhet, noe som lar dem hygge seg og oppdage byen. Sjøpromenaden og Palma strand ligger også svært nær hotellet, hvor gjestene kan ta spaserturer og nyte det vakre landskapet. Hvert gjesterom er individuelt innredet og inspirert av en berømt musiker, noe som skaper en koselig atmosfære for ro og avslapning med tilpassede funksjoner som eget boblebad og putemeny. Dette hotellet ligger i et 1500-talls hus og er det ideelle valget for en eksepsjonelt romantisk helg eller noen dagers avslapning, da det er en ekte urban oase inkludert spa- og velværesenter.

  Se mer
 • JS Cape Colom
  Frakr686Per natt

  JS Cape Colomstars

  Porto Colom, Mallorca , De l'assumpcio 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i en vakker glasstruktur og ligger i et av de vakreste områdene på øya, med en rolig beliggenhet på toppen av en klippe og ca. 500 m fra sentrum av byen Porto Colom. Den berømte stranden Cala Marsal er innen kort rekkevidde. Hotellet har praktfull utsikt over havet fra sine fantastiske værelser, og er omgitt av 1000 m2 med middelhavshage med utmerkede fasiliteter for å drive med et bredt spekter av aktiv idrett. Profesjonelle medarbeidere og kvalitetsservice vil gi gjester en perfekt atmosfære for en flott ferie.

  Se mer
 • Hotel JS Yate
  Frakr659Per natt

  Hotel JS Yatestars

  Ca-n Picafort, Mallorca , Via francia 18 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Ca'n Picafort. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av 156 soverom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2019. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Hotel JS Yate er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlig rom. Dette hotellet tillater små kjæledyr. Hotel JS Yate byr på et variert utvalg av spisested. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Hotel JS Yate kan koste ekstra.

  Se mer
 • Cap de Mar
  Frakr724Per natt

  Cap de Marstars

  Cala Bona, Mallorca , Maritimo 5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 166 anmeldelser fra reisendeBasert på 166 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet er i Cala Bona. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra leilighetshotellet. Eiendommen rommer 71 koselige soverom. Cap de Mar gjennomgikk en renovasjon i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Cap de Mar tilbyr ikke babysenger. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  33  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her