Dyrevennlig hotell i Mallorca

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i Mallorca

Dyrevennlig hotell i MallorcaFra  kr261

Anbefalte Dyrevennlig hotell i Mallorca

 • Dor
  Frakr481Per natt

  Dorstars

  Cala dOr, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Cala d'Or. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Hotellet rommer 50 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2015. Alle som bor her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Store, som små, kjæledyr er også velkomne på dette hotellet, noe som gjør stedet svært praktisk for dem som ikke ønsker å feriere uten deres pelskledde familiemedlemmer. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr2.298Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 399 anmeldelser fra reisendeBasert på 399 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • JS Alcudi-Mar
  Frakr832Per natt

  JS Alcudi-Marstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia arta s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 438 anmeldelser fra reisendeBasert på 438 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive strandhotellet ligger i det spennende turistområdet Playa de Muro på den innbydende øya Mallorca. Hotellet ligger bare 100 meter fra stranden, og bare 4 km fra det travle bysentrum. Et utvalg av shoppingsteder, restauranter og puber ligger i nærheten av hotellet, mens de nærmeste nattklubbene er 3,5 km unna. Hotellet tilbyr gjester en perfekte setting for en avslappende strandferie. Hotellværelsene er vakkert innredet, og har lys innredning og moderne møbler. Hotellet tilbyr gjester et utvalg av førsteklasses fritidstilbud. Gjester inviteres til å hengi seg til forfriskende behandlinger i spaområdet, mens de mer aktive reisende kan ta seg en energisk treningsøkt i treningsstudioet. Hotellet tilbyr også et sesongpreget underholdningsprogram for å more gjestene.

  Se mer
 • Purohotel Palma
  Frakr3.119Per natt

  Purohotel Palmastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de montenegro 12 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 51 gjesteværelser. Purohotel Palma ble konstruert i 2004. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Små kjæledyr kan medbringes på overnattingsstedet. Purohotel Palma kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr1.162Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1000 anmeldelser fra reisendeBasert på 1000 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • JS Sol de Alcudia
  Frakr620Per natt

  JS Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Via venecia, 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1163 anmeldelser fra reisendeBasert på 1163 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Puerto de Alcudia, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 350 meter fra nærmeste strand. Totalt 220 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på JS Sol de Alcudia. Overnattingsstedet ble bygget i 1986. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. JS Sol de Alcudia tilbyr ikke babysenger. Små kjæledyr kan medbringes på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hipotels Eurotel Punta Rotja
  Frakr677Per natt

  Hipotels Eurotel Punta Rotjastars

  Costa de los Pinos, Mallorca , Avenida del pinar 32 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 752 anmeldelser fra reisendeBasert på 752 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Costa de los Pinos, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra hotellet. Hipotels Eurotel Punta Rotja består av totalt 203 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2010. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. I tillegg tillater dette hotellet store kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr481Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 508 anmeldelser fra reisendeBasert på 508 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt til havnen El Arenal, og ligger kun 400 meter fra stranden. Gjestene befinner seg bare få minutters gåavstand fra resortens sentrum, hvor det finnes et utvalg av restauranter, barer og butikker. Forbindelser til offentlig transport ligger kun 50 meter unna. Dette delikate hotellet har vakkert utstyrte gjesterom, som gir et rolig miljø for å unnslippe resten av verden. Gjestene inviteres til å benytte seg av det store utvalget fasiliteter og tjenester dette herlige hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Palacio ca sa Galesa
  Frakr3.362Per natt

  Palacio ca sa Galesastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 423 anmeldelser fra reisendeBasert på 423 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse boutique-hotellet er strategisk plassert i hjertet av Palma de Mallorca, kun noen få skritt fra den vakre katedralen og gamlebyen. Gjestene vil finne trendy og fasjonable butikker, originale kunstgallerier og gourmetrestauranter i hotellets umiddelbare nærhet, noe som lar dem hygge seg og oppdage byen. Sjøpromenaden og Palma strand ligger også svært nær hotellet, hvor gjestene kan ta spaserturer og nyte det vakre landskapet. Hvert gjesterom er individuelt innredet og inspirert av en berømt musiker, noe som skaper en koselig atmosfære for ro og avslapning med tilpassede funksjoner som eget boblebad og putemeny. Dette hotellet ligger i et 1500-talls hus og er det ideelle valget for en eksepsjonelt romantisk helg eller noen dagers avslapning, da det er en ekte urban oase inkludert spa- og velværesenter.

  Se mer
 • Gomila Park
  Frakr837Per natt

  Gomila Parkstars

  Palma sentrum, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 165 anmeldelser fra reisendeBasert på 165 anmeldelser fra reisende

  Disse leilighetene ligger i nærheten av Paseo Marítimo, Palmas promenade i havneområdet og en gate med en rekke barer og nattklubber. Både Bellver-skogen med sitt symbolske slott og sentrum av Palma er innenfor en kort spasertur. Flyplassen ligger ca. 12 km unna. Leilighetene har 24-timers resepsjon, valutaveksling, svømmebasseng, utleie av både bil og sykkel og parkering på stedet (mot betaling). Det er også gratis å ta med seg husdyr på forespørsel.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her