Dyrevennlig hotell i Mallorca

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i Mallorca

Dyrevennlig hotell i MallorcaFra  kr235

Anbefalte Dyrevennlig hotell i Mallorca

 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr1.392Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Exagon Park
  Frakr659Per natt

  Exagon Parkstars

  Ca-n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1121 anmeldelser fra reisendeBasert på 1121 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Picafort, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 16. 8 kilometer fra eiendommen. Innen 250 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra innkvarteringen. Overnattingsstedet består av 287 rom. Exagon Park ble komplett oppusset i 1997. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Exagon Park tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Exagon Park. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Frakr652Per natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 105 anmeldelser fra reisendeBasert på 105 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Cala Millor. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 101 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2005. Marins Cala Nau tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Denne eiendommen er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr728Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 • Ipanema Park - Ipanema Beach
  Frakr424Per natt

  Ipanema Park - Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antoni maria alcover 8 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i El Arenal, og er perfekt for homofile. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 650 meter fra havnen. Totalt antall soverom er 210. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Ipanema Beach
  Frakr450Per natt

  Hotel Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette storslåtte hotellet er omgitt av den fyldige og frodige Son Veri-skogen, og er en kvalitetsinnkvartering på et strandresort i El Arenal. Med sin plassering innen 16, 5 kilometer fra Palmas bysentrum, er dette etablissementet en perfekt base for solfylte ferier. Det er også innen gåavstand for vakre og tilsynelatende uendelige sandstrender, samt nærhet til levende nattliv, spisemuligheter og underholdningssteder. Besøkende blir fortryllet av vakkert moderne design og varm gjestfrihet. Gjesterommene er vakkert dekorert, og utgjør et vakkert krypinn hvor man kan slappe totalt av etter en lang dags utflukt på øya. Hotellrestauranten inviterer besøkende til å starte dagen med delikat og variert frokost i buffetstil, samt spise lokale og internasjonale retter. Voksne kan ta en kopp kaffe eller et utvalg drikkevarer i den koselige baren, mens det store utendørsbassenget er den perfekte mulighet for en oppfriskning på varme dager.

  Se mer
 • Ipanema Park
  Frakr438Per natt

  Ipanema Parkstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 11 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 534 anmeldelser fra reisendeBasert på 534 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal, og er spesielt utformet for homofile. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 11. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 20. 0 kilometer fra havnen. Hotellet består av 210 soverom. Dette hotellet ble totalrenovert i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Små kjæledyr kan medbringes på hotellet. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Ipanema Park. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • JS Corso Suites
  Frakr517Per natt

  JS Corso Suitesstars

  Porto Colom, Mallorca , L'orada s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Porto Colom. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Totalt antall rom er 117. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2019. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. JS Corso Suites er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Små kjæledyr kan medbringes på hotellet. Kunder vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gomila Park
  Frakr775Per natt

  Gomila Parkstars

  Palma sentrum, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 165 anmeldelser fra reisendeBasert på 165 anmeldelser fra reisende

  Disse leilighetene ligger i nærheten av Paseo Marítimo, Palmas promenade i havneområdet og en gate med en rekke barer og nattklubber. Både Bellver-skogen med sitt symbolske slott og sentrum av Palma er innenfor en kort spasertur. Flyplassen ligger ca. 12 km unna. Leilighetene har 24-timers resepsjon, valutaveksling, svømmebasseng, utleie av både bil og sykkel og parkering på stedet (mot betaling). Det er også gratis å ta med seg husdyr på forespørsel.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr525Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 497 anmeldelser fra reisendeBasert på 497 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt til havnen El Arenal, og ligger kun 400 meter fra stranden. Gjestene befinner seg bare få minutters gåavstand fra resortens sentrum, hvor det finnes et utvalg av restauranter, barer og butikker. Forbindelser til offentlig transport ligger kun 50 meter unna. Dette delikate hotellet har vakkert utstyrte gjesterom, som gir et rolig miljø for å unnslippe resten av verden. Gjestene inviteres til å benytte seg av det store utvalget fasiliteter og tjenester dette herlige hotellet har å tilby.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  48  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  5
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her