All-inclusive hoteller i Mallorca

Finn på kart
All-inclusive hoteller i Mallorca

All-inclusive hoteller i MallorcaFra  kr367

Anbefalte All-inclusive hoteller i Mallorca

 • Blue Sea Arenal Tower
  Frakr839Per natt

  Blue Sea Arenal Towerstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer balears 2 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal på Mallorca. Med sin praktiske beliggenhet har du bare ti minutters kjøring til flyplassen. Dersom du vil besøke Palma by, med alle sine butikker, severdigheter og spisesteder, tar det ca. 20 minutter med bil. Du finner også flere restauranter, kafeer og barer i gangavstand fra hotellet. Ved utendørsbassenget kan du bruke dagen til avslappende soling eller forfriskende dukkerter. De lyse rommene er innredet med behagelige senger og alle nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Blue Sea Mediodia
  Frakr867Per natt

  Blue Sea Mediodiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de sant cristofol 13 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 378 anmeldelser fra reisendeBasert på 378 anmeldelser fra reisende

  Dette feriehotellet et bare et minutt fra den fine sandstranden i El Arenal, og er plassert i en rolig sidegate, men likevel nær det pulserende sentrum med sitt mangfold av barer, nattklubber, restauranter og butikker. Øyas hovedstad Palma, med sin vakre gamleby og attraksjoner som katedralen eller de flotte museene, kan enkelt nås via offentlig transport, og den internasjonale flyplassen er bare minutter unna.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr905Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 232 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9109 anmeldelser fra reisendeBasert på 9109 anmeldelser fra reisende

  Denne populære ferieklubben ligger nordøst på den solrike middelhavsøya Mallorca, kun noen få meter fra den finkornede sandstranden i Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Flyplassen ligger 60 km unna. Komplekset ble renovert i perioden 2017–2020 og tilbyr 1468 romslige værelser med klimaanlegg, matlagingsutstyr, eget bad og balkong. Du kan spise på fem buffeer, tre spesialitetsrestauranter og fire snackbarer. Overnattingsstedet tilbyr dessuten åtte bassenger i ulike størrelser, lekeplasser, store hageområder, idrettsområder og kveldsforestillinger. Sportsfasilitetene omfatter blant annet gokartbane, tennisbaner, minigolfbaner og squashbaner. Dette hotellet er det perfekte stedet for familieferier, med mulighet for å velge blant flere spennende underholdningsalternativer.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.104Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Blue Sea Ses Cases D'Or
  Frakr1.173Per natt

  Blue Sea Ses Cases D'Orstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 113 anmeldelser fra reisendeBasert på 113 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne komfortable leiligheten i Cala d'Or. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 65 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 350 meter fra nærmeste strand. Totalt 44 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. Blue Sea Ses Cases D'Or tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Blue Sea Ses Cases D'Or tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Blue Sea Ses Cases D'Or. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Blue Sea Club Martha’s
  Frakr1.181Per natt

  Blue Sea Club Martha’sstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2107 anmeldelser fra reisendeBasert på 2107 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger bare noen få meter fra en hvit sandstrand i det populære feriestedet Cala d'Or på sørøstspissen av middelhavsøya Mallorca. En kort spasertur unna finner du en rekke forskjellige restauranter, og du kan lett ta deg frem til marinaen. Palma internasjonale lufthavn ligger ca. én time med bil fra hotellet. De fullt utstyrte rommene har klimaanlegg, TV, terrasse og eget bad med hårføner for et behagelig, avslappende og hyggelig opphold. Hvis du vil slappe av kan du benytte deg av utendørsbassenget eller det oppvarmede innendørsbassenget. De som liker å trene kan gjøre det i treningsstudioet. Bordtennis, tennis og biljard tilbys også. Dette stedet er perfekt for den ultimate ferieopplevelsen.

  Se mer
 • HM Martinique
  Frakr1.323Per natt

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 350 anmeldelser fra reisendeBasert på 350 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet som ligger i Magaluf, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 8 kilometer. Det finnes totalt 305 soverom på HM Martinique. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. HM Martinique tilbyr også babysenger ved forespørsel. HM Martinique tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. HM Martinique legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Det varierte underholdningsprogrammet på HM Martinique gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste reisende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til HM Martinique kan koste ekstra.

  Se mer
 • whala!beach
  Frakr1.400Per natt

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  "Dette ledende strandhotellet ligger i det livlige sentrum av El Arenal. Kun en vei skiller hotellet fra den vakre og lange sandstranden. Du kan benytte deg av offentlige transportforbindelser like i nærheten. I den koselige hotellobbyen finner du en døgnåpen resepsjon, fire heiser og en kafé som byr på deilig drikke. Hotellet har også en TV-stue, to salonger og en restaurant med klimaanlegg. De elegante og koselige rommene har en komfortabel seng, sentralvarme og balkong. Du får også eget bad med hårføner. Et underholdningsprogram på både dag- og om kveldstid tilbys også."

  Se mer
 • Blue Sea Hotel Don Jaime
  Frakr1.751Per natt

  Blue Sea Hotel Don Jaimestars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de sa jordana 20 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1302 anmeldelser fra reisendeBasert på 1302 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger på den største øyen i Balearene, Mallorca. Her, i Cala Millor, befinner du deg kun 350 meter fra stranden og drøye 56 km fra flyplassen i Palma. Stranden i Cala Millor er en hvit, flott sandstrand med fantastiske bademuligheter og vannsportaktiviteter. I nærheten er det også gode forhold for golfspillere. Et annet "must" er de majestetiske Drach-grottene, som ligger ikke langt unna. I nærområdet finner du mange spennende restauranter, barer og markeder. Rommene er store, romslige og rene – med andre ord helt perfekte for en familieferie. På hotellet tas det hensyn til gjester i alle aldre, og et eget spillrom for de yngste tilbys også. Vil familien på en spennende og aktiv utflukt, kan vi anbefale en av områdets spektakulære sykkelruter. Hotellet har egen bar og restaurant.

  Se mer
 • HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY
  Frakr1.843Per natt

  HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLYstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Playa de Palma, er kun for voksne. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt 129 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY gjennomgikk en renovasjon i 2015. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. I tillegg tillater dette hotellet store kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Med flere spennende spisested imøtekommer HM BALANGUERA BEACH ADULTS ONLY de kulinariske behovene til alle typer gjester. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  57  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  6
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her