All-inclusive hoteller i Mallorca

Finn på kart
All-inclusive hoteller i Mallorca

All-inclusive hoteller i MallorcaFra  kr78

Anbefalte All-inclusive hoteller i Mallorca

 • Playa
  Frakr812Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr283Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 232 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9109 anmeldelser fra reisendeBasert på 9109 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • Hotel Club Calimera es Talaial
  Frakr537Per natt

  Hotel Club Calimera es Talaialstars

  Cala dOr, Mallorca , Avinguda d es forti 20 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 579 anmeldelser fra reisendeBasert på 579 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Cala d'Or, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 47. 4 kilometer. Hotellet ligger innen 35 meter fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 250 rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Hotel Club Calimera es Talaial. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Hotel Club Calimera es Talaial er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette overnattingsstedet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Hotel Club Calimera es Talaial. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Hotel Club Calimera es Talaial. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen. Noen av tjenestene til Hotel Club Calimera es Talaial kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  Frakr886Per natt

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1596 anmeldelser fra reisendeBasert på 1596 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Calas de Mallorca, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av 293 rom. Hotel Palia Maria Eugenia gjennomgikk en renovasjon i 2019. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette hotellet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Alle de overnattende kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • whala!beach
  Frakr412Per natt

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  Dette ledende strandhotellet er lokalisert i det levende sentrumet til El Arendal. Hotellet er kun adskilt med en vei fra den strålende omfattende sandstranden. Nærmeste forbindelse til offentlig transport ligger et steinkast fra hotellet. Den vennlige obbyen er utstyrt med 24-timers resepsjon, en safe, 4 heiser og en kafé. Hotellet har et TV-rom, 2 lounger samt en luftkondisjonert restaurant med eget røykfritt område. De elegante og koselige rommene har eget bad med hårføner, telefon, sentralvarme, safe og en balkong. Det finnes også underholdningsprogram både på dagtid og kveldstid.

  Se mer
 • Hotel Palia Dolce Farniente
  Frakr680Per natt

  Hotel Palia Dolce Farnientestars

  Cala dOr, Mallorca , Cala egos s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1412 anmeldelser fra reisendeBasert på 1412 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Cala d'Or, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Hotellet rommer 302 koselige soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotel Palia Dolce Farniente tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Hotel Palia Dolce Farniente har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Besøkende kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet. Alle som bor her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hotel Palia Dolce Farniente. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Condesa
  Frakr1.013Per natt

  Hotel Condesastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer roselles 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2966 anmeldelser fra reisendeBasert på 2966 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Puerto de Alcudia. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor eiendommen. Hotellet består av 491 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2010. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Hotel Condesa legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av tjenestene til Hotel Condesa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Blue Sea Es Bolero
  Frakr325Per natt

  Blue Sea Es Bolerostars

  Cala dOr, Mallorca , Parc de la mar 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er ideelt for familier, og ligger i Cala d'Or. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra leiligheten. Innkvarteringen ligger innen 350 meter fra nærmeste strand. Totalt 35 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Blue Sea Es Bolero. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2004. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Blue Sea Es Bolero tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Blue Sea Es Bolero. Blue Sea Es Bolero tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blue Sea Piscis
  Frakr465Per natt

  Blue Sea Piscisstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 41 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1422 anmeldelser fra reisendeBasert på 1422 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Puerto de Alcudia, er dette flotte hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 25 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 206 innbydende rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Blue Sea Piscis er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Alle som bor her kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Blue Sea Piscis kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HM Martinique
  Frakr542Per natt

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 350 anmeldelser fra reisendeBasert på 350 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet som ligger i Magaluf, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 17. 8 kilometer. Det finnes totalt 305 soverom på HM Martinique. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. HM Martinique tilbyr også babysenger ved forespørsel. HM Martinique tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. HM Martinique legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Det varierte underholdningsprogrammet på HM Martinique gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste reisende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Noen av tjenestene til HM Martinique kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  34  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  4
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her