All-inclusive hoteller i Mallorca

Finn på kart
All-inclusive hoteller i Mallorca

All-inclusive hoteller i MallorcaFra  kr392

Anbefalte All-inclusive hoteller i Mallorca

 • BelleVue Club
  Frakr768Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 226 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9061 anmeldelser fra reisendeBasert på 9061 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • HM Tropical
  Frakr2.020Per natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 614 anmeldelser fra reisendeBasert på 614 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Palma. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. De 205 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. HM Tropical tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Frakr1.347Per natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 638 anmeldelser fra reisendeBasert på 638 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Santa Ponsa, og er spesielt utformet for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 9 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Totalt antall rom er 209. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Hotel Globales Playa Santa Ponsa tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Denne eiendommen har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med Travelife-merket. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Palmanova Palace
  Frakr1.895Per natt

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Carrer de miquel dels sants oliver 15 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1303 anmeldelser fra reisendeBasert på 1303 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Palmanova, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra eiendommen. Stedet teller totalt 193 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 1995. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Globales Palmanova Palace har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Mimosa
  Frakr1.922Per natt

  Globales Mimosastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 770 anmeldelser fra reisendeBasert på 770 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palmanova, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 500 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 287. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2018. Globales Mimosa tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Globales Mimosa. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Globales Mimosa har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Globales Mimosa. Globales Mimosa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. De som velger å overnatte her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.547Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 880 anmeldelser fra reisendeBasert på 880 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Globales America
  Frakr1.943Per natt

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2698 anmeldelser fra reisendeBasert på 2698 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive feriehotellet ligger i det vakre feriestedet Calas de Mallorca, og er veldig nær en vakker sandstrand og omgitt av furutrær. Hvite sandstrender og krystallklart, turkis vann er kjennetegnene til dette området på østkysten av den populære ferieøya Mallorca. Den internasjonale flyplassen i Palma er ca. 60 km unna.

  Se mer
 • Ipanema Park - Ipanema Beach
  Frakr877Per natt

  Ipanema Park - Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antoni maria alcover 8 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 11. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 650 meter fra havnen. Overnattingsstedet består av 210 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kunder behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Ipanema Park - Ipanema Beach. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel & Spa Ferrer Janeiro
  Frakr1.066Per natt

  Hotel & Spa Ferrer Janeirostars

  Ca-n Picafort, Mallorca , Diagonal 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 581 anmeldelser fra reisendeBasert på 581 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Ca'n Picafort, og er spesielt utformet for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 80 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 233 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 8 handicapvennlig soverom. Hotel & Spa Ferrer Janeiro ønsker ikke kjæledyr velkommen. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Alle som bor her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på hotellet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på dette hotellet. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Hotel & Spa Ferrer Janeiro kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palia Sa Coma Playa
  Frakr1.438Per natt

  Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1043 anmeldelser fra reisendeBasert på 1043 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sa Coma, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 174 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Palia Sa Coma Playa ble komplett oppusset i 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Palia Sa Coma Playa tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Alle de overnattende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Reisende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Alle som bor her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Palia Sa Coma Playa. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  80  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  8
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her