Hoteller i Soller

Finn på kart
 • Gran Hotel Soller
  Frakr1.776Per natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 453 anmeldelser fra reisendeBasert på 453 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Soller. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 5 kilometer. Gran Hotel Soller består av totalt 38 gjesteværelser. Gran Hotel Soller ble bygget i 1750 og har blitt totalrenovert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Små kjæledyr er tillatt på Gran Hotel Soller. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Frakr2.915Per natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette flotte landhuset i Soller. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1600. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Guia
  Frakr1.354Per natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Soller. Totalt 24 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på El Guia. El Guia stammer fra 1880 og ble totalrenovert i 2018. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. El Guia tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Overnattingsstedet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. El Guia tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Reisende kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Soller

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her