Hoteller i Soller

Finn på kart
 • El Guia
  Frakr907Per natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 161 anmeldelser fra reisendeBasert på 161 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Soller. El Guia består av totalt 24 rom. El Guia stammer fra 1880 og ble totalrenovert i 2018. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. El Guia tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr El Guia et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Gjester kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Soller Plaza
  Frakr731Per natt

  Soller Plazastars

  Soller, Mallorca , Vicario pastor 4 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Soller. Beliggende innen 20 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. De 21 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Soller Plaza ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 2019. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Soller Plaza tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlig soverom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Soller Plaza følger bærekraftige retningslinjer. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Frakr1.302Per natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable landhuset som ligger i Soller, er kun for voksne. Hotel Finca Ca's Curial garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 14 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 1600. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hotel Finca Ca's Curial. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hotel Finca Ca's Curial. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel Finca Ca's Curial. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • LLUNA AQUA SOLLER
  Frakr642Per natt

  LLUNA AQUA SOLLERstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa lluna 21 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Soller. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 14 soverom. LLUNA AQUA SOLLER ble bygget i 2019. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. LLUNA AQUA SOLLER tilbyr også babysenger ved forespørsel. LLUNA AQUA SOLLER har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kun små kjæledyr er tillatt på denne eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen er miljøvennlig. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Soller

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her