Hoteller i Selva

Finn på kart
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Frakr1.364Per natt

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 249 anmeldelser fra reisendeBasert på 249 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Selva. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 13 soverom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1860. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Can Calco
  Frakr1.006Per natt

  Can Calcostars

  Selva, Mallorca , C/ campanet 1 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 53 anmeldelser fra reisendeBasert på 53 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle landhotellet ligger i Selva. Can Calco garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 13 rom. Can Calco sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Can Calco tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Can Calco ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel
  Frakr1.714Per natt

  S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotelstars

  Selva, Mallorca , Camí de diumenges 2 - Kart
   

  Beliggende i Selva, er dette komfortable landhuset eksklusivt for voksne. Innen 240 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 41. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 35. 0 kilometer fra havnen. S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 soverom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Selva

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her