Hoteller i Sa Coma

Finn på kart
 • Palia Sa Coma Playa
  Frakr880Per natt

  Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1001 anmeldelser fra reisendeBasert på 1001 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sa Coma, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet rommer 174 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2018. Palia Sa Coma Playa tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Palia Sa Coma Playa tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Palia Sa Coma Playa. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Frakr336Per natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Sa Coma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 9. 1 kilometer fra leiligheten. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Totalt 52 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2017. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Aptos. Club Sa Coma tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Frakr869Per natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sa Coma, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. De 614 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Globales Apartotel Bouganvilla gjennomgikk en renovasjon i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hipotels Mediterraneo
  Frakr693Per natt

  Hipotels Mediterraneostars

  Sa Coma, Mallorca , Avenida ses savines s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 326 anmeldelser fra reisendeBasert på 326 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Sa Coma. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 318 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Hipotels Mediterraneo tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Frakr528Per natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1179 anmeldelser fra reisendeBasert på 1179 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger i det fredelige området Sa Coma, tett på velkjente og populære Cala Milor. Hotellet har en vakker havutsikt fra de fleste rommene og ligger mindre enn 60 meter fra nærmeste strand. I området finner hotellets gjester et spennende utvalg av shopping og underholdning, barer og restauranter. Man kan også nyte en hyggelig spasertur i det beskyttede naturområdet, Punta n´Amer. Dette er et fantastisk sted for et par hyggelige dager under middelhavets varmende sol.

  Se mer
 • Hipotels Mediterraneo Club
  Frakr1.105Per natt

  Hipotels Mediterraneo Clubstars

  Sa Coma, Mallorca , Avenida ses savines s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1213 anmeldelser fra reisendeBasert på 1213 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne sjarmerende leiligheten i Sa Coma. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra innkvarteringen. Det finnes totalt 318 rom på Hipotels Mediterraneo Club. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Hipotels Mediterraneo Club tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Alle de overnattende kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hipotels Marfil Playa
  Frakr603Per natt

  Hipotels Marfil Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Cards 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 452 anmeldelser fra reisendeBasert på 452 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Sa Coma, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 9. 5 kilometer fra hotellet. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Eiendommen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Totalt 162 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Hipotels Marfil Playa. Denne eiendommen ble sist renovert i 2000. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Hipotels Marfil Playa tilbyr døgnåpen resepsjon. Hipotels Marfil Playa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hipotels Marfil Playa. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Protur Vista Badia
  Frakr1.433Per natt

  Protur Vista Badiastars

  Sa Coma, Mallorca , Xiprers s/n - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 850 anmeldelser fra reisendeBasert på 850 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Sa Coma, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 30 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra hotellet. Hotellet består av totalt 250 koselige rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2008. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle rommene på Protur Vista Badia er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Protur Vista Badia. Protur Vista Badia legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamento Beauty Sa Coma II
  Frakr19.306Per natt

  Apartamento Beauty Sa Coma IIstars

  Sa Coma, Mallorca , Av. las palmeras s/n, ed. playsol 4º puerta 7 - Kart
   

  Denne koselige leiligheten ligger i Sa Coma. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen.

  Se mer
 • THB Sa Coma Platja
  Frakr1.305Per natt

  THB Sa Coma Platjastars

  Sa Coma, Mallorca , Ses gavines sn - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 862 anmeldelser fra reisendeBasert på 862 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne sjarmerende leiligheten i Sa Coma. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra leiligheten. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Leiligheten ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 154 rom. Denne eiendommen ble restaurert i 2017. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Reisende kan benytte stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  13  Hoteller i Sa Coma
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Sa Coma

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her