Hoteller i Puerto de Soller-området

Finn på kart
 • Eden Nord
  Frakr967Per natt

  Eden Nordstars

  Puerto Soller, Mallorca , Mestral 5 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 328 anmeldelser fra reisendeBasert på 328 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Puerto Soller. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 28. 2 kilometer. Det finnes totalt 109 rom på stedet. Eden Nord gjennomgikk en renovasjon i 1999. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Eden Nord tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Soller Garden
  Frakr832Per natt

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Placa de reis de mallorca 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 121 anmeldelser fra reisendeBasert på 121 anmeldelser fra reisende

  Dette vakre strandresortet er beliggende i Puerto de Soller på Mallorca. Komplekset ligger kun 300 meter fra det livlige bysentrumet og den deilige stranden hvor gjestene kan oppleve vannsportsaktiviteter eller bare lene seg tilbake og slappe av i de oppfriskende omgivelsene. Komplekset består av attraktive bungalowleiligheter plassert blant 10.000 kvadratmeter vakker hage. Dette overnattingsalternativet er et hjem borte fra hjemmet hvor man kan slappe av i en komfortabel atmosfære. Komplekset er familievennlig og tilbyr en mengde fremragende fritidsfasiliteter som appellerer til hele familien og i restauranten kan man nyte smakfulle delikatesser.

  Se mer
 • Gran Hotel Soller
  Frakr1.776Per natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 453 anmeldelser fra reisendeBasert på 453 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Soller. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet er innen 3. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 24. 5 kilometer. Gran Hotel Soller består av totalt 38 gjesteværelser. Gran Hotel Soller ble bygget i 1750 og har blitt totalrenovert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Små kjæledyr er tillatt på Gran Hotel Soller. Hotellet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

  Se mer
 • Eden
  Frakr1.365Per natt

  Edenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Passeig es traves 26 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 500 anmeldelser fra reisendeBasert på 500 anmeldelser fra reisende

  Dette feriehotellet med sin flotte hage ligger perfekt til ved havet og fiskehavnen og Sóller-bukten, og kan friste med fantastiske utsikter. En rekke restauranter, barer og kafeer er i nærheten, og sentrum av byen Sóller kan enkelt nås med den historiske trikken. Byen Palma er 25 km unna, og er forbundet med Sóller med et klassisk og historisk tog.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Frakr2.915Per natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette flotte landhuset i Soller. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 soverom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 1600. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hoposa Costa d'Or
  Frakr1.843Per natt

  Hoposa Costa d'Orstars

  Deya, Mallorca , Carrer lluch alcari s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 383 anmeldelser fra reisendeBasert på 383 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er kun for voksne, og ligger i Deia. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Hoposa Costa d'Or består av totalt 41 rom. Dette hotellet ble restaurert i 2004. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Guia
  Frakr1.354Per natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 142 anmeldelser fra reisendeBasert på 142 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Soller. Totalt 24 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på El Guia. El Guia stammer fra 1880 og ble totalrenovert i 2018. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. El Guia tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Overnattingsstedet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. El Guia tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. Reisende kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ca's Papa
  Frakr1.443Per natt

  Ca's Papastars

  Valldemosa, Mallorca , Carrer de jovellanos 8 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Valldemossa. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 1 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra hotellet. Gjester vil finne flyplassen innen 21. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 21. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Ca's Papa ble totalrenovert i 2014. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Ca's Papa. Ca's Papa tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Miramar
  Frakr794Per natt

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 283 anmeldelser fra reisendeBasert på 283 anmeldelser fra reisende

  Dette familiedrevne hotellet kan skryte av en fantastisk beliggenhet like ved vannkanten i Puerto de Sollér på Mallorca. Området er fantastisk om man ønsker å vandre i omkringliggende Sierra de Tramontana og hotellet ligger bare 15 minutters kjørsel fra Son Termens-golfbanen. Gjester kan også velge å benytte seg av hotellets bil- og sykkelutleie og på den måten utforske andre byer og severdigheter i området. Det er gratis Wi-Fi og aircondition på rommene og de fleste har balkong med utsikt over havet eller fjellene. På hotellets terrassebar kan man velge i en a la carte meny til fantastisk utsikt over marinaen.

  Se mer
 • Mirabó De Valldemossa
  Frakr3.361Per natt

  Mirabó De Valldemossastars

  Valldemosa, Mallorca , Ctra valldemossa km 16 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 197 anmeldelser fra reisendeBasert på 197 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende landhotellet er i Valldemossa. Mirabó De Valldemossa garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 rom. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i Puerto de Soller-området
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Puerto de Soller-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler