Hoteller i Puerto de Alcudia

Finn på kart
 • Som Far Hotel
  Frakr869Per natt

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 227 anmeldelser fra reisendeBasert på 227 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger på den sjarmerende øya Mallorca. Komplekset ligger i det rolige området Bahia de Alcudia, i kort avstand fra den fantastiske stranden gjennom en aromatisk furuskog. Gjestene vil befinne seg i den ideelle beliggenheten fra hvor man kan utforske det berømte fuglereservatet, Alcudia havn og det gamle, romerske byen Pollentia. Dette fantastiske komplekset har smakfullt innredete leiligheter som kommer fullt utstyrt med moderne fasiliteter. Komplekset har et utvalg av fritids-, spise- og avslapningsfasiliteter. Gjestene kan spise med stil i de avslappende omgivelsene til restaurantene hvor utsøkte kulinariske måltider serveres hver dag.

  Se mer
 • BelleVue Lagomonte
  Frakr877Per natt

  BelleVue Lagomontestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de estany petit 8 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2098 anmeldelser fra reisendeBasert på 2098 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Puerto de Alcudia. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet er innen 1. 2 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 45. 2 kilometer. Stedet teller totalt 272 innbydende soverom. BelleVue Lagomonte ble totalrenovert i 2001. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Besøkende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Frakr372Per natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 174 anmeldelser fra reisendeBasert på 174 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Puerto de Alcudia. Med sin beliggenhet innen 700 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra leiligheten. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 32 innbydende soverom. Solecito Alcudia gjennomgikk en renovasjon i 2015. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Solecito Alcudia tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Frakr813Per natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1472 anmeldelser fra reisendeBasert på 1472 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet er sentralt plassert i hjertet av Alcudia få skritt unna den innbydende sandstranden, forretninger, kafeer, barer, restauranter og offentlige transportmuligheter. De besøkende ønskes velkommen med gjestfrihet og utmerket service og rommene er smakfullt og moderne innredet. Hotellet byr på en lang rekke fasiliteter som imøtekommer ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • More
  Frakr591Per natt

  Morestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle de tirant lo blanc 8 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 935 anmeldelser fra reisendeBasert på 935 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Puerto de Alcudia. Eiendommen ligger innen 5 meter fra nærmeste strand. Totalt 116 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på More. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på More. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Frakr409Per natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Puerto de Alcudia, og er spesielt utformet for familier. Besøkende vil finne flyplassen innen 45. 5 kilometer. Eiendommen består av totalt 142 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2014. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på denne eiendommen. Apartamentos Sol de Alcudia tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Apartamentos Sol de Alcudia kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • ONA Garden Lago
  Frakr447Per natt

  ONA Garden Lagostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Amsterdam , urb lago menor 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 448 anmeldelser fra reisendeBasert på 448 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger denne sjarmerende leiligheten i Puerto de Alcudia. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leiligheten. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Eiendommen rommer 81 koselige soverom. Denne eiendommen ble etablert i 1993. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle som bor her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på ONA Garden Lago. Reisende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eix Alcudia Hotel
  Frakr483Per natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1701 anmeldelser fra reisendeBasert på 1701 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 450 meter fra innkvarteringen. Det finnes totalt 210 soverom på Eix Alcudia Hotel. Dette hotellet ble totalrenovert i 2014. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Eix Alcudia Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Siesta I
  Frakr521Per natt

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1153 anmeldelser fra reisendeBasert på 1153 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger på øyens nordøstlige side, tett på historiske Alcudia langs den berømte og kommersielle gaten Pere Mas i Reus. I området finnes et enormt utvalg forretninger, restauranter og barer. Nasjonalparken Albufera ligger omtrent tre kilometer unna og nås enkelt med bil eller offentlig transport. Hotellet er ideelt for dem som vil kombinere avslapping med lokalområdets spennende kultur.

  Se mer
 • Zafiro Tropic
  Frakr611Per natt

  Zafiro Tropicstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer d anselm turmeda 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1284 anmeldelser fra reisendeBasert på 1284 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Puerto de Alcudia, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Stedet teller totalt 340 innbydende rom. Zafiro Tropic gjennomgikk en renovasjon i 2010. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Zafiro Tropic er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Zafiro Tropic har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Zafiro Tropic. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  29  Hoteller i Puerto de Alcudia
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Puerto de Alcudia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her