Hoteller i Puerto de Alcudia

Finn på kart
 • Som Far Hotel
  Frakr1.175Per natt

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 227 anmeldelser fra reisendeBasert på 227 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger på den sjarmerende øya Mallorca. Komplekset ligger i det rolige området Bahia de Alcudia, i kort avstand fra den fantastiske stranden gjennom en aromatisk furuskog. Gjestene vil befinne seg i den ideelle beliggenheten fra hvor man kan utforske det berømte fuglereservatet, Alcudia havn og det gamle, romerske byen Pollentia. Dette fantastiske komplekset har smakfullt innredete leiligheter som kommer fullt utstyrt med moderne fasiliteter. Komplekset har et utvalg av fritids-, spise- og avslapningsfasiliteter. Gjestene kan spise med stil i de avslappende omgivelsene til restaurantene hvor utsøkte kulinariske måltider serveres hver dag.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Frakr1.214Per natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 227 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9109 anmeldelser fra reisendeBasert på 9109 anmeldelser fra reisende

  Nordøst på den solfylte middelhavsøya Mallorca finner man denne populære ferieklubben, med en nydelig beliggenhet like ved sjøen og bare noen få skritt fra den fine sandstranden Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bukten. Et stort utvalg av restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet, og Alcudia bysentrum, med sin romerske arkitektur og sine utgravninger, er lett å nå.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Frakr1.014Per natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten som ligger i Puerto de Alcudia, er et godt alternativ for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 45. 5 kilometer. Totalt 142 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Apartamentos Sol de Alcudia. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2014. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Apartamentos Sol de Alcudia. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Apartamentos Sol de Alcudia. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på denne eiendommen. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Alle som bor her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Apartamentos Sol de Alcudia. Noen av tjenestene til Apartamentos Sol de Alcudia kan koste ekstra.

  Se mer
 • Roc Hotel Boccaccio
  Frakr1.672Per natt

  Roc Hotel Boccacciostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas i reus 3 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 529 anmeldelser fra reisendeBasert på 529 anmeldelser fra reisende

  Dette trivelige hotellet er bare 100 meter fra den store sandstranden og ved siden av innsjøen Lago Esperanza i det populære feriestedet Puerto de Alcúdia i det nordøstlige Mallorca. Det tilbyr et basseng, en lekeplass for yngre gjester og en strandrestaurant. Butikkene, restauranter, barer og kaféer på feriestedet er bare noen få skritt unna, og byen Palma kan nås innen 45 minutter med bil.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Frakr2.196Per natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1503 anmeldelser fra reisendeBasert på 1503 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet er sentralt plassert i hjertet av Alcudia få skritt unna den innbydende sandstranden, forretninger, kafeer, barer, restauranter og offentlige transportmuligheter. De besøkende ønskes velkommen med gjestfrihet og utmerket service og rommene er smakfullt og moderne innredet. Hotellet byr på en lang rekke fasiliteter som imøtekommer ønsker og krav fra alle typer reisende.

  Se mer
 • Elegance Diana
  Frakr1.089Per natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget er i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Herberget er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 250 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra herberget. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 7 kilometer. Herberget ligger innen 100 meter fra havnen. Overnattingsstedet rommer 30 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Elegance Diana. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Elegance Diana tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Astoria Playa
  Frakr1.942Per natt

  Astoria Playastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de l astoria s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3297 anmeldelser fra reisendeBasert på 3297 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Puerto de Alcudia, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er 2. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra hotellet. Det finnes totalt 176 gjesteværelser på Astoria Playa. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Astoria Playa tilbyr døgnåpen resepsjon. Astoria Playa tilbyr ikke babysenger. Astoria Playa ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Astoria Playa byr på et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. De som velger å overnatte her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Dette overnattingsstedet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eix Alcudia Hotel
  Frakr1.139Per natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1785 anmeldelser fra reisendeBasert på 1785 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette sjarmerende hotellet i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 450 meter fra nærmeste strand. Eix Alcudia Hotel består av totalt 210 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Eix Alcudia Hotel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eix Alcudia Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Eix Alcudia Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Frakr843Per natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 198 anmeldelser fra reisendeBasert på 198 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten ligger i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Leiligheten er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 20 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Totalt 32 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Solecito Alcudia. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Kunder kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • JS Sol de Alcudia
  Frakr1.388Per natt

  JS Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Via venecia, 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1224 anmeldelser fra reisendeBasert på 1224 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 350 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 220 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 1986. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Denne dyrevennlige eiendommen tillater kjæledyr inntil 5 kg. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i Puerto de Alcudia
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Puerto de Alcudia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her