Hoteller i Portals Nous området

Finn på kart
 • Tomir Portals Suites
  Frakr1.257Per natt

  Tomir Portals Suitesstars

  Portals Nous, Mallorca , Miguel de cervantes 4 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 231 anmeldelser fra reisendeBasert på 231 anmeldelser fra reisende

  Det familievennlige Ola Aparthotel Tomir ligger godt til i sentrum av Portals Nous med utsikt over Costa d´en Blanes-stranden og Middelhavet. Et stort utvalg forretninger, restauranter og barer finnes i det omkringliggende området og sandstranden ligger bare noen få skritt unna. Den moderne havnen i Puerto Blanes, med sine luksuriøse designforretninger og eksklusive restauranter, ligger en kort gåtur fra hotellet som tilbyr lyse og innbydende studio, så vel som 1- og 2-roms leiligheter med plass til seks personer. Alle er komfortabelt innredet og fasiliteter inkluderer aircondition, trådløst internett, satelitt-TV og et tekjøkken. Ekstraservice og -fasiliteter inkluderer et utendørsbasseng med barneområde omgitt av en terrasse med solsenger, juniorklubb, lekeplass, bufférestaurant og loungebar. Dette er et perfekt sted for familier og venner på søken etter en deilig og avslappende ferie under middelhavssolen.

  Se mer
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  Frakr1.752Per natt

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 432 anmeldelser fra reisendeBasert på 432 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Portals Nous, er denne flotte resorten optimalt for familier. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater resorten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 3 kilometer. Eiendommen består av totalt 128 rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2019. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Lindner Golf Resort Portals Nous. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant eiendommens mange helse- og wellnessfasiliteter. Lindner Golf Resort Portals Nous tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Roc Illetas
  Frakr1.843Per natt

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , Passeig illetes 62 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter

  "Dette hotellet ligger fantastisk til i Illetas, like foran klippene. Hotellet er omgitt av fantastiske tropiske hageområder med spektakulær utsikt over Palmabukten. Her bor du kun én kilometer fra nærmeste golfbane. Naturparken Na Burguesa ligger heller ikke langt unna. Dette fantastiske hotellet har et luksuriøst design, flotte rom og enestående omgivelser hvor du kan slappe helt av. Som gjest kan du benytte deg av de førsteklasses tjenestene og fasilitetene som hotellet byr på, for eksempel store hageområder med direkte adkomst til havet, avslappende bassenger, et treningssenter og spisesteder som byr på mediterrane retter av høy kvalitet."

  Se mer
 • Europe Playa Marina
  Frakr2.097Per natt

  Europe Playa Marinastars

  Illetas, Mallorca , Illetas, 68 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 490 anmeldelser fra reisendeBasert på 490 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det fredelige området Illetasc, rett ved den vakre sandstranden og kun seks kilometer fra øyas hovedstad, Palma. Dette er det perfekte stedet for en minneverdig ferie på Mallorca. Her kan du tilbringe dagene med å spille golf på de nærliggende golfbanene eller utforske området og byen med sine mange butikker og andre attraksjoner. Flyplassen ligger ca. 25 km unna. De særpregede rommene har eget bad og alle nødvendige fasiliteter som vil få selv den mest kresne reisende til å føle seg hjemme. Enten om du velger å koble av med noe å drikke ved bassenget, spille bordtennis eller kose deg med underholdningsprogrammene på stedet, vil kvelden bli en minneverdig avslutning på en kjempeflott dag.

  Se mer
 • Bon Sol
  Frakr3.370Per natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 807 anmeldelser fra reisendeBasert på 807 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Illetas. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 149 rom. Denne eiendommen ble oppusset 2013. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er døgnåpen. Bon Sol tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Små kjæledyr kan medbringes på overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Bon Sol. Bon Sol følger bærekraftige retningslinjer. Reisende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan reisende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Frakr1.703Per natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstarsGreenProgram Icon

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 655 anmeldelser fra reisendeBasert på 655 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet nyter godt av sin fredfylte beliggenhet blant aromatiske furutrær i Punta Negra. Hotellet ligger i nærheten av havet og villaeiendommen Costa d'en Blanes. Gjestene vil befinne seg kun noen få skritt fra nærmeste strand. Hotellet ligger kun 2 km fra marinaen i Puerto Portals hvor gjester kan utforske mangfoldet av butikker, restauranter og underholdningssteder som området har å tilby. Flyplassen ligger kun 20 km unna. Dette fortryllende hotellet vil garantert imponere og består av smakfullt innredete gjesterom med frodig møblement og moderne fasiliteter. Hotellet tilbyr et endeløst utvalg av eksemplariske fasiliteter som overgår forventningene til selv den mest kresne reisende.

  Se mer
 • Salles Hotel Marina Portals
  Frakr1.330Per natt

  Salles Hotel Marina Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Crta andratx km10 s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1399 anmeldelser fra reisendeBasert på 1399 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en fredelig beliggenhet, ikke langt fra yachthavnen i Portals Nous. Du kan kjøre til flyplassen på ca. 20 minutter. Nærmeste sandstrand og sentrum av byen ligger i gangavstand fra hotellet. Du finner en rekke nisjebutikker, små forretninger, restauranter og barer i nærområdet. Du kan også benytte deg av offentlige transportforbindelser i nærheten. Sentrum av Palma, med flere lokale og internasjonale restauranter, kafeer, barer og butikker, ligger en kort kjøretur unna. Hvis du foretrekker å bli på hotellet, kan du slappe av ved eller i utendørsbassenget, spise deilig mat på restauranten eller koble av på spaet. De komfortable rommene er dekorert i livlige farger, har koselige senger og alle nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Hotel de Mar Gran Meliá
  Frakr3.831Per natt

  Hotel de Mar Gran MeliástarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Illetas 7 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Illetas, er dette sofistikerte hotellet eksklusivt for voksne. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra hotellet. De 142 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Gran Melia de Mar tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kunder behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Gran Melia de Mar. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Gran Melia de Mar tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Grand Portals Nous
  Frakr3.127Per natt

  Iberostar Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Kart
   

  Dette fantastiske hotellet ligger i Portals Nous, og er eksklusivt utformet for voksne. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 2 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Totalt 66 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Iberostar Grand Portals Nous. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2017. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Iberostar Grand Portals Nous. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Iberostar Grand Portals Nous. Noen av tjenestene til Iberostar Grand Portals Nous kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Portals Nous området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her