Hoteller i Pollensa-Formentor

Finn på kart
 • Formentor, a Royal Hideaway Hotel
  Frakr2.094Per natt

  Formentor, a Royal Hideaway Hotelstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Playa de formentor 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 952 anmeldelser fra reisendeBasert på 952 anmeldelser fra reisende

  Det verdensberømte luksushotellet Barceló Formentor, bygget i 1929 og oppusset i 2002, er et legendarisk sted med veldig mest romantiske omgivelser på den nordøstlige spissen av Mallorca, kjent for å ha blitt besøkt av kjente personer som Churchill og Chaplin. Det er omgitt av 1200 hektar med middelhavsskog, og ligger ved siden av den vakre stranden Formentor med dens krystallklare vann og har spektakulær utsikt over Formentor Cape-bukten. Det prisbelønte boutique-hotellet har et bredt utvalg av tjenester i verdensklassen, og fasiliteter som ulike fine spisesteder med internasjonale retter og middelhavsretter, blant annet den kjente restauranten El Pi og en pianobar. Gjester kan oppdage de fortryllende omgivelsene på hesteryggen, ta del i en nautisk tur eller bli bortskjemt i hotellets skjønnhetssalong. Dette hotellet er selve symbolet på luksus i spektakulære omgivelser på denne fantastiske øya.

  Se mer
 • Juma
  Frakr1.118Per natt

  Jumastars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Plaza mayor 9 - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Pollensa-Formentor. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Juma og et av dets 7 soverom. Juma gjennomgikk en renovasjon i 1997. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Juma tilbyr ikke babysenger. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte garasjen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Son Sant Jordi
  Frakr1.179Per natt

  Son Sant Jordistars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Carrer de sant jordi 29 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 66 anmeldelser fra reisendeBasert på 66 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Pollensa-Formentor. Innen 1. 0 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2000. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • L'Hostal
  Frakr856Per natt

  L'Hostalstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Mercat 18 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Pollensa-Formentor. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra eiendommen. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 6 gjesteværelser. Dette hotellet ble konstruert i 2004. Reisende kan benytte internett. L'Hostal opererer ikke med døgnåpen resepsjon. L'Hostal ønsker ikke kjæledyr velkommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Pollensa-Formentor

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her