Hoteller i Playa de Muro

Finn på kart
 • Iberostar Alcudia Park
  Frakr976Per natt

  Iberostar Alcudia ParkstarsGreenProgram Icon

  Playa de Muro, Mallorca , Avinguda de s albufera 30 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1970 anmeldelser fra reisendeBasert på 1970 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Muro, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 14. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 324 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Iberostar Alcudia Park. Denne eiendommen ble oppusset 2018. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Iberostar Alcudia Park tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Iberostar Alcudia Park tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for de som velger å overnatte her og gjerne ønsker å lade batteriene. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rei del Mediterrani
  Frakr769Per natt

  Rei del Mediterranistars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer creuer 14 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 524 anmeldelser fra reisendeBasert på 524 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Muro, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 242 innbydende soverom. Eiendommen ble bygget i 1988. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Rei del Mediterrani tilbyr ikke babysenger. Rei del Mediterrani ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Reisende på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. De som velger å overnatte her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på Rei del Mediterrani. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa Esperanza Resort
  Frakr869Per natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette flotte hotellet som ligger i Playa de Muro, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen ligger ved stranden. Playa Esperanza Resort består av totalt 338 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2014. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Gjester kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Playa Esperanza Resort tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Albufera Playa
  Frakr997Per natt

  Iberostar Albufera Playastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avda. albufera s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1424 anmeldelser fra reisendeBasert på 1424 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Muro. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 8. 0 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 360 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2008. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle som bor her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Iberostar Albufera Playa. Reisende kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Iberostar Albufera Playa er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • IBEROSTAR Albufera Park
  Frakr1.232Per natt

  IBEROSTAR Albufera Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle dunes bahía de alcudia - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1056 anmeldelser fra reisendeBasert på 1056 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Muro. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Totalt antall soverom er 250. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2007. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Fellesområdene påIBEROSTAR Albufera Park er tilrettelagt for rullestolbrukere. IBEROSTAR Albufera Park tillater også store kjæledyr. Reisende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Reisende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Alle som bor her kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Selection Playa de Muro Village
  Frakr1.609Per natt
   

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Playa de Muro, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger ved stranden. Iberostar Selection Playa de Muro Village består av totalt 190 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2009. Iberostar Selection Playa de Muro Village sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Iberostar Selection Playa de Muro Village tilbyr ikke babysenger. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Iberostar Selection Playa de Muro Village. Iberostar Selection Playa de Muro Village tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Dette hotellet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan de som velger å overnatte her forvente seg et morsomt opphold. Besøkende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av tjenestene til Iberostar Selection Playa de Muro Village kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mar Hotels Playa de Muro Suites
  Frakr1.318Per natt

  Mar Hotels Playa de Muro Suitesstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer falco s/n - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 190 anmeldelser fra reisendeBasert på 190 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger i hjertet av et kompleks i Alcudia Bay på storslåtte Mallorca. Herfra er det ikke langt til naturparken S´Albufera og Playa de Muro. Nærmeste shopping- og underholdningssteder ligger bare 500 meter unna, mens offentlig transport er det mulig å få tak bare få steg fra dette hotellet som oser av gjestfrihet og byr på strålende service. Leilighetene er vakkert innredet med alle moderne fasiliteter, noe som gjør at bekvemmeligheten er upåklagelig. Gjestene vil også la seg underholde av hotellets øvrige aktiviteter og fasiliteter.

  Se mer
 • Grupotel Alcudia Suite
  Frakr1.038Per natt

  Grupotel Alcudia SuitestarsGreenProgram Icon

  Playa de Muro, Mallorca , C else hetzel 4 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 186 anmeldelser fra reisendeBasert på 186 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er flott beliggende i Alcudia tett på stranden Playas de Muro, en lang sandstrand bare 150 meter fra hotellet. I gåavstand finnes offentlig transport og et shoppingsenter sammen med utallige barer, restauranter og nattklubber. Dette er det perfekte sted for dem som ønsker å oppleve noe av det beste ved Middelhavet.

  Se mer
 • Viva Blue & Spa
  Frakr1.303Per natt

  Viva Blue & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer passeig de bateman s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1620 anmeldelser fra reisendeBasert på 1620 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende leilighetshotellet i Playa de Muro. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra leilighetshotellet. Eiendommen ligger innen 5. 5 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 265 rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2018. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Viva Blue & Spa er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Stedets fellesområder er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Spisestedet inviterer de som velger å overnatte her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Viva Blue & Spa er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Viva Blue & Spa tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ses Fotges
  Frakr764Per natt

  Ses Fotgesstars

  Playa de Muro, Mallorca , Albufeira 14 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Playa de Muro. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger ved stranden. Overnattingsstedet består av totalt 111 soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2004. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Ses Fotges legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på hotellet. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Playa de Muro

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her