Hoteller i Palma sentrum

Finn på kart
 • Hotel M House
  Frakr1.433Per natt

  Hotel M Housestars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr982Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Det finnes totalt 40 rom på HM Balanguera. HM Balanguera ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr753Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr1.109Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Som Ars Magna Bleisure Hotel
  Frakr882Per natt

  Som Ars Magna Bleisure Hotelstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de blanquerna 12 - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Palma. De 28 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Som Ars Magna Bleisure Hotel. Besøkende kan benytte garasjen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Som Ars Magna Bleisure Hotel. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr1.269Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 419 anmeldelser fra reisendeBasert på 419 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Es Princep
  Frakr1.933Per natt

  Es Princepstars

  Palma sentrum, Mallorca , Bala roja 1 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 293 anmeldelser fra reisendeBasert på 293 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Palma. Med sin beliggenhet innen 900 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Hotellet ligger innen 950 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 4. 6 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 70 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2017. Es Princep tilbyr trådløs internettforbindelse. Es Princep tilbyr døgnåpen resepsjon. Es Princep tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Es Princep har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Es Princep. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Kunder tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr850Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr609Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 115 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2030 anmeldelser fra reisendeBasert på 2030 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Amic Horizonte
  Frakr646Per natt

  Amic Horizontestars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de vista alegre 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1165 anmeldelser fra reisendeBasert på 1165 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet ligger i det rolige boligområdet Bonanova og har en spektakulær utsikt over Palma, Palma-bukten, havnen og det åpne havet. Det unike Bellver-slottet med sin vakre skog ligger bare et lite stykke unna, og man trenger bare å gå noen få skritt for å komme til Porto Pi-kjøpesenteret med sine mange butikker, restauranter og kinoer. Palma sentrum kan enkelt nås med buss. Hotellet har en panoramisk terrasse med utendørs svømmebasseng, to restauranter og to barer.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Palma sentrum
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Palma sentrum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her