Hoteller i Palma sentrum

Finn på kart
 • Isla Mallorca & Spa
  Frakr647Per natt

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 7 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1928 anmeldelser fra reisendeBasert på 1928 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og elegante hotellet ligger svært nær den berømte Paseo Maritimo, rundt 15 minutters gange unna, og gir de besøkende en fantastisk utsikt over havnen. Sentrum av Palma er også innen gangavstand, og der finner man en rekke butikker og underholdningssteder. De nærmeste strendene er lette å nå med offentlig transport eller bil. Dette er et flott sted for gjester som ønsker å tilbringe ferien litt mer sentralt.

  Se mer
 • Almudaina
  Frakr990Per natt

  Almudainastars

  Palma sentrum, Mallorca , Avinguda de jaume iii 9 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1248 anmeldelser fra reisendeBasert på 1248 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i det kommersielle og kulturelle sentrum av Palma de Mallorca. Det er en bussholdeplass i nabolaget. Son Sant Joan flyplass ligger rundt 15 km unna. Fergekaien ligger rundt 5 km unna. Det er en golfbane i området, rundt 5 km fra hotellet. Hotellet har komplett klimaanlegg og består av en 8-etasjes hovedbygning med totalt 77 rom. I tillegg til den luftkondisjonerte lobbyen har hotellet også et TV-rom, en konferansesal med plass til inntil 57 personer, et lagerrom og en sykkelkjeller. Romservice og vaskeritjeneste er også tilgjengelig. Boenhetene er utstyrt med eget bad, TV, klimaanlegg, sentralvarme og safe til leie. Alle rommene har tregulv og -møbler og ble renovert i 2007. Noen rom har trådløs LAN internettilgang for bærbare PC-er. En frokostbuffet er tilgjengelig for hotellets gjester hver morgen.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr905Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr791Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Palma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra innkvarteringen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 6 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Det finnes totalt 40 rom på HM Balanguera. HM Balanguera ble bygget i 2012. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr HM Balanguera et begrenset antall gjesteværelser tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel M House
  Frakr979Per natt

  Hotel M Housestars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  Frakr732Per natt

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 654 anmeldelser fra reisendeBasert på 654 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Ars Magna Bleisure Hotel
  Frakr855Per natt

  Ars Magna Bleisure Hotelstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de blanquerna 12 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Palma. Totalt antall soverom er 28. Som Ars Magna Bleisure Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende kan benytte garasjen. Som Ars Magna Bleisure Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palma Suites Hotel Residence
  Frakr280Per natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma sentrum, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 419 anmeldelser fra reisendeBasert på 419 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet i hjertet av Palma, ligger dette nydelige hotellet på Plaza Mercadal, i nærheten av Plaza Mayor. Gjestene vil befinne seg midt i den rike historien og kulturen til omgivelsene, med lett tilgang til hovedattraksjonene som byen har å tilby. Hotellet er omgitt av spektakulær, arkitektonisk storhet i det gotiske området av byen. Hotellet ligger i nærheten av et utvalg av flotte shoppingmuligheter samt spisealternativer og underholdningssteder. Hotellet har en attraktiv, arkitektonisk still som blander seg harmonisk med omgivelsene. Gjesterommene er smakfullt innredete med en blanding av skandinavisk og middelhavsstil. Hotellet tilbyr en rekke fantastiske fasiliteter som tilfredsstiller behovene til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr846Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 470 anmeldelser fra reisendeBasert på 470 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr597Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 117 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2030 anmeldelser fra reisendeBasert på 2030 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Palma sentrum
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Palma sentrum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her