Hoteller i Mallorca West

Finn på kart
 • Palmanova Suites by TRH
  Frakr913Per natt

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 59 anmeldelser fra reisendeBasert på 59 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Frakr1.644Per natt

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paguera. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 13. 3 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Totalt 35 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble oppusset 2018. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet har ingen døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Kunder kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til La Concha Soul Boutique Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Frakr1.107Per natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 728 anmeldelser fra reisendeBasert på 728 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Santa Ponsa, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 197 soverom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2015. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Apartamentos Globales Verdemar tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Dette er et økovennlig overnattingssted. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på overnattingsstedet. Apartamentos Globales Verdemar kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • TRH Jardin del Mar
  Frakr845Per natt

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 103 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1441 anmeldelser fra reisendeBasert på 1441 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne feriehotellet ligger i et rolig område av Santa Ponsa i den sørvestlige delen av Mallorca, og med sin flotte beliggenhet ved havet kan det skryte av en fantastisk utsikt over den vakre bukten og havet. Bysentrum med sin vakre sandstrand, mange restauranter, barer, kafeer og butikker kan nås innen en kort spasertur. Diverse utmerkede golfbaner er bare noen få minutter unna med bil.

  Se mer
 • Globales Honolulu
  Frakr1.250Per natt

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , C/alta esquina - c/pineda, urb torrenova,magalluf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 545 anmeldelser fra reisendeBasert på 545 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av turistperlen Palmanova, og bare en liten spasertur fra stranden og et bredt utvalg restauranter og barer, ligger dette imponerende hotellet. Det er heller ikke mer enn en liten kjøretur inn til Mallorcas hovedstad, Palma, og seks kilometer til nærmeste golfbane. Dette strålende hotellet ønsker sine gjester velkommen med gjestfrihet og sjarme og er dermed garantist for et avslappende opphold. Gjesteværelsene er velutstyrte og med sine fredfulle omgivelser fungerer de som det perfekte sted å slappe av etter en lang dag i solen. Alle gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av hotellets store og spennende fasilitetsutvalg.

  Se mer
 • Globales Nova
  Frakr1.319Per natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 294 anmeldelser fra reisendeBasert på 294 anmeldelser fra reisende

  Det fantastiske leilighetskomplekset ligger rett ved stranden, og har en fantastisk utsikt over Palma Nova-bukten. Den nærmeste lokale stranden, Son Matias, er innen gangavstand, samt sentrum av Palma Nova medd ets mange butikker, underholdningssteder, barer, restauranter og puber. Flyplassen Son Sant Joan er ca. 17 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell å oppdage øya fra.

  Se mer
 • Roc Portonova
  Frakr1.286Per natt

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i den roligste delen av Palmanova og med nydelig utsikt over bukten, like ved en koselig havn og bare 100 meter fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og forretninger ligger få skritt unna, mens Palma sentrum og den sjarmerende gamlebyen, museer og forretninger ligger 13 kilometer unna. Dette er et fantastisk sted for barnefamilier og vennegrupper.

  Se mer
 • Globales Mimosa
  Frakr817Per natt

  Globales Mimosastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 785 anmeldelser fra reisendeBasert på 785 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palmanova, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 500 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 287. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2018. Globales Mimosa tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Globales Mimosa. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Globales Mimosa har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Globales Mimosa. Globales Mimosa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. De som velger å overnatte her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Frakr799Per natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter

  Dette familievennlige hotellet har en praktisk beliggenhet i hjertet av Santa Ponsa, bare skritt unna den store sandstranden og de mange butikker, restauranter, barer og kafeer. Det tilbyr flere sportsaktiviteter, svømmebasseng, barnebasseng, en restaurant og to barer. Flere utmerkede golfbaner er innen rekkevidde, byen Palma og den internasjonale flyplassen er henholdsvis 15 km og 25 km unna.

  Se mer
 • Roc Illetas
  Frakr1.580Per natt

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , Passeig illetes 62 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Illetas. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 124 koselige soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 1999. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Besøkende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes parkeringsmuligheter på Roc Illetas. Gjester kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan reisende forvente seg et morsomt opphold. Noen av tjenestene til Roc Illetas kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  112  Hoteller i Mallorca West
Side  1  av  12
 

Mest populære hoteller - Mallorca West

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5

  Grei basseng, men folk okkuperer solsengene ved å legge håndklær og lar de ligge hele dagen. Overnatting til grei pris, men velger å ikke bo her igjen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/06/2017

  Frakr846Se mer