Hoteller i Magaluf-Palmanova-området

Finn på kart
 • Palmanova Suites by TRH
  Frakr417Per natt

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kart
   

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • Azuline Palmanova Gardens
  Frakr666Per natt

  Azuline Palmanova Gardensstars

  Palmanova, Mallorca , Costa llobera 15 - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i Palmanova. Totalt antall soverom er 96. Azuline Palmanova Gardens sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Azuline Palmanova Gardens tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Azuline Palmanova Gardens har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Palmanova Palace
  Frakr838Per natt

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Carrer de miquel dels sants oliver 15 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1281 anmeldelser fra reisendeBasert på 1281 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Palmanova. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Totalt 193 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Globales Palmanova Palace. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 1995. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Hotellet fører en bærekraftig politikk. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Nova
  Frakr607Per natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Det fantastiske leilighetskomplekset ligger rett ved stranden, og har en fantastisk utsikt over Palma Nova-bukten. Den nærmeste lokale stranden, Son Matias, er innen gangavstand, samt sentrum av Palma Nova medd ets mange butikker, underholdningssteder, barer, restauranter og puber. Flyplassen Son Sant Joan er ca. 17 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell å oppdage øya fra.

  Se mer
 • Globales Mimosa
  Frakr563Per natt

  Globales Mimosastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 696 anmeldelser fra reisendeBasert på 696 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Palmanova. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 500 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Globales Mimosa består av totalt 287 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2018. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Globales Mimosa. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Besøkende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på Globales Mimosa gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Honolulu
  Frakr630Per natt

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , C/alta esquina - c/pineda, urb torrenova,magalluf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 507 anmeldelser fra reisendeBasert på 507 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av turistperlen Palmanova, og bare en liten spasertur fra stranden og et bredt utvalg restauranter og barer, ligger dette imponerende hotellet. Det er heller ikke mer enn en liten kjøretur inn til Mallorcas hovedstad, Palma, og seks kilometer til nærmeste golfbane. Dette strålende hotellet ønsker sine gjester velkommen med gjestfrihet og sjarme og er dermed garantist for et avslappende opphold. Gjesteværelsene er velutstyrte og med sine fredfulle omgivelser fungerer de som det perfekte sted å slappe av etter en lang dag i solen. Alle gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av hotellets store og spennende fasilitetsutvalg.

  Se mer
 • Sentido Cala Viñas
  Frakr769Per natt

  Sentido Cala Viñasstars

  Cala Viñas, Mallorca , Sirenas 17 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2387 anmeldelser fra reisendeBasert på 2387 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Cala Viñas, er kun for voksne. Gjester vil finne de viktigste underholdningsstedene 4. 0 kilometer unna. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 30. 5 kilometer. Hotellet består av 250 gjesteværelser. Sentido Cala Viñas gjennomgikk en renovasjon i 2015. Sentido Cala Viñas tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Sentido Cala Viñas tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Sentido Cala Viñas. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på overnattingsstedet finne noe å sette tennene i. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roc Portonova
  Frakr569Per natt

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 484 anmeldelser fra reisendeBasert på 484 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i den roligste delen av Palmanova og med nydelig utsikt over bukten, like ved en koselig havn og bare 100 meter fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og forretninger ligger få skritt unna, mens Palma sentrum og den sjarmerende gamlebyen, museer og forretninger ligger 13 kilometer unna. Dette er et fantastisk sted for barnefamilier og vennegrupper.

  Se mer
 • Apartamentos Cala Viñas
  Frakr489Per natt

  Apartamentos Cala Viñasstars

  Cala Viñas, Mallorca , Calle las sirenas 17 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten er i Cala Viñas. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra leiligheten. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 6 kilometer. Eiendommen består av totalt 20 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 1990. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibersol Son Caliu Mar
  Frakr801Per natt

  Ibersol Son Caliu Marstars

  Son Caliu, Mallorca , C/ voranova 6 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1543 anmeldelser fra reisendeBasert på 1543 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Son Caliu, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 3 kilometer. Hotellet består av totalt 315 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2011. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Ibersol Son Caliu Mar er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Alle gjesteværelsene på Ibersol Son Caliu Mar er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Ibersol Son Caliu Mar . Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i Magaluf-Palmanova-området
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Magaluf-Palmanova-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her