Hoteller i Magaluf-Palmanova-området

Finn på kart
 • Palmanova Suites by TRH
  Frakr1.433Per natt

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 59 anmeldelser fra reisendeBasert på 59 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet som kun er for voksne har et utendørsbasseng i lagunestil, det ligger i en åsside og tilbyr en utmerket utsikt over Middelhavet. Sandstranden kan nås i løpet av bare 2 minutter, de utallige barer, restauranter og butikker i Magaluf er en kort spasertur unna. Sentrum av øyas hovedstad Palma kan nås i løpet av en 15 minutters kjøretur, og den internasjonale flyplassen er 25 km unna.

  Se mer
 • Globales Mimosa
  Frakr2.056Per natt

  Globales Mimosastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 785 anmeldelser fra reisendeBasert på 785 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Palmanova, og er spesielt utformet for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 500 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 2 kilometer. Totalt antall gjesteværelser er 287. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2018. Globales Mimosa tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Globales Mimosa. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Globales Mimosa har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Alle de overnattende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Globales Mimosa. Globales Mimosa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. De som velger å overnatte her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Globales Honolulu
  Frakr1.741Per natt

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , C/alta esquina - c/pineda, urb torrenova,magalluf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 545 anmeldelser fra reisendeBasert på 545 anmeldelser fra reisende

  Midt i hjertet av turistperlen Palmanova, og bare en liten spasertur fra stranden og et bredt utvalg restauranter og barer, ligger dette imponerende hotellet. Det er heller ikke mer enn en liten kjøretur inn til Mallorcas hovedstad, Palma, og seks kilometer til nærmeste golfbane. Dette strålende hotellet ønsker sine gjester velkommen med gjestfrihet og sjarme og er dermed garantist for et avslappende opphold. Gjesteværelsene er velutstyrte og med sine fredfulle omgivelser fungerer de som det perfekte sted å slappe av etter en lang dag i solen. Alle gjestene oppfordres i øvrig til å benytte seg av hotellets store og spennende fasilitetsutvalg.

  Se mer
 • Globales Nova
  Frakr1.340Per natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 294 anmeldelser fra reisendeBasert på 294 anmeldelser fra reisende

  Det fantastiske leilighetskomplekset ligger rett ved stranden, og har en fantastisk utsikt over Palma Nova-bukten. Den nærmeste lokale stranden, Son Matias, er innen gangavstand, samt sentrum av Palma Nova medd ets mange butikker, underholdningssteder, barer, restauranter og puber. Flyplassen Son Sant Joan er ca. 17 km fra hotellet. Dette er et perfekt hotell å oppdage øya fra.

  Se mer
 • Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa
  Frakr2.027Per natt

  Elba Sunset Mallorca Thalasso Spastars

  Palmanova, Mallorca , Torrenova 25-27 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter

  Dette leilighetshotellet har en utmerket beliggenhet like ved havet i et rolig område av Magaluf, og kan tilby panoramautsikter og et flott bassengområde. Det er ideelt for barnefamilier med dets barnebasseng, lekeområde og lekeplass. Den fantastiske hvite sandstranden og et stort utvalg av barer, restauranter, nattklubber og butikker ligger bare noen minutter unna, byen Palma er 10 km unna, og den internasjonale flyplassen er 29 km unna.

  Se mer
 • Magalluf Playa - Adults Only
  Frakr1.506Per natt

  Magalluf Playa - Adults Onlystars

  Magaluf, Mallorca , Carrer galio 9 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Denne enkle leiligheten ligger i Magaluf, og er eksklusivt utformet for voksne. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 108 gjesteværelser på stedet. Magalluf Playa - Adults Only gjennomgikk en renovasjon i 2015. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Magalluf Playa - Adults Only tilbyr ikke babysenger. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roc Portonova
  Frakr1.869Per natt

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 503 anmeldelser fra reisendeBasert på 503 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i den roligste delen av Palmanova og med nydelig utsikt over bukten, like ved en koselig havn og bare 100 meter fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og forretninger ligger få skritt unna, mens Palma sentrum og den sjarmerende gamlebyen, museer og forretninger ligger 13 kilometer unna. Dette er et fantastisk sted for barnefamilier og vennegrupper.

  Se mer
 • Flamboyan - Caribe
  Frakr1.571Per natt

  Flamboyan - Caribestars

  Magaluf, Mallorca , Calle martin ros garcia 16 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1099 anmeldelser fra reisendeBasert på 1099 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Magaluf. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger ved stranden. Gjester vil finne flyplassen innen 28. 1 kilometer. Det finnes totalt 190 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Flamboyan - Caribe ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Flamboyan - Caribe. Flamboyan - Caribe tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Globales Palmanova Palace
  Frakr1.821Per natt

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Carrer de miquel dels sants oliver 15 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1309 anmeldelser fra reisendeBasert på 1309 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Palmanova, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Globales Palmanova Palace består av totalt 193 rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 1995. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende ønskes velkommen til dette miljøvennlige hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cabau Aquasol
  Frakr2.331Per natt

  Cabau Aquasolstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer germans pinzon 61 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1191 anmeldelser fra reisendeBasert på 1191 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte leilighetshotellet i Palmanova. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra leilighetshotellet. Cabau Aquasol består av totalt 132 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2017. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Cabau Aquasol tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Cabau Aquasol kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  52  Hoteller i Magaluf-Palmanova-området
Side  1  av  6
 

Mest populære hoteller - Magaluf-Palmanova-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her