Hoteller i Lluchmajor

Finn på kart
 • Ona Cala Pi Club
  Frakr419Per natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette klubbanlegget er et storslått leilighetskompleks som ligger i et gunstig område på Sørvest-Mallorca. Det er kun 15 minutter å kjøre fra Lluchmajor og 20 minutter fra S'Arenal de Lluchmajor og turistsenteret. Gjester som vil tilbringe et mer aktivt opphold kan besøke Palma de Mallorca og shoppe, besøke severdighetene eller kose seg med en drink og utforske øyas hovedstad. Bostedet ligger kun 30 minutter unna Palma og kun 20 minutter unna Palma de Mallorca lufthavn. Komplekset er konstruert som en ‘S' og består av en hage, terrasse og flere leilighetsblokket med utsikt mot sjøen eller furuskogene. Lakse- og terrakottafarger tilfører varme til dette middelhavspregede komplekset. Dette sjarmerende leilighetshotellet inneholder totalt 118 leiligheter, som alle har alle moderne bekvemmeligheter som gjester har behov for.

  Se mer
 • Be Live Collection Son Antem
  Frakr1.092Per natt

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1684 anmeldelser fra reisendeBasert på 1684 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Llucmajor area, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4 meter fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 142 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 1999. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Alle som bor her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Puig de Ros d Alt
  Frakr1.377Per natt

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette koselige landhuset er i Llucmajor area. Beliggende innen 12 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 3 kilometer fra landhuset. Innen 24 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 12 meter fra landhuset. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Puig de Ros d Alt ble komplett oppusset i 2004. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Puig de Ros d Alt. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Puig de Ros d Alt tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Lluchmajor

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her