Hoteller i Felanitx

Finn på kart
 • Hotel Rural Sa Galera
  Frakr1.984Per natt

  Hotel Rural Sa Galerastars

  Felanitx, Mallorca , Ctra. santanyi cas concos km 6.3 km 6,3 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 132 anmeldelser fra reisendeBasert på 132 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse landhuset som ligger i Felanitx, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra landhuset. Stedet teller totalt 21 innbydende soverom. Denne eiendommen ble bygget i 1999. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Hotel Rural Sa Galera tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av tjenestene til Hotel Rural Sa Galera kan koste ekstra.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador
  Frakr577Per natt

  Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvadorstars

  Felanitx, Mallorca , monasterio de sant salvador, puig san salvador s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 123 anmeldelser fra reisendeBasert på 123 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse landhotellet er i Felanitx. Beliggende innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Landhotellet ligger innen 6. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan nå de offentlige transportforbindelsene 6. 0 kilometer unna. Innkvarteringen er innen 7. 0 kilometer fra nærmeste strand. Landhotellet ligger innen 7. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 22 gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 1640 og har siden blitt totalrenovert i 2008. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan alle som bor her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bou Ros Can Nadal
  Frakr2.583Per natt

  Bou Ros Can Nadalstars

  Felanitx, Mallorca , Diseminado primera volta 1143 - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Felanitx. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Bou Ros Can Nadal ønsker ikke kjæledyr velkommen. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Felanitx

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her