Hoteller i El Arenal

Finn på kart
 • Blue Sea Arenal Tower
  Frakr839Per natt

  Blue Sea Arenal Towerstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer balears 2 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 611 anmeldelser fra reisendeBasert på 611 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal på Mallorca. Med sin praktiske beliggenhet har du bare ti minutters kjøring til flyplassen. Dersom du vil besøke Palma by, med alle sine butikker, severdigheter og spisesteder, tar det ca. 20 minutter med bil. Du finner også flere restauranter, kafeer og barer i gangavstand fra hotellet. Ved utendørsbassenget kan du bruke dagen til avslappende soling eller forfriskende dukkerter. De lyse rommene er innredet med behagelige senger og alle nødvendige fasiliteter.

  Se mer
 • Blue Sea Mediodia
  Frakr867Per natt

  Blue Sea Mediodiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de sant cristofol 13 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 378 anmeldelser fra reisendeBasert på 378 anmeldelser fra reisende

  Dette feriehotellet et bare et minutt fra den fine sandstranden i El Arenal, og er plassert i en rolig sidegate, men likevel nær det pulserende sentrum med sitt mangfold av barer, nattklubber, restauranter og butikker. Øyas hovedstad Palma, med sin vakre gamleby og attraksjoner som katedralen eller de flotte museene, kan enkelt nås via offentlig transport, og den internasjonale flyplassen er bare minutter unna.

  Se mer
 • whala!beach
  Frakr1.400Per natt

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  "Dette ledende strandhotellet ligger i det livlige sentrum av El Arenal. Kun en vei skiller hotellet fra den vakre og lange sandstranden. Du kan benytte deg av offentlige transportforbindelser like i nærheten. I den koselige hotellobbyen finner du en døgnåpen resepsjon, fire heiser og en kafé som byr på deilig drikke. Hotellet har også en TV-stue, to salonger og en restaurant med klimaanlegg. De elegante og koselige rommene har en komfortabel seng, sentralvarme og balkong. Du får også eget bad med hårføner. Et underholdningsprogram på både dag- og om kveldstid tilbys også."

  Se mer
 • HM Dunas Blancas
  Frakr1.911Per natt

  HM Dunas Blancasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de trasime 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 170 anmeldelser fra reisendeBasert på 170 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 1 kilometer. Totalt antall soverom er 169. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2019. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. HM Dunas Blancas kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only
  Frakr935Per natt

  Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Onlystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antas de ulla 14 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Beliggende i El Arenal, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 6. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 6 kilometer. Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only består av totalt 245 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2017. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palma Bay
  Frakr893Per natt

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 141 Synspunkter

  Dette populære hotellet ligger i et fredelig område i El Arenal på Mallorca. Du kan kjøre til flyplassen på ca. 15 minutter. Nærmeste strand ligger i gangavstand fra komplekset. Du kan spasere til kjente barer, nattklubber, restauranter og butikker i området. Palma by, med sine restauranter, elegante butikker og museer, ligger heller ikke langt unna. Som gjest kan du bruke dagen ved utendørsbassenget, hvor du kan sole deg, hvile under en parasoll eller ta en forfriskende dukkert. Restauranten serverer deilig mat for alle ganer. Rommene er utstyrt med behagelige senger og alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt og avslappende opphold.

  Se mer
 • Azuline Hotel Bahamas
  Frakr1.815Per natt

  Azuline Hotel Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Avda europa s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 750 anmeldelser fra reisendeBasert på 750 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger ni minutter til fots fra Palma-stranden og syv minutters kjøring fra Palma Aquarium. Flyplassen ligger 10 km unna. Det lokale badelandet ligger ikke langt fra hotellet. Du kan kjøre til Mallorcas hovedstad, Palma, på 15 minutter. Denne byen er kjent for sin musikk og sine barer og klubber. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom med egen balkong eller terrasse og andre praktiske fasiliteter som klimaanlegg, TV og et fullt utstyrt bad. Komplekset har to bassenger, i tillegg til to ekstra bassenger for barn og familier. Som gjest kan du koble av med badstue, boblebad, treningsstudio og avslapningsterrasse. Om kvelden tilbys forestillinger og annen familievennlig underholdning.

  Se mer
 • Mediterranean bay
  Frakr875Per natt

  Mediterranean baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 18 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet ligger i det kjente turistområdet El Arenal. Du kan kjøre til den internasjonale flyplassen på bare noen få minutter. Den tilsynelatende endeløse lokale stranden ligger bare noen få meter fra komplekset. En kort spasertur unna finner du en rekke flotte barer, nattklubber, restauranter og butikker. Utendørsbassenget er et populært sted på hotellet. Her kan du sole deg, hvile under en parasoll eller ta en forfriskende dukkert. Restauranten har en hyggelig atmosfære og serverer en rekke smakfulle middelhavsretter. Baren er ypperlig for en koselig prat mens du nipper til en margarita. Rommene er dekorert i livlige farger, har koselige senger og alle nødvendige fasiliteter for et flott og uforglemmelig opphold.

  Se mer
 • Torre Azul
  Frakr849Per natt

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har utsikt over marinaen i El Arenal og ligger kun 400 meter fra stranden. Du kan spasere til de mange restaurantene, barene og butikkene i sentrum av feriestedet på bare noen få minutter. Hotellet ligger kun 50 meter fra offentlige transportforbindelser. Flyplassen ligger mindre enn en 15-minutters kjøretur unna. Dette flotte hotellet tilbyr vakkert innredede rom med klimaanlegg, satellitt-TV og eget bad med hårføner og badeprodukter. Som gjest her kan du benytte deg av en rekke fasiliteter og tjenester. Du kan, for eksempel, ta deg en dukkert i utendørsbassenget på dagtid eller koble av i spaet med behandlinger som gir næring til både kropp og sjel.

  Se mer
 • Caribbean Bay
  Frakr926Per natt

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer trencadors 48 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 788 anmeldelser fra reisendeBasert på 788 anmeldelser fra reisende

  Dette populære feriehotellet ligger kun noen få meter fra sandstranden i sentrum av det anerkjente feriestedet El Arenal i Playa de Palma. Du kan spasere til kjente barer, nattklubber, restauranter og butikker i området. Marinaen ligger heller ikke langt unna. Øyas hovedstad, Palma, og den internasjonale flyplassen kan lett nås med offentlig transport. Alle rommene i middelhavsstil er komfortable og moderne, med praktiske fasiliteter for et hyggelig opphold. Rommene har klimaanlegg, satellitt-TV og eget bad med badekar og badeprodukter. Du kan ta deg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget på taket. Dette hotellet er perfekt for barnefamilier og par på jakt etter en solrik ferie.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i El Arenal
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - El Arenal

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Iris
  Iris
  3,7/5

  Bra pris nær strand og alt annet. Vi er veldig fornøyd med hotel og personal som er veldig hyggelig og dyktig, vi liker også airkondistion som fungerer bra og renhold 7 dager i uker👍🏻. Personal er hj ...

  Andy Tuan
  Hotelopia-kunde, 19/08/2017

  Frakr1.177Se mer