Hoteller i El Arenal

Finn på kart
 • Manaus
  Frakr692Per natt

  Manausstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer josep maria quadrado 7 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 330 anmeldelser fra reisendeBasert på 330 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet befinner seg i en sidegate i sentrum av El Arenal. Innen gangavstand fra hotellet vil gjester kunne nå den endeløse lokale stranden som er 600 m unna. Utallige muligheter for shopping og underholdning er innen rekkevidde, enten til fots eller med buss. Det er det perfekte stedet for de som ønsker å tilbringe ferien ved stranden i et pulserende turistområde.

  Se mer
 • Amazonas
  Frakr496Per natt

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 366 anmeldelser fra reisendeBasert på 366 anmeldelser fra reisende

  Rett foran Arenal Yachtklubb ligger hotellet Amazonas, bare 350 meter fra stranden i Playa de Palma. En perlerekke av restauranter, shopping, barer, nattklubber og offentlige transportmuligheter ligger i hotellets umiddelbare nærhet. På hotellet finnes et stort basseng og hager, mens andre fasiliteter inkluderer kafé, bar, TV-rom, restaurant og internetterminal.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal
  Frakr255Per natt

  Elegance Playa Arenalstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 9 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Beliggende i et rolig område av Arenal, i nærheten av stranden, butikker, restauranter, barer, natteliv og en park, er dette hotellet et flott sted med lett tilgang til offentlig transport. Vannparken Aqualand ligger i nærheten av hotellet, det gjør også akvariet. Fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, garderobe og heis, en bar, spillerom, TV-rom, lekeplass for barn, kafé og restaurant. Gjester kan også nyte godt av hotellets vaskeriservice, roomservice, trådløst internett og sykkelutleie (ekstra kostnader påløper).

  Se mer
 • whala!beach
  Frakr412Per natt

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1080 anmeldelser fra reisendeBasert på 1080 anmeldelser fra reisende

  Dette ledende strandhotellet er lokalisert i det levende sentrumet til El Arendal. Hotellet er kun adskilt med en vei fra den strålende omfattende sandstranden. Nærmeste forbindelse til offentlig transport ligger et steinkast fra hotellet. Den vennlige obbyen er utstyrt med 24-timers resepsjon, en safe, 4 heiser og en kafé. Hotellet har et TV-rom, 2 lounger samt en luftkondisjonert restaurant med eget røykfritt område. De elegante og koselige rommene har eget bad med hårføner, telefon, sentralvarme, safe og en balkong. Det finnes også underholdningsprogram både på dagtid og kveldstid.

  Se mer
 • whala!fun
  Frakr530Per natt

  whala!funstars

  El Arenal, Mallorca , C/ terral 23 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 37 anmeldelser fra reisendeBasert på 37 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i El Arenal. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 15 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 121 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2019. whala!fun sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. whala!fun tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Palma Bay
  Frakr420Per natt

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 140 Synspunkter

  Dette populære feriehotellet ligger i en rolig del av El Arenal med mer enn 23 000 m2 med bassenger og hageområder, bare 350 m fra den berømte sandstranden. De berømte barene, nattklubbene, restaurantene og butikkene i området ligger bare en kort spasertur unna, og i umiddelbar nærhet finner man også byen Palma med sine restauranter, elegante butikker og museer. Den internasjonale flyplassen kan nås i løpet av få minutter.

  Se mer
 • HM Dunas Blancas
  Frakr958Per natt

  HM Dunas Blancasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de trasime 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 170 anmeldelser fra reisendeBasert på 170 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i El Arenal. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 1 kilometer. Totalt antall soverom er 169. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2019. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. HM Dunas Blancas kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iris
  Frakr436Per natt

  Irisstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer d amilcar 3 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 51 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 85 anmeldelser fra reisendeBasert på 85 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger sentralt plassert, mindre enn 50 meter fra sandstranden på Playa de Palme, i det livlige området El Arenal. Innenfor dette området finner gjestene en rekke underholdningsmuligheter, barer, restauranter og muligheter innen natteliv. Flyplassen er omtrent 5 km unna. Dette er en ideell plass for grupper med yngre venner som ønsker å tilbringe ferien i et levende område av øya.

  Se mer
 • Palma Mazas
  Frakr286Per natt

  Palma Mazasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 17 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 693 anmeldelser fra reisendeBasert på 693 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger i et rolig område av El Arenal, men likevel nær den fine sandstranden og yachthavnen. De berømte barene, nattklubbene, restauranter og butikker kan nås innen en kort spasertur, og vannparken Aquacity er innen kort rekkevidde. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og restauranter kan lett nås med offentlig transport, og den internasjonale flyplassen er bare en kort kjøretur unna.

  Se mer
 • Mediterranean bay
  Frakr116Per natt

  Mediterranean baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 18 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1170 anmeldelser fra reisendeBasert på 1170 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne feriehotellet, midt blant 23 000 m2 av bassenger og hager, ligger svært nær havnen i det berømte turistområdet El Arenal. Den uendelige lokale stranden er bare noen meter fra komplekset. En kort spasertur unna vil gjester kunne finne en rekke barer, nattklubber, restauranter og butikker. Den internasjonale flyplassen kan nås innen få minutter med bil.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  14  Hoteller i El Arenal
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - El Arenal

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Iris
  Iris
  3,7/5

  Bra pris nær strand og alt annet. Vi er veldig fornøyd med hotel og personal som er veldig hyggelig og dyktig, vi liker også airkondistion som fungerer bra og renhold 7 dager i uker👍🏻. Personal er hj ...

  Andy Tuan
  Hotelopia-kunde, 19/08/2017

  Frakr436Se mer