Hoteller i Can Pastilla

Finn på kart
 • Playa
  Frakr820Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 861 anmeldelser fra reisendeBasert på 861 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Frakr584Per natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 255 anmeldelser fra reisendeBasert på 255 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5 meter fra havnen. Stedet teller totalt 192 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2017. Hotel Ilusion Calma & Spa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Hotel Ilusion Calma & Spa. Besøkende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Hotel Ilusion Calma & Spa. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr560Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 91 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 220 anmeldelser fra reisendeBasert på 220 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • THB El Cid
  Frakr691Per natt

  THB El Cidstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 737 anmeldelser fra reisendeBasert på 737 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger på stranden og kun 5 km fra flyplassen og 4 km fra sentrum av Palma. Det lar gjestene nyte ro og Middelhavets landskap. Dette moderne hotellet har et konferanserom med audiovisuelt utstyr og fellesområder, ideelt for å organisere et vellykket bedriftsarrangement. I tillegg er utendørsbassenget tilpasset funksjonshemmede og er ideelt for noen dager med soling med hele familien eller venner. Besøkende vil finne en tradisjonell vindmølle i mallorkansk stil ved siden av bassenget som nå fungerer som bar. Det finnes også et velinnredet velværeområde med badstue og innendørsbasseng. Gjestene vil kose seg i de luftkondisjonerte og lyse gjesterommene.

  Se mer
 • Isla del Sol
  Frakr457Per natt

  Isla del Solstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten ligger i Ca'n Pastilla. Med sin beliggenhet innen 9. 6 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 52 rom på stedet. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 1999. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Las Arenas
  Frakr792Per natt

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tito livio 14 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 656 anmeldelser fra reisendeBasert på 656 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin urbane, minimalistiske stil og fasjonable arkitektur, viser oss ikke bare en ny måte å forstå arkitektur og design på, men også skjønnheten til Middelhavet på et rolig sted. I nærheten finnes en yachtklubb, stranden, butikker, restauranter og barer. Lokale, interessante steder inkluderer akvariet i Palma, Palma-katedralen og slottet Bellver. Dette strandhotellets fasiliteter inkluderer døgnåpen resepsjon, bar og restaurant.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr686Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 979 anmeldelser fra reisendeBasert på 979 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • AluaSoul Palma - Adults Only
  Frakr696Per natt

  AluaSoul Palma - Adults Onlystars

  Can Pastilla, Mallorca , Maestro ekitai ahn 40 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 813 anmeldelser fra reisendeBasert på 813 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet for voksne ligger perfekt plassert, helt ut til havet og med overveldende utsikt over Palmabukten og Middelhavet. Her finner man en fantastisk loungeterrasse med basseng og bar. Den endeløse sandstranden Can Pastilla og et hav av restauranter, kafeer og forretninger ligger bare noen få skritt unna, mens Palma nås hurtig og enkelt med buss eller sykkel langs den vakre kystlinjen.

  Se mer
 • Embat
  Frakr418Per natt

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 160 anmeldelser fra reisendeBasert på 160 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske leilighetskomplekset har en utrolig beliggenhet med utsikt over stranden i resorten C'an Pastilla. Komplekset ligger i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter i området. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes i kort avstand fra hotellet. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et forfriskende hjem borte fra hjemmet hvor man kan nyte en avslappende ferie. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske komplekset.

  Se mer
 • BQ Amfora Beach
  Frakr675Per natt

  BQ Amfora Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Volanti 9 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 404 anmeldelser fra reisendeBasert på 404 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger i det populære ferieområdet Playa de Palma på Mallorca. Herfra er det kort avstand til stranden, noe som gjør dette til et supert valg for dem som er på utkikk etter en solrik ferie og et avbrekk fra den travle hverdagen. Palma by ligger fem kilometer unna og her finnes et rikt utvalg av shoppingmuligheter, restauranter og underholdning. Offentlige transportmuligheter ligger like ved hotellet som består av to bygninger og byr på vakkert innredede værelser utstyrt med alle moderne nødvendigheter. Ellers tilbys det også en bred vifte av andre fasiliteter, blant annet et sesongbasert underholdningsprogram.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Can Pastilla
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Can Pastilla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr820Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,7/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr584Se mer