Hoteller i Can Pastilla

Finn på kart
 • Playa
  Frakr816Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Las Arenas
  Frakr655Per natt

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 663 anmeldelser fra reisendeBasert på 663 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet med sin urbane, minimalistiske stil og fasjonable arkitektur, viser oss ikke bare en ny måte å forstå arkitektur og design på, men også skjønnheten til Middelhavet på et rolig sted. I nærheten finnes en yachtklubb, stranden, butikker, restauranter og barer. Lokale, interessante steder inkluderer akvariet i Palma, Palma-katedralen og slottet Bellver. Dette strandhotellets fasiliteter inkluderer døgnåpen resepsjon, bar og restaurant.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr719Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1062 anmeldelser fra reisendeBasert på 1062 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i en rolig sidegate på det populære feriestedet Can Pastilla, bare et par skritt unna den tilsynelatende endeløse sandstranden Playa de Palma. Mange restauranter, barer, kafeer og butikker finnes i nærområdet, og akvariet i Palma er bare en kort spasertur unna. Øyas hovedstad Palma, med sine elegante butikker og vakre gamleby, kan enkelt nås via offentlig transport.

  Se mer
 • Embat
  Frakr496Per natt

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 167 anmeldelser fra reisendeBasert på 167 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske leilighetskomplekset har en utrolig beliggenhet med utsikt over stranden i resorten C'an Pastilla. Komplekset ligger i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter i området. Forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes i kort avstand fra hotellet. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et forfriskende hjem borte fra hjemmet hvor man kan nyte en avslappende ferie. Leilighetene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette fantastiske komplekset.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Frakr822Per natt

  HM Alma Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette skjønne strandhotellet har en fredfull beliggenhet like utenfor Ca´n Pastilla og i gåavstand til stranden i Playa de Palma. Det er heller ikke langt til masser av forretninger, restauranter og underholdningssteder. Rommene er alle smakfullt innredet med alt av moderne fasiliteter. Ellers byr hotellet på en utmerket service som imøtekommer krav fra selv den mest kresne gjest og garanterer alle et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr604Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 93 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Roc Linda
  Frakr421Per natt

  Roc Lindastars

  Can Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 89 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 13. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Totalt 189 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2005. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marbel
  Frakr578Per natt

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 133 anmeldelser fra reisendeBasert på 133 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Pastilla, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av 71 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Marbel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av tjenestene til Marbel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Fontanellas Playa
  Frakr519Per natt

  Fontanellas Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer de la caravel.la s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive leilighetshotellet ligger idyllisk til langs strandpromenaden i Playa de Palma. Komplekset ligger få steg unna den innbydende sandstranden, massevis av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Herfra er det bare tre kilometer til flyplassen, syv kilometer til Palma by og åtte kilometer til nærmeste golfbane. Med sine luksuriøse og velutstyrte leiligheter kan dette innbydende komplekset by på et moderne design og høyt komfortnivå som passer utmerket til alle typer reisende. Man lar seg også imponere over leilighetshotellets enorme utvalg av spennende fasiliteter.

  Se mer
 • Amic Gala
  Frakr4.970Per natt

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 371 anmeldelser fra reisendeBasert på 371 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra hotellet. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Hotellet ligger innen 70 meter fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Det finnes totalt 236 rom på Amic Gala. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 1998. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Amic Gala. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Amic Gala kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Can Pastilla
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Can Pastilla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler