Hoteller i Can Pastilla

Finn på kart
 • Las Arenas
  Frakr1.245Per natt

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 663 anmeldelser fra reisendeBasert på 663 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved siden av stranden i C'an Pastilla, kun to kilometer fra flyplassen. I nærheten finner du en yachtklubb, butikker, restauranter og barer. Blant de lokale severdighetene er Palma Aquarium, katedralen i Palma og Bellver-slottet. Dette moderne hotellet ligger fredelig til, og har en urban, minimalistisk stil. Den flotte arkitekturen er ikke bare ment å vise en ny måte å forstå arkitektur og design på, men også Middelhavets skjønnhet. Hotellet har 205 rom fordelt over fem etasjer, og rommene har klimaanlegg, satellitt-TV og et fullt utstyrt bad med hårføner og badeprodukter. Som gjest her kan du slappe av ved utendørsbassenget eller sole deg på terrassen med solsenger.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Frakr1.611Per natt

  HM Alma Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette skjønne strandhotellet har en fredfull beliggenhet like utenfor Ca´n Pastilla og i gåavstand til stranden i Playa de Palma. Det er heller ikke langt til masser av forretninger, restauranter og underholdningssteder. Rommene er alle smakfullt innredet med alt av moderne fasiliteter. Ellers byr hotellet på en utmerket service som imøtekommer krav fra selv den mest kresne gjest og garanterer alle et hyggelig opphold.

  Se mer
 • Playa
  Frakr1.104Per natt

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 890 anmeldelser fra reisendeBasert på 890 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet, kun for gjester over 18 år, har en god beliggenhet til havet i Palma de Palma og ligger kun 5 minutter fra flyplassen. Det tilbyr en fantastisk utsikt til stranden og havnepromenaden. I tillegg kan gjester nå det livlige området i El Arenal med en kort spasertur. Det er også busstopp i området som gir enkel adgang til Palma by.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr1.056Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 94 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Roc Linda
  Frakr1.351Per natt

  Roc Lindastars

  Can Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 89 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 13. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Totalt 189 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2005. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Fontanellas Playa
  Frakr1.340Per natt

  Fontanellas Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer de la caravel.la s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 810 anmeldelser fra reisendeBasert på 810 anmeldelser fra reisende

  Dette eksklusive leilighetshotellet ligger idyllisk til langs strandpromenaden i Playa de Palma. Komplekset ligger få steg unna den innbydende sandstranden, massevis av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Herfra er det bare tre kilometer til flyplassen, syv kilometer til Palma by og åtte kilometer til nærmeste golfbane. Med sine luksuriøse og velutstyrte leiligheter kan dette innbydende komplekset by på et moderne design og høyt komfortnivå som passer utmerket til alle typer reisende. Man lar seg også imponere over leilighetshotellets enorme utvalg av spennende fasiliteter.

  Se mer
 • Marbel
  Frakr1.108Per natt

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 133 anmeldelser fra reisendeBasert på 133 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Pastilla, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Eiendommen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av 71 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Marbel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av tjenestene til Marbel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Isla del Sol
  Frakr965Per natt

  Isla del Solstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle leilighetshotellet ligger i sentrum av Ca'n Pastilla, like over veien fra nærmeste strand (200 meter). I de omkringliggende gatene finner du flere butikker, barer og restauranter. Du kan benytte deg av offentlig transport rett utenfor døren, og flyplassen ligger fem minutters kjøring unna. Hotellet ble bygget i 1963 og renovert i 1999. Det tilbyr leiligheter med klimaanlegg, kjøkkenkrok, kjøleskap, kaffe- og tekoker og balkong. Du får dessuten eget bad med hårføner og badeprodukter. Utendørskomplekset har et ferskvannsbasseng med solterrasse. Du kan også slappe av på solariet på stedet.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Frakr1.345Per natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Ca'n Pastilla. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 5 meter fra havnen. Hotellet består av totalt 192 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2017. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Hotel Ilusion Calma & Spa tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Takket være underholdningstilbudet på overnattingsstedet er det ingen tid til å kjede seg. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Frakr1.397Per natt

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1062 anmeldelser fra reisendeBasert på 1062 anmeldelser fra reisende

  Dette smakfulle hotellet ligger i Can Pastilla, bare noen få meter fra nærmeste endeløse sandstrand, Playa de Palma. Her bor du bare noen minutter fra flyplassen og ti minutters kjøring fra sentrum av Palma. Du finner et stort antall restauranter, barer, kafeer og forretninger. Hotellet legger opp til en uforglemmelig ferie. Du kan blant annet nyte late dager ved bassenget, hvor du enten kan sole deg, bade eller nippe til en forfriskende drink fra baren. Gjester er også velkomne i restaurantene, hvor det serveres god og sunn mat i hyggelige omgivelser. Baren er også åpen for dem som vil møtes over en drink. I hotellets eget spa kan du koble av og glemme alt om hverdagens kjas og mas. De koselige rommene er lyst dekorert med innslag av livlige fargetoner. De har alle nødvendige fasiliteter for å gi de besøkende et strålende opphold.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Can Pastilla
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Can Pastilla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr1.104Se mer

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr1.346Se mer