Hoteller i Calas de Mallorca

Finn på kart
 • Club Cala Romani
  Frakr1.185Per natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3703 anmeldelser fra reisendeBasert på 3703 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Calas de Mallorca. Den nærmeste stranden ligger innen 600 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 454 soverom på stedet. Dette hotellet ble sist renovert i 2002. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig.

  Se mer
 • Globales America
  Frakr2.914Per natt

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2708 anmeldelser fra reisendeBasert på 2708 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive feriehotellet ligger i det vakre feriestedet Calas de Mallorca, og er veldig nær en vakker sandstrand og omgitt av furutrær. Hvite sandstrender og krystallklart, turkis vann er kjennetegnene til dette området på østkysten av den populære ferieøya Mallorca. Den internasjonale flyplassen i Palma er ca. 60 km unna.

  Se mer
 • Globales Samoa
  Frakr1.229Per natt

  Globales Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 894 anmeldelser fra reisendeBasert på 894 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne strandhotellet har en utmerket beliggenhet på den vakre østkysten av den populære ferieøya Mallorca. Hotellet har en fantastisk utsikt over havet og de omkringliggende sanddyner og furutrær. Strendene i Cala Domingos og Cala Antena er innen gangavstand. Hotellet har en stor terrasse med svømmebasseng og barnebasseng, restaurant, bar og en barneklubb.

  Se mer
 • Club Palia Maria Eugenia
  Frakr1.647Per natt

  Club Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1596 anmeldelser fra reisendeBasert på 1596 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Calas de Mallorca, er et godt alternativ for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. Det finnes totalt 203 soverom på Club Palia Maria Eugenia. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2014. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Club Palia Maria Eugenia tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette handicapvennlige overnattingsstedet har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Club Palia Maria Eugenia tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Gjester kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. De som velger å overnatte her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Denne eiendommen tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Gjester får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Club Palia Maria Eugenia. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • HSM Canarios Park
  Frakr1.395Per natt

  HSM Canarios Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena 23 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2983 anmeldelser fra reisendeBasert på 2983 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Calas de Mallorca, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 1. 5 kilometer fra eiendommen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra hotellet. Hotellet ligger innen 15. 0 kilometer fra havnen. Totalt 323 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. HSM Canarios Park ble komplett oppusset i 2001. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på HSM Canarios Park. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på HSM Canarios Park. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av sportsaktivitetene på hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HSM Calas Park
  Frakr1.363Per natt

  HSM Calas Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , C/ cala romaguera, bjs 3 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne flotte leiligheten ligger i Calas de Mallorca, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 400 meter fra leiligheten. Overnattingsstedet rommer 136 koselige soverom. HSM Calas Park ble komplett oppusset i 2017. HSM Calas Park tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på HSM Calas Park. Noen av tjenestene til HSM Calas Park kan koste ekstra.

  Se mer
 • HYB Eurocalas
  Frakr1.943Per natt

  HYB Eurocalasstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1963 anmeldelser fra reisendeBasert på 1963 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Calas de Mallorca. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 3 kilometer fra eiendommen. Innen 10 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 397 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2006. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. HYB Eurocalas tilbyr døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er et handicapvennlig overnattingssted som tilbyr 8soverom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kjæledyr er ikke tillatt på HYB Eurocalas. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på HYB Eurocalas. HYB Eurocalas tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på HYB Eurocalas. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only
  Frakr2.332Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 16 anmeldelser fra reisendeBasert på 16 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet kun for voksne ligger i Calas de Mallorca. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 25 meter fra eiendommen. Totalt 39 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2019. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av tjenestene til Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel Club Tropicana Mallorca
  Frakr1.742Per natt

  Hotel Club Tropicana Mallorcastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala domingos s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1538 anmeldelser fra reisendeBasert på 1538 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Calas de Mallorca, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 9. 0 kilometer fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Totalt 371 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester.

  Se mer
 • Sol Mirador de Calas
  Frakr1.480Per natt

  Sol Mirador de Calasstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala antena - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Calas de Mallorca. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Sol Mirador de Calas tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Calas de Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her