Hoteller i Cala Millor

Finn på kart
 • Sentido Castell de Mar
  Frakr1.581Per natt

  Sentido Castell de Marstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 525 anmeldelser fra reisendeBasert på 525 anmeldelser fra reisende

  Dette herlige strandhotellet har en idyllisk plassering på den vakre øya Mallorca. Hotellet er plassert tvers over sjøfrontpromenaden til den uberørte sandstranden. Nærmeste golfbane er knappe 5 km fra hotellet. Gjestene finner en overflod av shoppingmuligheter og underholdningssteder i bysentrum, som ligger like ved. Hotellet er smakfullt innredet, og ønsker gjestene velkommen med en varm atmosfære og vennlig service. Gjesterommene tilbyr en oase av komfort og ro, noe som gir gjestene en ideell plass for å slappe av og puste ut på slutten av dagen. Hotellet har et sesongbasert underholdningsprogram til gjestenes fornøyelse. Besøkende kan også benytte seg av sykkelutleie og oppleve en sykkeltur på øya.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr2.093Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 • Playa del Moro
  Frakr1.869Per natt

  Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 402 anmeldelser fra reisendeBasert på 402 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Cala Millor. Hotellet ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 160 gjesteværelser på Playa del Moro. Playa del Moro gjennomgikk en renovasjon i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Playa del Moro tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov.

  Se mer
 • Marins Playa Suites
  Frakr1.639Per natt

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 422 anmeldelser fra reisendeBasert på 422 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Cala Millor. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Marins Playa Suites består av totalt 65 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2010. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Marins Playa Suites er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Marins Playa Suites byr på et variert utvalg av spisested. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle overnattende. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Alle som bor her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Universal Hotel Bikini
  Frakr1.499Per natt

  Universal Hotel Bikinistars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 158 anmeldelser fra reisendeBasert på 158 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Cala Millor. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 4 kilometer fra innkvarteringen. Innen 70 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. De 108 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2015. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Universal Hotel Bikini tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Universal Hotel Bikini. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Universal Hotel Bikini. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Universal Hotel Bikini. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Frakr1.633Per natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Cala Millor. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Totalt 101 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Marins Cala Nau. Marins Cala Nau ble totalrenovert i 2005. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Marins Cala Nau. Marins Cala Nau tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Marins Cala Nau kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr716Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 842 anmeldelser fra reisendeBasert på 842 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • Voramar
  Frakr1.169Per natt

  Voramarstars

  Cala Millor, Mallorca , Binicanella 2 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger med havet som nærmeste nabo i Cala Millor på innbydende Mallorca. Hotellet ligger overfor den livlige strandpromenaden og kun noen få skritt fra den pulserende gågaten. Offentlig transport finnes 100 meter fra hotellet og gir adgang til andre deler av øyen. Dette attraktive hotellet byr på en avslappende stemning og stor grad av gjestfrihet. De vakkert innredede rommene og de fantastiske omgivelsene virker som en kokong av fred og ro langt borte fra den travle hverdagen. Likevel er rommene utstyrt med alle nødvendige og moderne fasiliteter. Flere ganger i uken arrangeres familieunderholdning og dansekvelder på hotellet.

  Se mer
 • Hipotels Hipocampo Playa
  Frakr1.501Per natt

  Hipotels Hipocampo Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Avd. sa coma 45 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 274 anmeldelser fra reisendeBasert på 274 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Cala Millor. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 6 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 204 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2012. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hipotels Cala Millor Park
  Frakr1.941Per natt

  Hipotels Cala Millor Parkstars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 700 anmeldelser fra reisendeBasert på 700 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Cala Millor, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 25 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 205 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2012. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Hipotels Cala Millor Park er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle reisende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Cala Millor
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Cala Millor

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her