Hoteller i Cala Millor

Finn på kart
 • Marins Playa Suites
  Frakr978Per natt

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Cala Millor. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Hotellet ligger innen 200 meter fra havnen. Totalt antall soverom er 65. Dette hotellet ble restaurert i 2010. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Marins Playa Suites. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Marins Playa Suites et begrenset antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Marins Playa Suites tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Besøkende på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Marins Playa Suites tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa del Moro
  Frakr954Per natt

  Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cala Millor. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av totalt 160 rom. Playa del Moro ble komplett oppusset i 2002. Playa del Moro sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr357Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • Sentido Castell de Mar
  Frakr951Per natt

  Sentido Castell de Marstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette herlige strandhotellet har en idyllisk plassering på den vakre øya Mallorca. Hotellet er plassert tvers over sjøfrontpromenaden til den uberørte sandstranden. Nærmeste golfbane er knappe 5 km fra hotellet. Gjestene finner en overflod av shoppingmuligheter og underholdningssteder i bysentrum, som ligger like ved. Hotellet er smakfullt innredet, og ønsker gjestene velkommen med en varm atmosfære og vennlig service. Gjesterommene tilbyr en oase av komfort og ro, noe som gir gjestene en ideell plass for å slappe av og puste ut på slutten av dagen. Hotellet har et sesongbasert underholdningsprogram til gjestenes fornøyelse. Besøkende kan også benytte seg av sykkelutleie og oppleve en sykkeltur på øya.

  Se mer
 • Hipotels Dunas Cala Millor
  Frakr601Per natt

  Hipotels Dunas Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Avda. sa coma s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 149 anmeldelser fra reisendeBasert på 149 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende leilighetshotellet er ideelt for familier, og ligger i Cala Millor. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 101 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2015. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Hipotels Dunas Cala Millor tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 2 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Hipotels Dunas Cala Millor kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marins Playa
  Frakr801Per natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er plassert i Cala Millor, midt i et imponerende naturlandskap på Mallorca. Denne luksusresorten ligger kun få skritt fra en uberørt sandstrand, og dekker behovene til selv de mest kresne gjestene. Dette gjør det til en utmerket destinasjon for familieferier eller en romantisk utflukt, samt for idrettsgrupper og forretningsgjester. Palma de Mallorca internasjonale flyplass er kun 71 kilometer unna denne storslåtte eiendommen. Strandhotellet tilbyr en kombinasjon av delikat innredete rom og suiter. Alle gjesterommene har beroligende fargetoner og koselige møbler, noe som garanterer en god natts søvn. Besøkende har muligheten til å oppleve utsøkte spesialiteter innen lokale og internasjonale retter. På varme dager kan gjestene ta seg en forfriskende dukkert i utendørsbassenget, eller nyte en forfriskende drink i stedets koselige bar.

  Se mer
 • Hipotels Hipocampo Playa
  Frakr733Per natt

  Hipotels Hipocampo Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Avd. sa coma 45 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Cala Millor, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 6 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Hipotels Hipocampo Playa består av totalt 204 rom. Hipotels Hipocampo Playa ble totalrenovert i 2012. Hipotels Hipocampo Playa sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Hipotels Hipocampo Playa tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Hipotels Hipocampo Playa. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hipotels Cala Millor Park
  Frakr761Per natt

  Hipotels Cala Millor Parkstars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 671 anmeldelser fra reisendeBasert på 671 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Cala Millor. Beliggende innen 25 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av 205 gjesteværelser. Hipotels Cala Millor Park ble totalrenovert i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Hipotels Cala Millor Park tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Hipotels Cala Millor Park kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hipotels Bahia Grande
  Frakr510Per natt

  Hipotels Bahia Grandestars

  Cala Millor, Mallorca , Avenida castell sin nr - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 337 anmeldelser fra reisendeBasert på 337 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende leilighetshotellet i Cala Millor. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er leilighetshotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra leilighetshotellet. Leilighetshotellet ligger innen 10 meters gåavstand fra havnen. Hipotels Bahia Grande består av totalt 159 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Hipotels Bahia Grande ønsker ikke kjæledyr velkommen. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Gjester kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling. Denne eiendommen tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av tjenestene til Hipotels Bahia Grande kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hipotels Flamenco
  Frakr646Per natt

  Hipotels Flamencostars

  Cala Millor, Mallorca , Avda. sa coma 13 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 248 anmeldelser fra reisendeBasert på 248 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Cala Millor. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 5 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. De 220 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 1995. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle som bor her kan unne seg litt ekstra godt i overnattingsstedets wellnessavdeling. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Hipotels Flamenco kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  18  Hoteller i Cala Millor
Side  1  av  2
 

Mest populære hoteller - Cala Millor

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her