Hoteller i Cala Millor-området

Finn på kart
 • Marins Playa Suites
  Frakr975Per natt

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Cala Millor. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 5 kilometer fra hotellet. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Hotellet ligger innen 200 meter fra havnen. Totalt antall soverom er 65. Dette hotellet ble restaurert i 2010. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Marins Playa Suites. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Marins Playa Suites et begrenset antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Marins Playa Suites tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på denne eiendommen. Besøkende på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Marins Playa Suites tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa del Moro
  Frakr951Per natt

  Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Cala Millor. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra innkvarteringen. Eiendommen består av totalt 160 rom. Playa del Moro ble komplett oppusset i 2002. Playa del Moro sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen rom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr356Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 821 anmeldelser fra reisendeBasert på 821 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Frakr748Per natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Sa Coma, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra hotellet. De 614 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Globales Apartotel Bouganvilla gjennomgikk en renovasjon i 2016. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Palia Sa Coma Playa
  Frakr769Per natt

  Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1002 anmeldelser fra reisendeBasert på 1002 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sa Coma, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet rommer 174 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2018. Palia Sa Coma Playa tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Palia Sa Coma Playa tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Palia Sa Coma Playa. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Frakr418Per natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1179 anmeldelser fra reisendeBasert på 1179 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger i det fredelige området Sa Coma, tett på velkjente og populære Cala Milor. Hotellet har en vakker havutsikt fra de fleste rommene og ligger mindre enn 60 meter fra nærmeste strand. I området finner hotellets gjester et spennende utvalg av shopping og underholdning, barer og restauranter. Man kan også nyte en hyggelig spasertur i det beskyttede naturområdet, Punta n´Amer. Dette er et fantastisk sted for et par hyggelige dager under middelhavets varmende sol.

  Se mer
 • Som Llevant Suites
  Frakr695Per natt

  Som Llevant Suitesstars

  Cala Bona, Mallorca , Calle del lliri s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 558 anmeldelser fra reisendeBasert på 558 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Cala Bona. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 10 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 83 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble restaurert i 2016. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Som Llevant Suites. Hotellet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Noen av tjenestene til Som Llevant Suites kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sentido Castell de Mar
  Frakr948Per natt

  Sentido Castell de Marstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 515 anmeldelser fra reisendeBasert på 515 anmeldelser fra reisende

  Dette herlige strandhotellet har en idyllisk plassering på den vakre øya Mallorca. Hotellet er plassert tvers over sjøfrontpromenaden til den uberørte sandstranden. Nærmeste golfbane er knappe 5 km fra hotellet. Gjestene finner en overflod av shoppingmuligheter og underholdningssteder i bysentrum, som ligger like ved. Hotellet er smakfullt innredet, og ønsker gjestene velkommen med en varm atmosfære og vennlig service. Gjesterommene tilbyr en oase av komfort og ro, noe som gir gjestene en ideell plass for å slappe av og puste ut på slutten av dagen. Hotellet har et sesongbasert underholdningsprogram til gjestenes fornøyelse. Besøkende kan også benytte seg av sykkelutleie og oppleve en sykkeltur på øya.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Frakr310Per natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 221 anmeldelser fra reisendeBasert på 221 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Sa Coma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 9. 1 kilometer fra leiligheten. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Totalt 52 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2017. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Aptos. Club Sa Coma tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hipotels Eurotel Punta Rotja
  Frakr677Per natt

  Hipotels Eurotel Punta Rotjastars

  Costa de los Pinos, Mallorca , Avenida del pinar 32 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 752 anmeldelser fra reisendeBasert på 752 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Costa de los Pinos, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra hotellet. Hipotels Eurotel Punta Rotja består av totalt 203 soverom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2010. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. I tillegg tillater dette hotellet store kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Cala Millor-området
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Cala Millor-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her