Hoteller i Cala Millor-området

Finn på kart
 • Playa Moreia
  Frakr784Per natt

  Playa Moreiastars

  S-Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1084 anmeldelser fra reisendeBasert på 1084 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i S'Illot, er dette komfortable leilighetshotellet optimalt for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Leilighetshotellet ligger ved stranden. Det finnes totalt 133 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2019. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Playa Moreia tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Playa Moreia. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Palia Sa Coma Playa
  Frakr953Per natt

  Hotel Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1065 anmeldelser fra reisendeBasert på 1065 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sa Coma, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Overnattingsstedet består av totalt 174 rom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Hotel Palia Sa Coma Playa. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags kunder. Dette overnattingsstedet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Blue Sea Hotel Don Jaime
  Frakr1.304Per natt

  Blue Sea Hotel Don Jaimestars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de sa jordana 20 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1302 anmeldelser fra reisendeBasert på 1302 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Cala Millor, er et godt alternativ for familier. Dette hotellet tilbyr totalt 93 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2000. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr732Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 847 anmeldelser fra reisendeBasert på 847 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Frakr1.631Per natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 107 anmeldelser fra reisendeBasert på 107 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Cala Millor. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Totalt 101 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Marins Cala Nau. Marins Cala Nau ble totalrenovert i 2005. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Marins Cala Nau. Marins Cala Nau tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Marins Cala Nau kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Playa del Moro
  Frakr1.207Per natt

  Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 405 anmeldelser fra reisendeBasert på 405 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Cala Millor. Hotellet ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 160 gjesteværelser på Playa del Moro. Playa del Moro gjennomgikk en renovasjon i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Playa del Moro tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Frakr1.264Per natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1267 anmeldelser fra reisendeBasert på 1267 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet ligger i det fredelige området Sa Coma, tett på velkjente og populære Cala Milor. Hotellet har en vakker havutsikt fra de fleste rommene og ligger mindre enn 60 meter fra nærmeste strand. I området finner hotellets gjester et spennende utvalg av shopping og underholdning, barer og restauranter. Man kan også nyte en hyggelig spasertur i det beskyttede naturområdet, Punta n´Amer. Dette er et fantastisk sted for et par hyggelige dager under middelhavets varmende sol.

  Se mer
 • Sentido Castell de Mar
  Frakr1.177Per natt

  Sentido Castell de Marstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 530 anmeldelser fra reisendeBasert på 530 anmeldelser fra reisende

  Dette herlige strandhotellet har en idyllisk plassering på den vakre øya Mallorca. Hotellet er plassert tvers over sjøfrontpromenaden til den uberørte sandstranden. Nærmeste golfbane er knappe 5 km fra hotellet. Gjestene finner en overflod av shoppingmuligheter og underholdningssteder i bysentrum, som ligger like ved. Hotellet er smakfullt innredet, og ønsker gjestene velkommen med en varm atmosfære og vennlig service. Gjesterommene tilbyr en oase av komfort og ro, noe som gir gjestene en ideell plass for å slappe av og puste ut på slutten av dagen. Hotellet har et sesongbasert underholdningsprogram til gjestenes fornøyelse. Besøkende kan også benytte seg av sykkelutleie og oppleve en sykkeltur på øya.

  Se mer
 • Arcos Playa Apts
  Frakr322Per natt

  Arcos Playa Aptsstars

  S-Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 625 anmeldelser fra reisendeBasert på 625 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten som ligger i S'Illot, er et godt alternativ for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Leiligheten ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 66 soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Frakr660Per natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Kart
  2,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 225 anmeldelser fra reisendeBasert på 225 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i Sa Coma. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 9. 1 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 52 gjesteværelser. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Aptos. Club Sa Coma tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  56  Hoteller i Cala Millor-området
Side  1  av  6
 

Mest populære hoteller - Cala Millor-området

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her