Hoteller i Alcudia

Finn på kart
 • Ona Aucanada
  Frakr1.932Per natt

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Hotellet ligger i Alcanada, et boligområde nord på Mallorca, 56 km fra byen Palma. Her kan man nyte grottene og strendene i Puerto de Alcudia, og det ligger 10-minutters kjøring fra Alcudia. Leilighetshotellet består av 62 leiligheter og 11 hytter som er fullt utstyrt, 3 utendørs svømmebasseng, underholdning, aktivitetsprogram, restaurant, snackbar, treningsrom og det nye spaet Aucanada.

  Se mer
 • Can Simo Petit Hotel
  Frakr1.384Per natt

  Can Simo Petit Hotelstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de sant jaume 1 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 78 anmeldelser fra reisendeBasert på 78 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende landhotellet ligger i Alcudia. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 7 kilometer fra eiendommen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Etter å ha blitt bygget i 1850 er overnattingsstedet komplett oppusset i 2003. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Can Simo Petit Hotel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Zafiro Palace Alcudia
  Frakr3.402Per natt

  Zafiro Palace Alcudiastars

  Alcudia, Mallorca , C/ camí real al moll 2 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1282 anmeldelser fra reisendeBasert på 1282 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Alcudia, er et godt alternativ for familier. Stedet teller totalt 373 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 2015. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Zafiro Palace Alcudia tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan besøkende forvente seg et morsomt opphold. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Carlos V
  Frakr592Per natt

  Apartamentos Carlos Vstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de pollentia 2 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten er i Alcudia. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra leiligheten. Leiligheten ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra leiligheten. Kunder vil finne flyplassen innen 55 meter. Eiendommen ligger innen 1. 1 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 16 gjesteværelser. Apartamentos Carlos V ble komplett oppusset i 2009. Apartamentos Carlos V tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Apartamentos Carlos V tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her ønskes velkommen til denne miljøvennlige eiendommen. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostetgeria La Victoria
  Frakr611Per natt

  Petit Hotel Hostetgeria La Victoriastars

  Alcudia, Mallorca , Crta. cabo pinar, km 6 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse landhotellet er i Alcudia. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Med totalt 13 rom er dette et utmerket sted å bo. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1400, men har siden blitt komplett oppusset i 2000. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Petit Hotel Hostetgeria La Victoria.

  Se mer
 • Alcudia Petit
  Frakr1.382Per natt

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 130 anmeldelser fra reisendeBasert på 130 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Alcudia. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Hotellet er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Dette overnattingsstedet ble reist tilbake i 1800, men har siden blitt komplett oppusset i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alcudia Petit er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser.

  Se mer
 • Can Vent Boutique
  Frakr1.211Per natt

  Can Vent Boutiquestars

  Alcudia, Mallorca , Carrer sant jaume 5 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 13 anmeldelser fra reisendeBasert på 13 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Alcudia. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Med bare 5 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2012. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Can Vent Boutique er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Alcudia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her