Hoteller i Alcudia

Finn på kart
 • Ona Aucanada
  Frakr1.087Per natt

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Hotellet ligger i Alcanada, et boligområde nord på Mallorca, 56 km fra byen Palma. Her kan man nyte grottene og strendene i Puerto de Alcudia, og det ligger 10-minutters kjøring fra Alcudia. Leilighetshotellet består av 62 leiligheter og 11 hytter som er fullt utstyrt, 3 utendørs svømmebasseng, underholdning, aktivitetsprogram, restaurant, snackbar, treningsrom og det nye spaet Aucanada.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostetgeria La Victoria
  Frakr659Per natt

  Petit Hotel Hostetgeria La Victoriastars

  Alcudia, Mallorca , Crta. cabo pinar, km 6 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 92 anmeldelser fra reisendeBasert på 92 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse landhotellet ligger i Alcudia. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra landhotellet. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Stedet holder til i en bygning som stammer fra 1400, men har siden blitt komplett oppusset i 2000. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Petit Hotel Hostetgeria La Victoria.

  Se mer
 • Zafiro Palace Alcudia
  Frakr1.698Per natt

  Zafiro Palace Alcudiastars

  Alcudia, Mallorca , C/ camí real al moll 2 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1144 anmeldelser fra reisendeBasert på 1144 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Alcudia. Stedet teller totalt 373 innbydende rom. Overnattingsstedet ble bygget i 2015. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Zafiro Palace Alcudia tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Zafiro Palace Alcudia. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alcudia Petit
  Frakr1.226Per natt

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 124 anmeldelser fra reisendeBasert på 124 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Alcudia. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra hotellet. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 9 gjesteværelser. Etter å ha blitt bygget i 1800 er eiendommen komplett oppusset i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant.

  Se mer
 • Can Simo Petit Hotel
  Frakr1.178Per natt

  Can Simo Petit Hotelstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de sant jaume 1 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 78 anmeldelser fra reisendeBasert på 78 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable landhotellet er i Alcudia. Med sin beliggenhet innen 50 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra landhotellet. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 7 kilometer fra landhotellet. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 7 rom. Selvom denne eiendommen ble bygget i 1850 har det gjennomgått en oppussing i 2003. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Can Simo Petit Hotel opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Can Simo Petit Hotel tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen. Can Simo Petit Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Apartamentos Carlos V
  Frakr480Per natt

  Apartamentos Carlos Vstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de pollentia 2 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Alcudia. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Leiligheten er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra leiligheten. Besøkende vil finne flyplassen innen 55 meter. Innkvarteringen ligger innen 1. 1 kilometer fra havnen. Totalt 16 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Apartamentos Carlos V. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2009. Apartamentos Carlos V tilbyr trådløs internettforbindelse. Apartamentos Carlos V opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Alcudia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her