Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr291

Anbefalte hoteller Mallorca

 • HM Jaime III
  Frakr1.184Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • HM Balanguera
  Frakr925Per natt

  HM Balanguerastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1133 anmeldelser fra reisendeBasert på 1133 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Palma. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 22. 1 kilometer fra hotellet. Hotellet er plassert 1. 6 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 5 kilometer. Totalt antall rom er 40. Dette hotellet ble bygget i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. HM Balanguera tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere HM Balanguera som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på HM Balanguera. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Noen av tjenestene til HM Balanguera kan koste ekstra.

  Se mer
 • Hotel M HOUSE
  Frakr1.143Per natt

  Hotel M HOUSEstars

  Palma sentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 43 anmeldelser fra reisendeBasert på 43 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Palma. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. M house tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Catalonia Majorica
  Frakr631Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 107 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1862 anmeldelser fra reisendeBasert på 1862 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Azuline Hotel Bahamas
  Frakr617Per natt

  Azuline Hotel Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Avda europa s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 681 anmeldelser fra reisendeBasert på 681 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i El Arenal, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Totalt 239 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Azuline Hotel Bahamas. Dette hotellet ble sist renovert i 2015. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Azuline Hotel Bahamas tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Azuline Hotel Bahamas tilbyr også babysenger ved forespørsel. Azuline Hotel Bahamas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Can Solé Petit Hotel
  Frakr837Per natt

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Kart
   

  Dette koselige hotellet er i Binissalem. Can Solé Petit Hotel garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 gjesteværelser. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1810, men har siden blitt komplett oppusset i 2018. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Can Solé Petit Hotel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Can Solé Petit Hotel. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr873Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 459 anmeldelser fra reisendeBasert på 459 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • UR Palacio Avenida
  Frakr761Per natt

  UR Palacio Avenidastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 636 anmeldelser fra reisendeBasert på 636 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har eksistert i over 16 år i hjertet av byen, og ligger i en ikonisk bygning som før i tiden var en berømt kino. De lyse rommene er innredet med moderne, men koselige møbler og moderne teknologi. Med sine 68 gjesterom tilbyr det luftkondisjonerte hotellet 24-timers resepsjon og utsjekkingstjenester, hotellsafe, garderobe og heistilgang. Måltider og drikke tilbys i kafeen. Forretningsreisende vil sette pris på konferansefasilitetene og WLAN internettilgang. I tillegg er room- og vaskeriservice samt sykkelutleie tilgjengelig.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr4.850Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 441 anmeldelser fra reisendeBasert på 441 anmeldelser fra reisende

  Denne eiendommen ligger i Son Armadams, i et rolig boligområde i Palma. Eiendommen ligger kun noen få minutters gange fra et utvalg attraksjoner, inkludert Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Eiendommen har et sjarmerende design og blander seg lett inn i sine sjarmerende omgivelser. Gjesterommene har en rolig atmosfære, og tilbyr det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned fullstendig. Dette enkle hotellet leverer sjarme og personlig service. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette sjarmerende hotellet.

  Se mer
 • Valparaiso Palace & Spa
  Frakr2.800Per natt

  Valparaiso Palace & Spastars

  Palma sentrum, Mallorca , Francisco vidal sureda 23 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 756 anmeldelser fra reisendeBasert på 756 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Palma, er et godt alternativ for familier. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 14. 1 kilometer. Totalt 174 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Valparaiso Palace & Spa. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 1996. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Valparaiso Palace & Spa tilbyr ikke babysenger. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Valparaiso Palace & Spa. Gjester kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  254  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  26
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Hotel Ilusion Calma & Spa
  3,6/5

  Great location, very good service when checking in/out. Big room, with a huge private terrace.Lots of hot water in the shower. Comfortably beds, and some nice furniture.. Delicious breakfast , with ev ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/04/2017

  Frakr485Se mer