Hoteller i Mallorca

Finn på kart
Hoteller i Mallorca

MallorcaFra  kr267

Anbefalte hoteller Mallorca

 • Catalonia Majorica
  Frakr1.639Per natt

  Catalonia Majoricastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 106 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1743 anmeldelser fra reisendeBasert på 1743 anmeldelser fra reisende

  Dette praktfulle hotellet ligger i El Terreno-området med utsikt over Palmas bukt. Hotellet ligger tett på sentrum hvor man finner et bredt utvalg av forretninger, restauranter, barer og underholdning. Shoppingsenteret Porto Pí nås på 10 minutter til fots, mens havnen og nattelivsområdet bare ligger et steinkast unna. Hotellet er et perfekt sted for dem som ønsker å bli kjent med Palma.

  Se mer
 • Sol Naixent-Bonaire
  Frakr1.770Per natt

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala dOr, Mallorca , De sa sitge 4 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4 anmeldelser fra reisendeBasert på 4 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er ideelt for familier, og ligger i Cala d'Or. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 54. Sol Naixent-Bonaire gjennomgikk en renovasjon i 2001. Reisende kan benytte internett. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Sol Naixent-Bonaire ønsker ikke kjæledyr velkommen. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Sol Naixent-Bonaire.

  Se mer
 • HM Jaime III
  Frakr2.193Per natt

  HM Jaime IIIstars

  Palma sentrum, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter

  Dette designhotellet har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Palma, med tilgang til offentlig transport rett ved hotellet. Den lange sandstranden og den livlige promenaden med utallige barer, restauranter og klubb er kun en kort spasertur unna (innen 1 km). Hotellet tilbyr totalt 88 dobbeltrom og en rekke fasiliteter, inkludert en koselig bar, en luftkondisjonerte og sjarmerende restaurant hvor gjestene hver morgen kan velge sin frokost fra en buffet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og vaskeritjeneste. De flotte rommene med eget bad tilbyr telefon, stereoanlegg og internett. Sentral oppvarming og balkong er standard. Gjestene kan nyte en hyggelig stund i spaet. For å slappe av finnes det boblebad, badstue, tyrkisk bad og vannmassasje.

  Se mer
 • Exagon Park
  Frakr1.185Per natt

  Exagon Parkstars

  Ca-n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 917 anmeldelser fra reisendeBasert på 917 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ca'n Picafort, er dette flotte hotellet optimalt for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 16. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innen 250 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Totalt antall gjesteværelser er 287. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 1997. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Exagon Park tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle gjesteværelsene på Exagon Park er tilrettelagt for rullestolbrukere. Små kjæledyr kan medbringes på hotellet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Dette overnattingsstedet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Kunder kan, gjennom hotellets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elegance Vista Blava
  Frakr780Per natt

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de ses planes 8 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 746 anmeldelser fra reisendeBasert på 746 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Cala Milor på den østlige enden av den fantastiske øya Mallorca. Gjestene vil befinne seg i gåavstand fra en tilsynelatende endeløs sandstrand med lett tilgang til alt dette livlige stedet har å tilby - en rekke spisealternativer, interessante steder og livlig uteliv. Perfekt beliggende nær landeveien som forbinder Cala Minor med andre deler av øya, tilbyr hotellet en flott base for gjester som ønsker å utforske lokale tradisjoner og rik historisk arv. Gjestene vil bli imponert over hotellets komfort og glimrende tjenester. Gjesterommene er smakfullt innredet og har utsikt over det glitrende bassenget og vaiende palmetrær. Gjestene kan velge å spise lokale og internasjonale spesialiteter på hotellets buffetrestaurant. De yngste kan benytte anledningen til å bli med på hotellets underholdning mens voksne tar en forfriskende dukkert i utendørsbassenget.

  Se mer
 • Armadams
  Frakr1.192Per natt

  Armadamsstars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer del marques de la senia 34 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 440 anmeldelser fra reisendeBasert på 440 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ble bygget i 1945 og renovert i år 2000. Det består av 80 rom fordelt på 7 etasjer. Hotellet har 24-timers resepsjon, valutaveksling og en heis. Det finnes et TV-rom, et lekerom samt en luftkondisjonert restaurant med barnestoler. Konferanserom, internettilgang, gratis Wi-Fi, vaskeri, medisinsk hjelp samt offentlig bilparkering mot betaling er også tilgjengelig for gjestene.

  Se mer
 • Club Marthas
  Frakr1.342Per natt

  Club Marthasstars

  Cala dOr, Mallorca , Carrer d es parc de la mar 6 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1693 anmeldelser fra reisendeBasert på 1693 anmeldelser fra reisende

  Kun noen skritt fra en hvit sandstrand i det populære ferieområdet Cala d´Or på den sørøstlige tuppen av Mallorca, ligger dette familievennlige hotellkomplekset. Et stort utvalg av barer og restauranter finnes kun en kort spasertur unna og marinaene i Cala d´Or og Portopetro nås enkelt. Den internasjonale lufthavnen i Palma ligger en times kjøretur fra hotellet.

  Se mer
 • Eco Hotel Rural & Spa Monnaber Nou
  Frakr1.551Per natt

  Eco Hotel Rural & Spa Monnaber Noustars

  Campanet, Mallorca , Predio monnaber nou s/n - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 540 anmeldelser fra reisendeBasert på 540 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable landhotellet som ligger i Campanet, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater landhotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 15. 3 kilometer fra innkvarteringen. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 25 rom. Denne eiendommen har eksistert siden 1800, men ble totalrenovert i 2012. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Eco Hotel Rural & Spa Monnaber Nou. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Eco Hotel Rural & Spa Monnaber Nou er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Dette overnattingsstedet tillater små kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Reisende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Roc Leo
  Frakr1.796Per natt

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 90 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 146 anmeldelser fra reisendeBasert på 146 anmeldelser fra reisende

  Dette populære hotellet ligger kun 400 meter fra sentrum av Ca'n Pastilla og er i gåavstand fra den lokale sandstranden. Palma sentrum er ikke mer enn 9 km fra hotellet og kan lett nås med bil eller offentlig transport. Hotellet ligger kun 3 km fra flyplassen. Det er et perfekt sted for familier eller vennegjenger som ønsker å tilbringe en hyggelig ferie under solen.

  Se mer
 • Araxa
  Frakr1.070Per natt

  Araxastars

  Palma sentrum, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 408 anmeldelser fra reisendeBasert på 408 anmeldelser fra reisende

  Denne eiendommen ligger i Son Armadams, i et rolig boligområde i Palma. Eiendommen ligger kun noen få minutters gange fra et utvalg attraksjoner, inkludert Castillo de Bellver, el Pueblo Español og el Paseo Maritimo. Eiendommen har et sjarmerende design og blander seg lett inn i sine sjarmerende omgivelser. Gjesterommene har en rolig atmosfære, og tilbyr det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned fullstendig. Dette enkle hotellet leverer sjarme og personlig service. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette sjarmerende hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  590  Hoteller i Mallorca
Side  1  av  59
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Den største av de spanske balearene er øya Mallorca. Det er en av landets viktigste turistmål. Mallorca har mange naturattraksjoner, inkludert de Tramontana fjellene i nordvest på øya, med sine imponerende klipper, og noen flotte strendene på kysten. I sentrum av øya er et stort område som er kjent som den sentrale sletten og hovedstaden Palma de Mallorca, i vest av dette, på bukta med samme navn. Mallorca er hjem til både vakker natur og det livlige kosmopolitiske byliv av sin hovedstad. Utelivet presenterer en rekke alternativer, inkludert barer, nattklubber og restauranter, og så kjedsomhet er en umulighet. Øya er et sted som kan nytes hele året. Om sommeren er strendene tilbyr muligheten til å gå dykking og seiling, mens høsten og vinteren fjellene og skogen tilby noen gode turer for de som liker trekking. Mallorca venter på deg!

Interessepunkter

Mest populære soner i Mallorca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Playa
  Playa
  4,0/5

  Beliggenhet, mat og personal er veldig bra.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/05/2018

  Frakr1.674Se mer

 • Iris
  Iris
  3,7/5

  Bra pris nær strand og alt annet. Vi er veldig fornøyd med hotel og personal som er veldig hyggelig og dyktig, vi liker også airkondistion som fungerer bra og renhold 7 dager i uker👍🏻. Personal er hj ...

  Andy Tuan
  Hotelopia-kunde, 19/08/2017

  Frakr622Se mer

 • Eden Nord
  Eden Nord
  3,4/5

  Bra lokasjon og vennlig

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 11/08/2017

  Frakr1.166Se mer