Hoteller i Malaga

Finn på kart
Hoteller i Malaga

MalagaFra  kr284

Anbefalte hoteller Malaga

 • Soho Bahía Málaga
  Frakr891Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Calle somera 8 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 258 anmeldelser fra reisendeBasert på 258 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr1.029Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Calle cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 242 anmeldelser fra reisendeBasert på 242 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Totalt 28 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble konstruert i 2014. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotel Soho Boutique Malaga har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Petit Palace Plaza Málaga
  Frakr1.329Per natt

  Petit Palace Plaza Málagastars

  Malaga by, Malaga , Calle nicasio calle 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1565 anmeldelser fra reisendeBasert på 1565 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Malaga, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 66 koselige soverom. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1800, men har siden blitt komplett oppusset i 2008. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Både store og små kjæledyr tillates på Petit Palace Plaza Málaga. Petit Palace Plaza Málaga tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Petit Palace Plaza Málaga kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelo Malaga
  Frakr1.331Per natt

  Barcelo Malagastars

  Malaga by, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3509 anmeldelser fra reisendeBasert på 3509 anmeldelser fra reisende

  Det eksklusive designhotellet Barceló Malaga har en perfekt beliggenhet, like ved og med direkte tilgang til AVE-jernbanestasjonen, som gir enkel tilgang til flyplassen. Det ligger mellom den pittoreske gamlebyen og strandpromenaden, begge kun en kort spasertur unna. Messeområdet, "La Rosaleda" fotballstadion, Picasso-museet, katedralen og andre attraksjoner ligger innen gangavstand. Hotellet er et av de beste designerhotellene i Spania og har en stor sklie i rustfritt stål fra andre etasje til cocktailbaren B-Lounge. De flott innredede rommene er moderne og komfortable, med klimaanlegg, gratis trådløst Internett og satellitt-TV med plasmaskjerm. Dessuten er det et av de beste forretningshotellene i verden med sitt 1500 kvm store toppmoderne konferansesenter med plass til inntil 1200 personer. Man kan trene i treningsrommet, slappe av i badstuen eller smake på herlige og sunne retter i hotellets gourmetrestaurant. Det er et ideelt valg både for forretningsreisende og turister.

  Se mer
 • Atarazanas Malaga Boutique Hotel
  Frakr955Per natt

  Atarazanas Malaga Boutique Hotelstars

  Malaga by, Malaga , Calle atarazanas 19 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 83 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 841 anmeldelser fra reisendeBasert på 841 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 600 meter fra eiendommen. Totalt antall soverom er 68. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Soho Los Naranjos
  Frakr897Per natt

  Hotel Soho Los Naranjosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 152 anmeldelser fra reisendeBasert på 152 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Malaga. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Hotellet ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 1000 meter. Totalt antall rom er 41. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2008. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Hotel Soho Los Naranjos kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Don Curro
  Frakr935Per natt

  Don Currostars

  Malaga by, Malaga , Calle sancha de lara 9 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 73 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1327 anmeldelser fra reisendeBasert på 1327 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i turistområdet og kun 800 meter fra den nærmeste stranden. Shoppingsteder, restauranter og barer finnes alle innen 50 meter fra hotellet. Offentlig transport går fra et stopp rundt 100 meter fra hotellet. Det er 10 km til flyplassen. En hovedvei finnes i nærheten. Dette byhotellet inkluderer en lobby, valutaveksling og heis, og ble renovert i 2004. Andre fasiltieter inkluderer en kafé, en bar og en luftkondisjoner à la carte-restaurant. Forretningsreisende kan bruke konferanserommet med internetterminal. Hotellet tilbyr også rom- og vaskeritjeneste for sine gjester. De frodige, innbydende rommene har privat bad og er utstyrt med hårføner. De er utstyrt med telefon, satelitt/kabel-TV, stueområde og en minibar.

  Se mer
 • Vincci Malaga
  Frakr1.206Per natt

  Vincci Malagastars

  Malaga by, Malaga , Calle pacifico 44 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1137 anmeldelser fra reisendeBasert på 1137 anmeldelser fra reisende

  Vincci Malaga er et byhotell med moderne struktur beliggende svært nær den lokale stranden, rett ved bypromenaden. Det ligger praktisk til slik at gjester kan nyte lett tilgang til sentrum, som kan nås med offentlig transport. Hovedtogstasjonen er omtrent 2 km unna og flyplassen er rundt 5 km fra hotellet. Kongressenteret er rundt 3 km unna. Dette flotte forretningshotellet har moderne og komfortable rom som inkluderer oppdaterte fasiliteter. Det har fantastiske fritids- og forretningsfasiliteter for å imøtekomme ønskene til alle typer gjester.

  Se mer
 • Malaga Hotel Eliseos
  Frakr719Per natt

  Malaga Hotel Eliseosstars

  Malaga by, Malaga , Paseo reding 19 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 141 anmeldelser fra reisendeBasert på 141 anmeldelser fra reisende

  IGH Hotel ble bygget i 2009 og er et moderne hotell som kombinerer teknologi med god plassering og strålende fasiliteter. Beliggenheten, i et stille område sentralt i Malaga, like ved tyrefekterarenaen og bare noen skritt fra Paseo de Reding og Malaguetastranden, er fantastisk. Det er heller ikke mer enn et par minutter til byens historiske og kommersielle sentrum og store turistattraksjoner som Picassomuseet, Picassos fødested, Gibralfaro, Alcazaba, katedralen og calle Larios. Hotellet har for øvrig døgnåpen resepsjon.

  Se mer
 • Malaga Nostrum
  Frakr696Per natt

  Malaga Nostrumstars

  Malaga by, Malaga , Calle herman hesse 17 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 410 anmeldelser fra reisendeBasert på 410 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Malaga. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Innen 1. 0 kilometer vil kunder finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Totalt 73 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Malaga Nostrum ble totalrenovert i 2012. Malaga Nostrum tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Malaga Nostrum tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Malaga Nostrum. Overnattingsstedet stiller en garasje til rådighet for sine gjester. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  112  Hoteller i Malaga
Side  1  av  12
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Malaga is a city in Spain’s southern region of Andalusia, which ends at the Straits of Gibraltar. The city is part of the world-famous Costa del Sol. Two important rivers go through the Malaga region, the Guadalmedina and the Guadalhorce. It is an area that is blessed with excellent beaches, a beautiful hilly landscape, a rich and varies cultural and historical heritage and a first rate tourism infrastructure. From the castle on Mount Gibralfaro you get a spectacular view of Malaga Bay. At the foot of Gibralfaro is the Alcazaba, a palace and fortress that was built by the Islamic Nazarí. You can also visit the roman theatre, the Cathedral of the Incarnation, the Episcopal Palace and the old Moorish Alameda quarter, which is where you will find the famous Antigua Casa del Guardia tavern, where delicious regional wines are always available to sample. Marqués de Larios Street goes from the Plaza Mayor, also known as Plaza de la Constitución, to Malaga’s port, passing by many points of interest. Go for a stroll in the botanical gardens next to the port, which has plants and trees from all over the world. You should also visit the Picasso Museum, the painter’s family home, the Centre of Contemporary Art, the Museum and Fine Arts and many other interesting attractions. You will also be able to play all kinds of sports in the city’s popular beaches, such as La Malagueta, Pedregalejo and San Andrés, and spend a relaxing time at country retreats like Guadalmar and Campo de Golf. Visit Malaga!

Interessepunkter

Mest populære soner i Malaga

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler