Sjarm i Gran Canaria

Finn på kart
Sjarm i Gran Canaria

Sjarm i Gran CanariaFra  kr298

Anbefalte Sjarm i Gran Canaria

 • Los Calderones THe Senses Collection - Only adult
  Frakr1.314Per natt

  Los Calderones THe Senses Collection - Only adultstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida tour operados air marin 2 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset har en deilig strandbeliggenhet i Campo International i den populære feriebyen Maspalomas og komplekset ligger ikke langt unna de kjente sanddynene ved Maspalomas Beach. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til områdets spennende utvalg av restauranter, underholdning, shopping og attraksjoner. I nærheten av komplekset finner man offentlig transport som sørger for god forbindelse til resten av øyen. Leilighetene på to etasjer er som et annet hjem og er et sted hvor man kan lene seg tilbake og slappe ordentlig av. De forfriskende leilighetene inneholder alle moderne fasiliteter og komplekset tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, både til store og små.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Frakr813Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Capri
  Frakr527Per natt

  Capristars

  Maspalomas, Gran Canaria , Calle tauro 2 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger bare 3 kilometer fra stranden i turistområdet Maspalomas. Komplekset ligger midt i et stort parklandskap som gir en aura av fred og ro til omgivelsene. Komplekset består av sjarmerende bungalower som har en enkel stil og kommer godt utstyrt med moderne fasiliteter for gjestenes komfort. Boenhetene tilbyr et behagelig miljø der gjester kan slappe av i fred og ro på slutten av dagen. Gjester inviteres til å lene seg tilbake og slappe av i bassengområdet eller å nyte en forfriskende svømmetur. Dette familievennlige komplekset har en kafé og en restaurantsom tilbyr gjeter deilig måltider i avslappende omgivelser.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Frakr640Per natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette vakre leilighetshoteller ligger i Puerto Ricos underholdningsområde, bare noen minutters gange fra stranden, bysentrum, shopping, restauranter og underholdningssteder. Det er ikke mer enn 300 meter til nærmeste busstopp, noe som gjør det enkelt å utforske andre og omkringliggende områder. Det sjarmerende hotellet tilbyr lekkert innredede leiligheter med alle moderne fasiliteter. Ellers kan gjester benytte seg av stedets svømmebasseng mens de enda mer aktive kan delta i et spennende slag tennis.

  Se mer
 • Sercotel Cristina Las Palmas
  Frakr1.784Per natt

  Sercotel Cristina Las Palmasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Gomera 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Dette luksuriøse strandhotellet kan skilte med enkel, elegant og moderne design, og ligger rett ved Las Canteras-stranden. Byens næringsliv og kommersielle sentrum, og den travle havnen er begge innen gangavstand, og Castillo de la Luz og det Elder Museum of Science and Technology er begge innenfor 15-minutters spasertur. Hotellets rom har aircondition og er enkelt innredet med eget bad med badeprodukter, en minibar og gratis trådløst internett. Gjestene kan velge å danse hele natten i klubben og nyte utsikten over byen og havet fra utendørsbasseng og solterrasse, og stedets restaurant og kafé gir en elegant setting for måltider, snacks eller drinker med venner, alt for en fantastisk øy-getaway.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Frakr2.359Per natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3810 anmeldelser fra reisendeBasert på 3810 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset har en strålende beliggenhet i Puerto Rico, bare noen få skritt fra marinaen. Fra hotellet har gjestene et perfekt utgangspunkt hvis man ønsker å utforske dette spennende området. Det sjarmerende komplekset har vakkert innredede leiligheter som fungerer som et luksuriøst feriehjem hvor man virkelig kan nå å slappe av etter en lang dag. Leilighetene er overdådig innredet med et beroligende fargevalg og innbydende design. Gjestene vil også la seg imponere av de mange fasilitetene som tilbys, blant annet kan man nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av i boblebadet mens barna koser seg i barnebassenget. I den stilfulle restauranten kan man også velge i den lekreste meny.

  Se mer
 • Atlanta
  Frakr645Per natt

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle alfredo l jones 37 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 184 anmeldelser fra reisendeBasert på 184 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende resorten ligger i Las Palmas. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 23. 2 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 64 soverom. Atlanta ble komplett oppusset i 2011. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Atlanta er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Dette velutstyrte overnattingsstedet tilbyr totalt 2 handicapvennlige soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av tjenestene til Atlanta kan koste ekstra.

  Se mer
 • Lopesan Baobab Resort
  Frakr2.601Per natt

  Lopesan Baobab Resortstars

  Meloneras, Gran Canaria , Mar adriatico 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6983 anmeldelser fra reisendeBasert på 6983 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av det historiske fyrhuset og de vakre sanddynene på stranden i Maspalomas og promenaden med sine luksuriøse butikker ligger dette hotellet ideelt plassert i det eksklusive turistområdet Meloneras. Restauranter og barer finnes rett ved hotellets dørkarm. Resorten tilbyr fantastisk utsikt over Gran Canarias landskap. Fasiliteter inkludert 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heistilgang, spillerom, barneklubb og lekeplass samt konferansefasiliteter og parkering. For ekstra beløp kan gjester bruke trådløst internett og roomservice.

  Se mer
 • H10 Playa Meloneras Palace
  Frakr2.530Per natt

  H10 Playa Meloneras Palacestars

  Meloneras, Gran Canaria , Calle mar caspio 5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 94 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4231 anmeldelser fra reisendeBasert på 4231 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger sør på den sjarmerende øya Gran Canaria. Hotellet ligger kun 150 meter unna stranden La Meloneras. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra kongresspalasset og kjøpesenteret Varadero, hvor de kan finne et grenseløst utvalg av butikker, barer og restauranter. Naturparken, med sine dynestrender samt Maspalomas' berømte fyrtårn ligger i kort avstand unna. Dette sjarmerende komplekset er i terrassestil og tar med gjestene inn i en verden av luksus. Gjesterommene er smakfullt innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene tilbys et utvalg av eksemplariske fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Verol
  Frakr681Per natt

  Verolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 25 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 367 anmeldelser fra reisendeBasert på 367 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Las Palmas. Kunder vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 25 rom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2012. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Fellesområdene påVerol er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  29  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her