Sjarm i Gran Canaria

Finn på kart
Sjarm i Gran Canaria

Sjarm i Gran CanariaFra  kr304

Anbefalte Sjarm i Gran Canaria

 • Heliomar Palmeras
  Frakr422Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Sercotel Cristina Las Palmas
  Frakr1.199Per natt

  Sercotel Cristina Las Palmasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Gomera 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Dette luksuriøse strandhotellet kan skilte med enkel, elegant og moderne design, og ligger rett ved Las Canteras-stranden. Byens næringsliv og kommersielle sentrum, og den travle havnen er begge innen gangavstand, og Castillo de la Luz og det Elder Museum of Science and Technology er begge innenfor 15-minutters spasertur. Hotellets rom har aircondition og er enkelt innredet med eget bad med badeprodukter, en minibar og gratis trådløst internett. Gjestene kan velge å danse hele natten i klubben og nyte utsikten over byen og havet fra utendørsbasseng og solterrasse, og stedets restaurant og kafé gir en elegant setting for måltider, snacks eller drinker med venner, alt for en fantastisk øy-getaway.

  Se mer
 • Verol
  Frakr447Per natt

  Verolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 25 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 374 anmeldelser fra reisendeBasert på 374 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Las Palmas. Kunder vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Denne eiendommen tilbyr totalt 25 rom. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2012. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Fellesområdene påVerol er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Frakr507Per natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette vakre leilighetshoteller ligger i Puerto Ricos underholdningsområde, bare noen minutters gange fra stranden, bysentrum, shopping, restauranter og underholdningssteder. Det er ikke mer enn 300 meter til nærmeste busstopp, noe som gjør det enkelt å utforske andre og omkringliggende områder. Det sjarmerende hotellet tilbyr lekkert innredede leiligheter med alle moderne fasiliteter. Ellers kan gjester benytte seg av stedets svømmebasseng mens de enda mer aktive kan delta i et spennende slag tennis.

  Se mer
 • Los Calderones THe Senses Collection - Adults Only
  Frakr890Per natt

  Los Calderones THe Senses Collection - Adults Onlystars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida tour operados air marin 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset har en deilig strandbeliggenhet i Campo International i den populære feriebyen Maspalomas og komplekset ligger ikke langt unna de kjente sanddynene ved Maspalomas Beach. Herfra befinner man seg i umiddelbar nærhet til områdets spennende utvalg av restauranter, underholdning, shopping og attraksjoner. I nærheten av komplekset finner man offentlig transport som sørger for god forbindelse til resten av øyen. Leilighetene på to etasjer er som et annet hjem og er et sted hvor man kan lene seg tilbake og slappe ordentlig av. De forfriskende leilighetene inneholder alle moderne fasiliteter og komplekset tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, både til store og små.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Frakr1.062Per natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3854 anmeldelser fra reisendeBasert på 3854 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset har en strålende beliggenhet i Puerto Rico, bare noen få skritt fra marinaen. Fra hotellet har gjestene et perfekt utgangspunkt hvis man ønsker å utforske dette spennende området. Det sjarmerende komplekset har vakkert innredede leiligheter som fungerer som et luksuriøst feriehjem hvor man virkelig kan nå å slappe av etter en lang dag. Leilighetene er overdådig innredet med et beroligende fargevalg og innbydende design. Gjestene vil også la seg imponere av de mange fasilitetene som tilbys, blant annet kan man nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av i boblebadet mens barna koser seg i barnebassenget. I den stilfulle restauranten kan man også velge i den lekreste meny.

  Se mer
 • Lopesan Baobab Resort
  Frakr1.591Per natt

  Lopesan Baobab Resortstars

  Meloneras, Gran Canaria , Mar adriatico 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7127 anmeldelser fra reisendeBasert på 7127 anmeldelser fra reisende

  I nærheten av det historiske fyrhuset og de vakre sanddynene på stranden i Maspalomas og promenaden med sine luksuriøse butikker ligger dette hotellet ideelt plassert i det eksklusive turistområdet Meloneras. Restauranter og barer finnes rett ved hotellets dørkarm. Resorten tilbyr fantastisk utsikt over Gran Canarias landskap. Fasiliteter inkludert 24-timers resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heistilgang, spillerom, barneklubb og lekeplass samt konferansefasiliteter og parkering. For ekstra beløp kan gjester bruke trådløst internett og roomservice.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Frakr1.002Per natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1632 anmeldelser fra reisendeBasert på 1632 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger i feriebyen Puerto Rico bare få minutter fra sentrum og stranden. Det er heller ikke mange meterne til et utvalg restauranter, barer, nattklubber og offentlig transport. Vil man ut på en lengre spasertur tar det omtrent 50 minutter inn til Las Palmas. Anlegget består av noen flotte leiligheter som alle er utstyrt med alle moderne nødvendigheter, og stedets gjester har også mulighet til å benytte seg av de mange ytterligere fasilitetene.

  Se mer
 • Seaside Palm Beach
  Frakr2.081Per natt

  Seaside Palm Beachstars

  Maspalomas, Gran Canaria , avda. del oasis s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1344 anmeldelser fra reisendeBasert på 1344 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Maspalomas. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 36. 2 kilometer. Det finnes totalt 328 rom på stedet. Seaside Palm Beach ble komplett oppusset i 2002. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Reisende kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. Alle soverommene på Seaside Palm Beach er tilrettelagt for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Seaside Palm Beach. Alle de overnattende på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rural El Mondalón
  Frakr865Per natt

  Rural El Mondalónstars

  Las Palmas, Gran Canaria , De los hoyos gc-801 pk 1,800 226 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Vakkert beliggende på kanten av det vulkanske krateret Bandama Natural Monument på den sjarmerende øya Gran Canaria, tilbyr dette hotellet gjestene en virkelig unik destinasjon. Hotellet ligger praktisk til kun 20 minutters kjøring fra byen Las Palmas og flyplassen. Gjestene vil befinne seg kun 3 km fra de vakre strendene langs kysten, mens Bandama golfbane er kun 4 km unna. Dette sjarmerende hotellet har en deilig øystil og blander seg harmonisk inn i sine naturlige omgivelser. Gjesterommene er utsøkt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil bli imponert over mengden glimrende fasiliteter som dette flotte hotellet har å tilby.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  30  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her