Sjarm i Gran Canaria

Finn på kart
Sjarm i Gran Canaria

Sjarm i Gran CanariaFra  kr312

Anbefalte Sjarm i Gran Canaria

 • Heliomar Palmeras
  Frakr391Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Frakr1.282Per natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3933 anmeldelser fra reisendeBasert på 3933 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende leilighetskomplekset har en strålende beliggenhet i Puerto Rico, bare noen få skritt fra marinaen. Fra hotellet har gjestene et perfekt utgangspunkt hvis man ønsker å utforske dette spennende området. Det sjarmerende komplekset har vakkert innredede leiligheter som fungerer som et luksuriøst feriehjem hvor man virkelig kan nå å slappe av etter en lang dag. Leilighetene er overdådig innredet med et beroligende fargevalg og innbydende design. Gjestene vil også la seg imponere av de mange fasilitetene som tilbys, blant annet kan man nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av i boblebadet mens barna koser seg i barnebassenget. I den stilfulle restauranten kan man også velge i den lekreste meny.

  Se mer
 • Verol
  Frakr449Per natt

  Verolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 25 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 377 anmeldelser fra reisendeBasert på 377 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Palmas. Besøkende vil finne flyplassen innen 23. 0 kilometer. Totalt 25 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Verol. Verol ble totalrenovert i 2012. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påVerol er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sercotel Cristina Las Palmas
  Frakr1.172Per natt

  Sercotel Cristina Las Palmasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Gomera 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter

  Dette luksuriøse strandhotellet kan skilte med enkel, elegant og moderne design, og ligger rett ved Las Canteras-stranden. Byens næringsliv og kommersielle sentrum, og den travle havnen er begge innen gangavstand, og Castillo de la Luz og det Elder Museum of Science and Technology er begge innenfor 15-minutters spasertur. Hotellets rom har aircondition og er enkelt innredet med eget bad med badeprodukter, en minibar og gratis trådløst internett. Gjestene kan velge å danse hele natten i klubben og nyte utsikten over byen og havet fra utendørsbasseng og solterrasse, og stedets restaurant og kafé gir en elegant setting for måltider, snacks eller drinker med venner, alt for en fantastisk øy-getaway.

  Se mer
 • Seaside Palm Beach
  Frakr2.446Per natt

  Seaside Palm Beachstars

  Maspalomas, Gran Canaria , avda. del oasis s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1359 anmeldelser fra reisendeBasert på 1359 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Maspalomas, og er perfekt for familier. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 36. 2 kilometer. Eiendommen består av 328 rom. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2002. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Reisende vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Seaside Palm Beach. Seaside Palm Beach legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan gjester samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Playa Meloneras Palace
  Frakr1.445Per natt

  H10 Playa Meloneras Palacestars

  Meloneras, Gran Canaria , Calle mar caspio 5 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 96 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4415 anmeldelser fra reisendeBasert på 4415 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger sør på den sjarmerende øya Gran Canaria. Hotellet ligger kun 150 meter unna stranden La Meloneras. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra kongresspalasset og kjøpesenteret Varadero, hvor de kan finne et grenseløst utvalg av butikker, barer og restauranter. Naturparken, med sine dynestrender samt Maspalomas' berømte fyrtårn ligger i kort avstand unna. Dette sjarmerende komplekset er i terrassestil og tar med gjestene inn i en verden av luksus. Gjesterommene er smakfullt innredete og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene tilbys et utvalg av eksemplariske fasiliteter og tjenester som vil imøtekomme behovene til alle typer reisende.

  Se mer
 • Rural El Mondalón
  Frakr869Per natt

  Rural El Mondalónstars

  Las Palmas, Gran Canaria , De los hoyos gc-801 pk 1,800 226 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Vakkert beliggende på kanten av det vulkanske krateret Bandama Natural Monument på den sjarmerende øya Gran Canaria, tilbyr dette hotellet gjestene en virkelig unik destinasjon. Hotellet ligger praktisk til kun 20 minutters kjøring fra byen Las Palmas og flyplassen. Gjestene vil befinne seg kun 3 km fra de vakre strendene langs kysten, mens Bandama golfbane er kun 4 km unna. Dette sjarmerende hotellet har en deilig øystil og blander seg harmonisk inn i sine naturlige omgivelser. Gjesterommene er utsøkt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene vil bli imponert over mengden glimrende fasiliteter som dette flotte hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Maspalomas Oasis Club
  Frakr986Per natt

  Maspalomas Oasis Clubstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida de t.o. air marín s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Denne koselige leiligheten er ideelt for familier, og ligger i Maspalomas. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 750 meter fra leiligheten. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Maspalomas Oasis Club består av totalt 100 soverom. Maspalomas Oasis Club ble totalrenovert i 2003. Alle som bor her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Maspalomas Oasis Club. Kjæledyr er ikke tillatt på Maspalomas Oasis Club. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Besøkende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Maspalomas Oasis Club kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Frakr637Per natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette vakre leilighetshoteller ligger i Puerto Ricos underholdningsområde, bare noen minutters gange fra stranden, bysentrum, shopping, restauranter og underholdningssteder. Det er ikke mer enn 300 meter til nærmeste busstopp, noe som gjør det enkelt å utforske andre og omkringliggende områder. Det sjarmerende hotellet tilbyr lekkert innredede leiligheter med alle moderne fasiliteter. Ellers kan gjester benytte seg av stedets svømmebasseng mens de enda mer aktive kan delta i et spennende slag tennis.

  Se mer
 • Montebello
  Frakr458Per natt

  Montebellostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 5 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 312 anmeldelser fra reisendeBasert på 312 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i Puerto Rico. Beliggende innen 700 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Leiligheten ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 35. 7 kilometer. De 114 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Montebello gjennomgikk en renovasjon i 2005. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Montebello kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  30  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her