Leiligheter og appartementshotell i Gran Canaria

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Gran Canaria

Leiligheter og appartementshotell i Gran CanariaFra  kr298

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Gran Canaria

 • Bajamar
  Frakr483Per natt

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 126 anmeldelser fra reisendeBasert på 126 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i Las Palmas. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra hotellet. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 1. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Eiendommen består av totalt 19 koselige soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2016. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Bajamar tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Bajamar kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Frakr813Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Capri
  Frakr527Per natt

  Capristars

  Maspalomas, Gran Canaria , Calle tauro 2 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet ligger bare 3 kilometer fra stranden i turistområdet Maspalomas. Komplekset ligger midt i et stort parklandskap som gir en aura av fred og ro til omgivelsene. Komplekset består av sjarmerende bungalower som har en enkel stil og kommer godt utstyrt med moderne fasiliteter for gjestenes komfort. Boenhetene tilbyr et behagelig miljø der gjester kan slappe av i fred og ro på slutten av dagen. Gjester inviteres til å lene seg tilbake og slappe av i bassengområdet eller å nyte en forfriskende svømmetur. Dette familievennlige komplekset har en kafé og en restaurantsom tilbyr gjeter deilig måltider i avslappende omgivelser.

  Se mer
 • Miami Santa Catalina
  Frakr527Per natt

  Miami Santa Catalinastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Parque santa catalina 12 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 64 anmeldelser fra reisendeBasert på 64 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse leilighetshotellet er i Las Palmas. Leilighetshotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 43. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2005. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Miami Santa Catalina tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Miami Santa Catalina kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Frakr640Per natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette vakre leilighetshoteller ligger i Puerto Ricos underholdningsområde, bare noen minutters gange fra stranden, bysentrum, shopping, restauranter og underholdningssteder. Det er ikke mer enn 300 meter til nærmeste busstopp, noe som gjør det enkelt å utforske andre og omkringliggende områder. Det sjarmerende hotellet tilbyr lekkert innredede leiligheter med alle moderne fasiliteter. Ellers kan gjester benytte seg av stedets svømmebasseng mens de enda mer aktive kan delta i et spennende slag tennis.

  Se mer
 • Cordial Green Golf (Bungalows)
  Frakr887Per natt

  Cordial Green Golf (Bungalows)stars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida touroperador tjaereborg 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger denne koselige leiligheten i Maspalomas. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 300 meter fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Det finnes totalt 266 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2006. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Cordial Green Golf (Bungalows). Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Cordial Green Golf (Bungalows). Cordial Green Golf (Bungalows) tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Cordial Green Golf (Bungalows). Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Cordial Green Golf (Bungalows). Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • RK Luz Playa Suites
  Frakr1.038Per natt

  RK Luz Playa Suitesstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 66 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 147 anmeldelser fra reisendeBasert på 147 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten er i Las Palmas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 3 kilometer fra leiligheten. Innkvarteringen ligger 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Kunder vil finne flyplassen innen 24. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av 34 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på RK Luz Playa Suites. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bungalows Miraflor Suites
  Frakr1.415Per natt

  Bungalows Miraflor Suitesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle timple 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 322 anmeldelser fra reisendeBasert på 322 anmeldelser fra reisende

  Sentralt plassert i livlige Playa del Inglés ligger dette bungalowkomplekset, omringet av frodige hager med palmetrær, som en oase av fred og ro, men likevel i nærheten av hvor det skjer. Komplekset tilbyr et utendørsbasseng med barneområde, sportsfasiliteter og gratis buss til stranden 1,5 kilometer unna. Et hav av restauranter, barer og shoppingsentre ligger i nærområdet.

  Se mer
 • Turbo Club
  Frakr1.212Per natt

  Turbo Clubstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Libra- maspalomas 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1461 anmeldelser fra reisendeBasert på 1461 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten som ligger i Maspalomas, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er leiligheten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Leiligheten er innen 3. 5 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Totalt 120 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2015. Turbo Club sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Turbo Club tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Turbo Club tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Turbo Club. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan besøkende forvente seg et morsomt opphold. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalina Park
  Frakr409Per natt

  Catalina Parkstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 67 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 104 anmeldelser fra reisendeBasert på 104 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Las Palmas. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 47 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2008. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Catalina Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  60  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  6
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her