All-inclusive hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
All-inclusive hoteller i Gran Canaria

All-inclusive hoteller i Gran CanariaFra  kr303

Anbefalte All-inclusive hoteller i Gran Canaria

 • Beverly Park
  Frakr631Per natt

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle hamburgo 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2072 anmeldelser fra reisendeBasert på 2072 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den populære ferieresorten Playa del Inglés på øya Gran Canaria, kun 100 m fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og nattklubber finnes i umiddelbar nærhet. Hotellet inneholder et utendørsbasseng, barnebasseng, badstue, damprom, sportsfasiliter og en takterrasse med panoramautsikt over havet.

  Se mer
 • Vistaflor Bungalows
  Frakr560Per natt

  Vistaflor Bungalowsstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida touroperador neckermann s/n - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1103 anmeldelser fra reisendeBasert på 1103 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Maspalomas, og er spesielt utformet for familier. Hotellet ligger 1. 5 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 1 kilometer fra hotellet. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Totalt 216 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Alle som bor her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aparthotel Green Field
  Frakr793Per natt

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de tenerife 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1341 anmeldelser fra reisendeBasert på 1341 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er sentralt beliggende i Playa del Ingles. Komplekset ligger kun 700 meter fra stranden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter samt kjøpesenteret 'Aguila Roja'. Dette flotte komplekset ligger kun 300 meter fra forbindelser til det offentlige transportnettverket. De som liker et slag golf vil sette pris på at det finnes en bane kun 2 km unna. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et fredfylt hjem borte fra hjemmet. Leilighetene og studioene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å nyte en forfriskende svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i boblebadet.

  Se mer
 • Marina Elite Resort
  Frakr393Per natt

  Marina Elite Resortstars

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria , Playa balito, bco de balito - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter

  Beliggende rett ved siden av Atlanterhavet og mellom Anfi del Mar og Puerto Rico, tilbyr dette komplekset sjelden ro og fred på den populære turistøya Gran Canaria. Gjestene vil ha et praktisk busstopp kun 2 minutters gange unna og derfra kan de nå butikkene, barene og klubbene i Puerto Rico på kun 10 minutter. Arguineguin ligger litt lengre unna med 3 km og Gran Canaria flyplass er rundt 50 km unna. Komplekset huser en butikk hvor gjester kan kjøpe dagligvarer for å bruke det fullt utstyrte kjøkkenet som følger med i alle rom. De som ikke ønsker å lage mat selv kan kjøpe mat i stedets restaurant eller ta en avkjølt drink i baren om ettermiddagen.

  Se mer
 • Servatur Waikiki
  Frakr1.133Per natt

  Servatur Waikikistars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. gran canaria 20 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2688 anmeldelser fra reisendeBasert på 2688 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger på den innbydende, spanske øya Gran Canaria. Hotellet ligger i nærheten av de populære shopping- og fritidsstedene Kashnah og Metro. Gjestene befinner seg kun 1,5 km fra stranden og holdeplasser for offentlig transport ligger i nærheten og lett tilgang til andre områder tilbys. Gjestene vil bli imponert over resortens utvalg av fasiliteter som vil få hele familien til å smile. Hotellet er plassert midt i 3,500 kvadratkilometer med hage, noe som gir gjestene et perfekt sted for å slappe av, ta avslappende gåturer og roe ned. For sportsentusiaster tilbyr hotellet tennisbaner, volleyball og gymnastikk i tillegg til et underholdningsprogram, noe som sikrer at gjestene får den ultimate resortferien.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Frakr782Per natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 13 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2327 anmeldelser fra reisendeBasert på 2327 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette flotte leilighetshotellet i Puerto Rico. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 6 kilometer fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 50. 0 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 387 rom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2001. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Puerto Azul tilbyr døgnåpen resepsjon. Besøkende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Suitehotel Playa del Inglés
  Frakr1.140Per natt

  Suitehotel Playa del Inglésstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Vda gran canaria 3-5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 312 anmeldelser fra reisendeBasert på 312 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har en utmerket beliggenhet, bare noen få skritt fra den berømte stranden i Playa del Inglés, sør på den populære ferieøya Gran Canaria. Det har en fantastisk havutsikt, et basseng, en bassengbar, en restaurant, en lekeplass og et barnebasseng. Man finner et bredt utvalg av restauranter, barer, puber, butikker og underholdningssteder i nærheten, og de flotte sanddynene i området er innen kort rekkevidde.

  Se mer
 • Seaside Sandy Beach
  Frakr1.233Per natt

  Seaside Sandy BeachstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de menceyes s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1509 anmeldelser fra reisendeBasert på 1509 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Playa del Ingles. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 9 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Hotellet består av 256 soverom. Dette hotellet ble oppusset i 2005. Seaside Sandy Beach tilbyr trådløs internettforbindelse. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Overnattingsstedet fører en bærekraftig politikk. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Seaside Sandy Beach. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Besøkende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på Seaside Sandy Beach. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Maspalomas Oasis Club
  Frakr818Per natt

  Maspalomas Oasis Clubstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida de t.o. air marín s/n - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger denne enkle leiligheten i Maspalomas. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 750 meter fra eiendommen. Innkvarteringen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. De 100 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Maspalomas Oasis Club gjennomgikk en renovasjon i 2003. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Maspalomas Oasis Club. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Alle de overnattende kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  Frakr956Per natt

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2451 anmeldelser fra reisendeBasert på 2451 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellkomplekset ligger utmerket til i den berømte turistbyen Playa del Inglés. Nærmeste sandstrand ligger omtrent fem minutter unna. I sentrum finnes et bredt utvalg barer, restauranter, forretninger og natteliv. Flyplassen ligger 30 kilometer fra hotellet, mens det er dobbelt så langt til øyens hovedstad.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  19  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her