Hoteller i San Agustin-Gran Canaria

Finn på kart
 • Marinasol
  Frakr548Per natt

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pinos, esquina c/geranios 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger kun 1 km fra hjertet av San Agustin med uendelige shoppingsteder, barer, puber og nattklubber i nærheten. Fasilitetene inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og 2 heiser. De koselige leilighetene har bad med hårføner og er alle fullt utstyrte som standard. Videre finnes det et kjøkken, en dobbelseng, safe som kan leies og en terrasse. Utvask av leilighetene er inkludert i prisen. Hotellet har et ferskvannsbasseng med eget barnebasseng og en solterrasse med solsenger, puter og parasoller. Gjestene kan nyte hotellets moderne spasenter eller golfbanen i Maspalamos som ligger kun 7 km unna. Gjestene kan også velge deres frokost, lunsj og middag fra varierte buffeter. Spesielle matbehov tilbys, inkludert individuelle alternativer.

  Se mer
 • Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel
  Frakr1.229Per natt

  Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotelstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle las margaritas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i San Agustin, og er spesielt utformet for familier. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 6. 1 kilometer fra eiendommen. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 27. 5 kilometer. Eiendommen rommer 448 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bull Costa Canaria & Spa
  Frakr1.834Per natt

  Bull Costa Canaria & Spastars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Las retamas 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 857 anmeldelser fra reisendeBasert på 857 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er kun for voksne, og ligger i San Agustin. Overnattingsstedet rommer 231 koselige rom. Dette hotellet ble oppusset 2008. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. De mest aktive vil glede seg over overnattingsstedets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Kunder kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Bull Costa Canaria & Spa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Bull Costa Canaria & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Corallium Beach by Lopesan Hotels
  Frakr1.139Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 825 anmeldelser fra reisendeBasert på 825 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i San Agustin. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra innkvarteringen. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Totalt antall soverom er 200. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2013. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlig soverom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Corallium Beach by Lopesan Hotels kan koste ekstra.

  Se mer
 • Melia Tamarindos
  Frakr1.223Per natt

  Melia Tamarindosstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Retamas 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet har umiddelbar nærhet til den bergtagende San Agustín-stranden og ligger like ved Playa del Inglés-stranden og shoppingområdet i San Agustín. Det er det beste hotellalternativet på øya, takket være den utmerkede beliggenheten ved et av de viktigste turiststedene på Gran Canaria, de komfortable fasilitetene som dekker alle behov, og det førsteklasses servicenivået. Det er tilgang til trådløst nettverk over nærmest hele hotellet, med unntak for blant annet bassengområdet, to voksenbassenger med lagunestemning (en av dem kan varmes opp på vinterstid) og et barnebasseng. I tillegg er det flere spiseområder, og for de mest aktive finnes det flere fasiliteter, som et lite treningssenter, minigolf, tennis og squashbane, og dessuten et observatorium med teleskop og en yrkesastronom. Forretningsreisende har tilgang til tre konferanserom, og kan slappe av i spaet når arbeidsdagen er over. Det finnes en utmerket lekeplass for barn, og de som kun nøyer seg med det beste, vil sette pris på de eksklusive tjenestene i The Level.

  Se mer
 • San Agustin Beach Club
  Frakr1.146Per natt

  San Agustin Beach Clubstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Plaza de los cocoteros 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 367 anmeldelser fra reisendeBasert på 367 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i San Agustin. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen ligger ved stranden. Besøkende vil finne flyplassen innen 30 meter. San Agustin Beach Club består av totalt 57 soverom. San Agustin Beach Club ble bygget i 2003. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Alle de overnattende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Side Shore
  Frakr802Per natt

  Side Shorestars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Plaza de los hibiscus 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i San Agustin. De 25 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2002. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Dunas Don Gregory
  Frakr2.130Per natt

  Dunas Don Gregorystars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Las dalias, 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 590 anmeldelser fra reisendeBasert på 590 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i San Agustin, er kun for voksne. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 244 koselige rom. Dunas Don Gregory gjennomgikk en renovasjon i 2010. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dunas Don Gregory ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av tjenestene til Dunas Don Gregory kan koste ekstra.

  Se mer
 • Las Gavias
  Frakr527Per natt

  Las Gaviasstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle las dalias 8 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 11 anmeldelser fra reisendeBasert på 11 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i San Agustin. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Leiligheten kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Leiligheten ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Las Gavias består av totalt 20 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2011. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • La Galea
  Frakr482Per natt

  La Galeastars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Las margaritas 33 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 11 anmeldelser fra reisendeBasert på 11 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten er i San Agustin. Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 6. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 7. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 1 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Stedet teller totalt 20 innbydende rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2010. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - San Agustin-Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her