Hoteller i San Agustin-Gran Canaria

Finn på kart
 • Marinasol
  Frakr468Per natt

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pinos, esquina c/geranios 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 270 anmeldelser fra reisendeBasert på 270 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger kun 1 km fra hjertet av San Agustin med uendelige shoppingsteder, barer, puber og nattklubber i nærheten. Fasilitetene inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og 2 heiser. De koselige leilighetene har bad med hårføner og er alle fullt utstyrte som standard. Videre finnes det et kjøkken, en dobbelseng, safe som kan leies og en terrasse. Utvask av leilighetene er inkludert i prisen. Hotellet har et ferskvannsbasseng med eget barnebasseng og en solterrasse med solsenger, puter og parasoller. Gjestene kan nyte hotellets moderne spasenter eller golfbanen i Maspalamos som ligger kun 7 km unna. Gjestene kan også velge deres frokost, lunsj og middag fra varierte buffeter. Spesielle matbehov tilbys, inkludert individuelle alternativer.

  Se mer
 • Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel
  Frakr892Per natt

  Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotelstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle las margaritas s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter

  Beliggende i San Agustin, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 1 kilometer fra eiendommen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 27. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 448 rom. Dette hotellet ble restaurert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Melia Tamarindos
  Frakr1.711Per natt

  Melia Tamarindosstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Retamas 3 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet har umiddelbar nærhet til den bergtagende San Agustín-stranden og ligger like ved Playa del Inglés-stranden og shoppingområdet i San Agustín. Det er det beste hotellalternativet på øya, takket være den utmerkede beliggenheten ved et av de viktigste turiststedene på Gran Canaria, de komfortable fasilitetene som dekker alle behov, og det førsteklasses servicenivået. Det er tilgang til trådløst nettverk over nærmest hele hotellet, med unntak for blant annet bassengområdet, to voksenbassenger med lagunestemning (en av dem kan varmes opp på vinterstid) og et barnebasseng. I tillegg er det flere spiseområder, og for de mest aktive finnes det flere fasiliteter, som et lite treningssenter, minigolf, tennis og squashbane, og dessuten et observatorium med teleskop og en yrkesastronom. Forretningsreisende har tilgang til tre konferanserom, og kan slappe av i spaet når arbeidsdagen er over. Det finnes en utmerket lekeplass for barn, og de som kun nøyer seg med det beste, vil sette pris på de eksklusive tjenestene i The Level.

  Se mer
 • San Agustin Beach Club
  Frakr1.184Per natt

  San Agustin Beach Clubstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Plaza de los cocoteros 2 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 363 anmeldelser fra reisendeBasert på 363 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i San Agustin. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 30 meter. Totalt 57 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på San Agustin Beach Club. Eiendommen ble bygget i 2003. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Gjester kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. De som velger å overnatte her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Noen av tjenestene til San Agustin Beach Club kan koste ekstra.

  Se mer
 • Side Shore
  Frakr797Per natt

  Side Shorestars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Plaza de los hibiscus 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i San Agustin. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 25 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2002. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Corallium Beach by Lopesan Hotels
  Frakr886Per natt
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 798 anmeldelser fra reisendeBasert på 798 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet kun for voksne ligger i San Agustin. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra hotellet. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Stedet teller totalt 200 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2013. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen i fellesområdene. Corallium Beach by Lopesan Hotels tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige rom. Corallium Beach by Lopesan Hotels ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bull Costa Canaria & Spa
  Frakr1.312Per natt

  Bull Costa Canaria & Spastars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Las retamas 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 824 anmeldelser fra reisendeBasert på 824 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i San Agustin. Totalt antall soverom er 231. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på hotellet. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dunas Don Gregory
  Frakr1.389Per natt

  Dunas Don Gregorystars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , Las dalias, 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 490 anmeldelser fra reisendeBasert på 490 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i San Agustin, er dette komfortable hotellet eksklusivt for voksne. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Totalt 244 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dunas Don Gregory ble komplett oppusset i 2010. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dunas Don Gregory tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dunas Don Gregory kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - San Agustin-Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her