Hoteller i Playa del Ingles

Finn på kart
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  Frakr645Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 139 anmeldelser fra reisendeBasert på 139 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Playa del Ingles. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Med bare 15 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette hotellet ble restaurert i 2018. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Atlantic Sun Beach Gay Men Only. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Beverly Park
  Frakr631Per natt

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle hamburgo 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2072 anmeldelser fra reisendeBasert på 2072 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den populære ferieresorten Playa del Inglés på øya Gran Canaria, kun 100 m fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og nattklubber finnes i umiddelbar nærhet. Hotellet inneholder et utendørsbasseng, barnebasseng, badstue, damprom, sportsfasiliter og en takterrasse med panoramautsikt over havet.

  Se mer
 • Bungalows Playamar
  Frakr710Per natt

  Bungalows Playamarstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida estados unidos 3 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 118 anmeldelser fra reisendeBasert på 118 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable resorten ligger i Playa del Ingles. Med sin beliggenhet innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 3. 2 kilometer fra resorten. Resorten ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av 36 gjesteværelser. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2011. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Riu Don Miguel
  Frakr855Per natt

  Riu Don Miguelstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. de tirajana 30 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1794 anmeldelser fra reisendeBasert på 1794 anmeldelser fra reisende

  Med en idyllisk beliggenhet bare 800 meter fra stranden i Playa del Ingles finner man dette sjarmerende hotellet. Herfra er det en kort spasertur til promenaden og et hav av underholdningssteder samt offentlige transportmuligheter. Hotellet utstråler ro og avslapping med et vakkert interiør og komfortabel innredning. Alle gjesteværelsene er utstyrt med moderne nødvendigheter, og på resten av hotellet vil gjestene bli imponert over de ytterligere fasilitetene, blant annet underholdningsprogrammet, som tilbys.

  Se mer
 • Aparthotel Green Field
  Frakr793Per natt

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de tenerife 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1341 anmeldelser fra reisendeBasert på 1341 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er sentralt beliggende i Playa del Ingles. Komplekset ligger kun 700 meter fra stranden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter samt kjøpesenteret 'Aguila Roja'. Dette flotte komplekset ligger kun 300 meter fra forbindelser til det offentlige transportnettverket. De som liker et slag golf vil sette pris på at det finnes en bane kun 2 km unna. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et fredfylt hjem borte fra hjemmet. Leilighetene og studioene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å nyte en forfriskende svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i boblebadet.

  Se mer
 • Bungalows Miraflor Suites
  Frakr996Per natt

  Bungalows Miraflor Suitesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle timple 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 325 anmeldelser fra reisendeBasert på 325 anmeldelser fra reisende

  Sentralt plassert i livlige Playa del Inglés ligger dette bungalowkomplekset, omringet av frodige hager med palmetrær, som en oase av fred og ro, men likevel i nærheten av hvor det skjer. Komplekset tilbyr et utendørsbasseng med barneområde, sportsfasiliteter og gratis buss til stranden 1,5 kilometer unna. Et hav av restauranter, barer og shoppingsentre ligger i nærområdet.

  Se mer
 • Hotel Riu Papayas
  Frakr1.033Per natt

  Hotel Riu Papayasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de gran canaria 22 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1124 anmeldelser fra reisendeBasert på 1124 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet tilbyr komfortabel innkvartering i hjertet av Playa del Inglés, på øya Gran Canaria, og er den perfekte basen for dem som ønsker å sole seg ved havet og finne balansen mellom kropp og sjel, samt for dem som ønsker å utforske sentrum. På dette hotellet kan gjester unnslippe dagliglivet takket være den flotte beliggenheten, da det er omgitt av mange underholdnings- og spisealternativer og ligger i nærheten av interessante steder som kystpromenaden Paseo Costa Canaria. Alle gjesterommene har moderne fasiliteter samt privat balkong og suiter har egen stue for ekstra plass. Gjester kan slappe av ved ferskvannsbassenget med solterrasse og de har muligheten til å smake på deilige kulinariske spesialiteter i buffetrestauranten.

  Se mer
 • Bull Escorial & Spa
  Frakr1.367Per natt

  Bull Escorial & Spastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 58 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 82 anmeldelser fra reisendeBasert på 82 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Playa del Ingles, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Det finnes totalt 250 rom på stedet. Denne eiendommen ble sist renovert i 2000. Bull Escorial & Spa tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Servatur Waikiki
  Frakr1.133Per natt

  Servatur Waikikistars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. gran canaria 20 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2688 anmeldelser fra reisendeBasert på 2688 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger på den innbydende, spanske øya Gran Canaria. Hotellet ligger i nærheten av de populære shopping- og fritidsstedene Kashnah og Metro. Gjestene befinner seg kun 1,5 km fra stranden og holdeplasser for offentlig transport ligger i nærheten og lett tilgang til andre områder tilbys. Gjestene vil bli imponert over resortens utvalg av fasiliteter som vil få hele familien til å smile. Hotellet er plassert midt i 3,500 kvadratkilometer med hage, noe som gir gjestene et perfekt sted for å slappe av, ta avslappende gåturer og roe ned. For sportsentusiaster tilbyr hotellet tennisbaner, volleyball og gymnastikk i tillegg til et underholdningsprogram, noe som sikrer at gjestene får den ultimate resortferien.

  Se mer
 • Bull Eugenia Victoria & Spa
  Frakr1.098Per natt

  Bull Eugenia Victoria & Spastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avda de gran canaria, 26 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1837 anmeldelser fra reisendeBasert på 1837 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa del Ingles. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 1. 7 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. De 400 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2002. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Fellesområdene påBull Eugenia Victoria & Spa er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Bull Eugenia Victoria & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  53  Hoteller i Playa del Ingles
Side  1  av  6
 

Mest populære hoteller - Playa del Ingles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Bull Eugenia Victoria & Spa
  Bull Eugenia Victoria & Spa
  4,3/5

  Super god service fra alle ansater,mye godt og forskjelig mat!!trygd hotel område for barn,masse aktiviteter til små og store!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/01/2018

  Frakr1.099Se mer

 • Rey Carlos
  Rey Carlos
  3,9/5

  Selv om hotellet er gammelt opplevde vi at alt var ok og alt fungerte bra. TV på rommet var noe uklart men resepsjonen sørget for at dette ble ordnet raskt.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/12/2017

  Frakr661Se mer

 • El Palmar
  El Palmar
  3,3/5

  Romslig og god leilighet med mye skap plass. Stille og rolig strøk med kort vei til alt.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/11/2017

  Frakr835Se mer