Hoteller i Playa del Ingles

Finn på kart
 • Rey Carlos
  Frakr552Per natt

  Rey Carlosstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Tirajana, 14 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter

  Beliggende i Playa del Ingles, er dette flotte hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Overnattingsstedet rommer 160 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2009. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Rey Carlos. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  Frakr737Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Playa del Ingles, er kun for voksne. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Med totalt 15 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2018. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Atlantic Sun Beach Gay Men Only kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ritual Maspalomas
  Frakr648Per natt

  Ritual Maspalomasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfeceres provisionales 33 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 327 anmeldelser fra reisendeBasert på 327 anmeldelser fra reisende

  Disse behagelige leilighetene er strategisk plassert i sentrum av Playa del Inglés-resort på sørkysten av øya Gran Canaria, hvor gjester vil finne mange underholdnings- og spisealternativer som blant annet et kjøpesenter rett bak og livlige utesteder. Offentlige transportforbindelser er ikke langt unna området, og besøkende vil også finne Maspalomas golfbane kun 2 km unna hvis de ønsker å drive med sport. De romslige og koselige leilighetene er smakfullt innredet og har twin- eller dobbeltseng og en stue med sovesofa samt et TV for å slappe av etter en travel dag. Alle har balkong med sjø- eller byutstikt og funksjonelle fasiliteter for et behagelig opphold, som kaffemaskin og mikrobølgeovn. Kompleksets fasiliteter inkluderer flere svømmebasseng og en bassengbar hvor gjester kan smake på en forfriskende cocktail eller brus.

  Se mer
 • Bungalows Miraflor Suites
  Frakr1.101Per natt

  Bungalows Miraflor Suitesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle timple 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 333 anmeldelser fra reisendeBasert på 333 anmeldelser fra reisende

  Sentralt plassert i livlige Playa del Inglés ligger dette bungalowkomplekset, omringet av frodige hager med palmetrær, som en oase av fred og ro, men likevel i nærheten av hvor det skjer. Komplekset tilbyr et utendørsbasseng med barneområde, sportsfasiliteter og gratis buss til stranden 1,5 kilometer unna. Et hav av restauranter, barer og shoppingsentre ligger i nærområdet.

  Se mer
 • Jardin del Atlantico
  Frakr512Per natt

  Jardin del Atlanticostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida san cristobal de la laguna 9 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 117 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1178 anmeldelser fra reisendeBasert på 1178 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellkomplekset ligger i sentrum av Playa del Inglés, i kort avstand fra stranden. Offentlig transport kan man finne i gangavstand fra hotellet. Nærmeste kjøpesenter ligger 50 meter unna. Utstillings- og kongressenteret ligger 3,5 km unna. Dette er et behagelig sted å tilbringe en solfylt ferie på.

  Se mer
 • Suitehotel Playa del Inglés
  Frakr1.445Per natt

  Suitehotel Playa del Inglésstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Vda gran canaria 3-5 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 342 anmeldelser fra reisendeBasert på 342 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har en utmerket beliggenhet, bare noen få skritt fra den berømte stranden i Playa del Inglés, sør på den populære ferieøya Gran Canaria. Det har en fantastisk havutsikt, et basseng, en bassengbar, en restaurant, en lekeplass og et barnebasseng. Man finner et bredt utvalg av restauranter, barer, puber, butikker og underholdningssteder i nærheten, og de flotte sanddynene i området er innen kort rekkevidde.

  Se mer
 • Atis Tirma
  Frakr459Per natt

  Atis Tirmastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirma 10 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Playa del Ingles. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra leiligheten. Totalt antall soverom er 18. Denne eiendommen ble sist renovert i 2005. Besøkende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på overnattingsstedets fellesområder. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Atis Tirma kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Club
  Frakr793Per natt

  AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Clubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2237 anmeldelser fra reisendeBasert på 2237 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er kun for voksne, og retter seg inn mot essensen og filosofien av å være et homohotell. Skjønt det er heterovennlig og åpent for alle. Det har en utmerket plassering i sentrum av den populære ferieresorten på Playa del Inglés. Det ligger mindre enn 5 minutters gange fra en mengde aktiviteter både dagtid og kveldstid: restauranter, puber, nattklubber og alle former for shopping. Den berømte sandstranden er kun 1 km fra resorten, slik at gjestene får en koselig spasertur. Sanddynene og golfbanen i Maspalomas er innen gåavstand. Et busstopp er kun 100 meter unna.

  Se mer
 • Beverly Park
  Frakr940Per natt

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle hamburgo 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 115 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2103 anmeldelser fra reisendeBasert på 2103 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den populære ferieresorten Playa del Inglés på øya Gran Canaria, kun 100 m fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og nattklubber finnes i umiddelbar nærhet. Hotellet inneholder et utendørsbasseng, barnebasseng, badstue, damprom, sportsfasiliter og en takterrasse med panoramautsikt over havet.

  Se mer
 • Las Arenas
  Frakr401Per natt

  Las Arenasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 23 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 202 anmeldelser fra reisendeBasert på 202 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten er i Playa del Ingles. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 5 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 224 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2007. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på overnattingsstedets fellesområder. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  65  Hoteller i Playa del Ingles
Side  1  av  7
 

Mest populære hoteller - Playa del Ingles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler