Hoteller i Playa del Ingles

Finn på kart
 • Bungalows Miraflor Suites
  Frakr1.415Per natt

  Bungalows Miraflor Suitesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle timple 4 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 322 anmeldelser fra reisendeBasert på 322 anmeldelser fra reisende

  Sentralt plassert i livlige Playa del Inglés ligger dette bungalowkomplekset, omringet av frodige hager med palmetrær, som en oase av fred og ro, men likevel i nærheten av hvor det skjer. Komplekset tilbyr et utendørsbasseng med barneområde, sportsfasiliteter og gratis buss til stranden 1,5 kilometer unna. Et hav av restauranter, barer og shoppingsentre ligger i nærområdet.

  Se mer
 • Suitehotel Playa del Inglés
  Frakr1.793Per natt

  Suitehotel Playa del Inglésstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Vda. italia 21 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 296 anmeldelser fra reisendeBasert på 296 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har en utmerket beliggenhet, bare noen få skritt fra den berømte stranden i Playa del Inglés, sør på den populære ferieøya Gran Canaria. Det har en fantastisk havutsikt, et basseng, en bassengbar, en restaurant, en lekeplass og et barnebasseng. Man finner et bredt utvalg av restauranter, barer, puber, butikker og underholdningssteder i nærheten, og de flotte sanddynene i området er innen kort rekkevidde.

  Se mer
 • HD Parque Cristobal Gran Canaria
  Frakr1.434Per natt

  HD Parque Cristobal Gran Canariastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle holanda s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2407 anmeldelser fra reisendeBasert på 2407 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellkomplekset ligger utmerket til i den berømte turistbyen Playa del Inglés. Nærmeste sandstrand ligger omtrent fem minutter unna. I sentrum finnes et bredt utvalg barer, restauranter, forretninger og natteliv. Flyplassen ligger 30 kilometer fra hotellet, mens det er dobbelt så langt til øyens hovedstad.

  Se mer
 • Riu Palmeras / Bung Riu Palmitos
  Frakr1.962Per natt

  Riu Palmeras / Bung Riu Palmitosstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De estados unidos 1 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Playa del Ingles. Den nærmeste stranden ligger innen 350 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 462 soverom. Det finnes internett på Riu Palmeras / Bung Riu Palmitos å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  Frakr957Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 127 anmeldelser fra reisendeBasert på 127 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Playa del Ingles. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Med bare 15 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette hotellet ble restaurert i 2018. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Atlantic Sun Beach Gay Men Only. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Beverly Park
  Frakr1.037Per natt

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle hamburgo 10 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 113 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2047 anmeldelser fra reisendeBasert på 2047 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i den populære ferieresorten Playa del Inglés på øya Gran Canaria, kun 100 m fra stranden. Et stort utvalg av barer, restauranter, puber og nattklubber finnes i umiddelbar nærhet. Hotellet inneholder et utendørsbasseng, barnebasseng, badstue, damprom, sportsfasiliter og en takterrasse med panoramautsikt over havet.

  Se mer
 • Seaside Sandy Beach
  Frakr2.072Per natt

  Seaside Sandy BeachstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de menceyes s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1489 anmeldelser fra reisendeBasert på 1489 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Playa del Ingles. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 9 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 250 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Det finnes totalt 256 soverom på Seaside Sandy Beach. Dette hotellet ble sist renovert i 2005. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Seaside Sandy Beach tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Hotellet fører en bærekraftig politikk. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Club
  Frakr1.125Per natt

  AxelBeach Maspalomas Apart&Lounge Clubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2104 anmeldelser fra reisendeBasert på 2104 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er kun for voksne, og retter seg inn mot essensen og filosofien av å være et homohotell. Skjønt det er heterovennlig og åpent for alle. Det har en utmerket plassering i sentrum av den populære ferieresorten på Playa del Inglés. Det ligger mindre enn 5 minutters gange fra en mengde aktiviteter både dagtid og kveldstid: restauranter, puber, nattklubber og alle former for shopping. Den berømte sandstranden er kun 1 km fra resorten, slik at gjestene får en koselig spasertur. Sanddynene og golfbanen i Maspalomas er innen gåavstand. Et busstopp er kun 100 meter unna.

  Se mer
 • Rey Carlos
  Frakr835Per natt

  Rey Carlosstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Tirajana, 14 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet som ligger i Playa del Ingles, er kun for voksne. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Innen 50 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Totalt 160 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2009. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aparthotel Green Field
  Frakr954Per natt

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de tenerife 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1309 anmeldelser fra reisendeBasert på 1309 anmeldelser fra reisende

  Dette leilighetshotellet er sentralt beliggende i Playa del Ingles. Komplekset ligger kun 700 meter fra stranden. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker, barer og restauranter samt kjøpesenteret 'Aguila Roja'. Dette flotte komplekset ligger kun 300 meter fra forbindelser til det offentlige transportnettverket. De som liker et slag golf vil sette pris på at det finnes en bane kun 2 km unna. Dette flotte komplekset består av vakkert innredete leiligheter og studioer som tilbyr et fredfylt hjem borte fra hjemmet. Leilighetene og studioene er smakfullt innredete og er fullt utstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å nyte en forfriskende svømmetur i bassenget eller rett og slett slappe av i boblebadet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  63  Hoteller i Playa del Ingles
Side  1  av  7
 

Mest populære hoteller - Playa del Ingles

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Rey Carlos
  Rey Carlos
  3,9/5

  Selv om hotellet er gammelt opplevde vi at alt var ok og alt fungerte bra. TV på rommet var noe uklart men resepsjonen sørget for at dette ble ordnet raskt.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/12/2017

  Frakr835Se mer

 • Bull Eugenia Victoria & Spa
  Bull Eugenia Victoria & Spa
  4,3/5

  Super god service fra alle ansater,mye godt og forskjelig mat!!trygd hotel område for barn,masse aktiviteter til små og store!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/01/2018

  Frakr1.971Se mer

 • Las Arenas
  Las Arenas
  3,6/5

  Veldig gode senger! Likte godt at det var naturistområde på taket!

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/11/2017

  Frakr357Se mer