Hoteller i Playa de Taurito

Finn på kart
 • Mogan Princess & Beach Club
  Frakr1.261Per natt

  Mogan Princess & Beach Clubstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle albaicín 17 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2121 anmeldelser fra reisendeBasert på 2121 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Taurito. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra innkvarteringen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Eiendommen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. De 212 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2002. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Mogan Princess & Beach Club har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. Besøkende kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Taurito Princess
  Frakr1.694Per natt

  Taurito Princessstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alhambra, urb. de taurito 8 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3034 anmeldelser fra reisendeBasert på 3034 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Taurito, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen ligger innen 30 meter fra nærmeste strand. Totalt 405 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Taurito Princess gjennomgikk en renovasjon i 2013. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Taurito Princess tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. De mest aktive vil glede seg over hotellets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Cala Blanca by Diamond Resorts
  Frakr391Per natt

  Cala Blanca by Diamond Resortsstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Albaicin, urb costa taurito 12 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Med panoramautsikt over havet, ligger Cala Blanca i en ås i gåavstand til Taurito-stranden i Gran Canarias Mogán-resort. Det har oppvarmet utendørsbasseng, tennisbane og spasenter med badstue, boblebad og treningssenter. De velutstyrte leilighetene har kjøkkenkrok med ovn, mikrobølgeovn, toastjern, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Hver leilighet har eget bad med bad eller dusj samt hårføner og en stor balkong eller terrasse. Satellitt-TV og DVD-spiller tilbys også. Restauranten tilbyr en bred meny av deilige lokale og internasjonale retter. For din komfort er bassengbar og matbutikk også tilgjengelig. Hotellet har også et Wii-telt og en aromatisk og medisinsk urtehage. Wi-Fi er tilgjengelig på hele området for en ekstra avgift. Havnen i Mogán ligger kun 10 minutters kjøring unna. Maspalomas-stranden og Lille Venezia er mindre enn 30 minutters kjøring fra Cala Blanca. Gran Canaria flyplass er 35 minutters kjøretur unna.

  Se mer
 • Suite Princess
  Frakr1.412Per natt

  Suite PrincessstarsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alcazaba 4 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3752 anmeldelser fra reisendeBasert på 3752 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Playa de Taurito. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Totalt 304 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2010. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Suite Princess. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Suite Princess har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag Travelife-merket. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Besøkende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Paradise Lago Taurito
  Frakr1.527Per natt

  Paradise Lago TauritostarsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Urbanización taurito s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2502 anmeldelser fra reisendeBasert på 2502 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Playa de Taurito, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 8 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Totalt 260 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble sist renovert i 2003. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige soverom. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette hotellet er miljøvennlig. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på hotellet. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Paradise Costa Taurito & Aqua Park
  Frakr1.504Per natt

  Paradise Costa Taurito & Aqua Parkstars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Calle alcazaba s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 738 anmeldelser fra reisendeBasert på 738 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Playa de Taurito. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 7. 5 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 96 innbydende gjesteværelser. Paradise Costa Taurito & Aqua Park ble bygget i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle rommene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Paradise Costa Taurito & Aqua Park. Paradise Costa Taurito & Aqua Park tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan reisende forvente seg et morsomt opphold. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Besøkende kan benytte seg av sportsaktivitetene på hotellet. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • HV Vista Taurito
  Frakr424Per natt

  HV Vista Tauritostars

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Albaicin 15 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 57 anmeldelser fra reisendeBasert på 57 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten er i Playa de Taurito. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 2 kilometer fra leiligheten. Eiendommen består av totalt 141 gjesteværelser. HV Vista Taurito ble komplett oppusset i 2012. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på HV Vista Taurito. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Paradise Valle Taurito & Aqua Park
  Frakr1.738Per natt

  Paradise Valle Taurito & Aqua ParkstarsGreenProgram Icon

  Playa de Taurito, Gran Canaria , Alhambra, urbanización taurito s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1385 anmeldelser fra reisendeBasert på 1385 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Taurito. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 190 rom på stedet. Paradise Valle Taurito & Aqua Park ble bygget i 2008. Paradise Valle Taurito & Aqua Park sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er en handicapvennlig eiendom som tilbyr 3 rom tilpasset funksjonshemmedeKjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Paradise Valle Taurito & Aqua Park. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt Travelife-merket. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Paradise Valle Taurito & Aqua Park tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Playa de Taurito

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her