Hoteller i Playa de Mogan

Finn på kart
 • Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection
  Frakr746Per natt

  Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collectionstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Puerto de mogán, darsena exterior del puerto s/n - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1082 anmeldelser fra reisendeBasert på 1082 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Playa de Mogan. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet rommer 76 koselige gjesteværelser. Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection gjennomgikk en renovasjon i 2012. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle som bor på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cordial Mogan Playa
  Frakr1.270Per natt

  Cordial Mogan PlayastarsGreenProgram Icon

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Avda de los marrero 2 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 68 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4882 anmeldelser fra reisendeBasert på 4882 anmeldelser fra reisende

  Dette feriekomplekset har en misunnelsesverdig beliggenhet i den urørte, luksuriøse Mogan-dalen. Komplekset ligger i kort avstand fra mange attraksjoner i området. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra den pittoreske fiskerhavnen og marinaen i Puerto Mogan. Shoppingmuligheter finnes også i nærheten. Hotellet ligger kun 200 meter fra forbindelser til det offentlige transportnettverket. Denne vakre resorten representerer en kanarisk landsby med 9 bygninger som hver har et fantastisk arkitektonisk design. Leilighetene er smakfullt innredete og gir en avslappende atmosfære hvor man kan slappe av på slutten av dagen. Gjestene kan nyte en rolig spasertur i resortens 10.000 kvadratmeter store, subtropiske hageområde. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester.

  Se mer
 • Cordial Mogan Valle
  Frakr928Per natt

  Cordial Mogan Vallestars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Avenida los marrero 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2735 anmeldelser fra reisendeBasert på 2735 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Playa de Mogan, er denne flotte leiligheten optimalt for familier. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 600 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 303 koselige rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2008. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Cordial Mogan Valle. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det finnes en parkeringsplass. Dette overnattingsstedet følger bærekraftige retningslinjer. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. De som velger å overnatte her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. De som velger å overnatte her kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av tjenestene til Cordial Mogan Valle kan koste ekstra.

  Se mer
 • Apartamentos Curasol
  Frakr4.528Per natt

  Apartamentos Curasolstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Paíño 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Playa de Mogan.

  Se mer
 • Hotel Puerto de Mogán THe Senses Collection
  Frakr1.431Per natt

  Hotel Puerto de Mogán THe Senses Collectionstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Urbanizacion puerto de mogan s/n - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Playa de Mogan. Med sin beliggenhet innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 56 gjesteværelser. Hotel Puerto de Mogán THe Senses Collection gjennomgikk en renovasjon i 2013. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes en parkeringsplass. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Hotel Puerto de Mogán THe Senses Collection. Hotel Puerto de Mogán THe Senses Collection tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sol Mogan Suites
  Frakr752Per natt

  Sol Mogan Suitesstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Calle antonito el molinero 12 - Kart
   

  Denne koselige leiligheten kun for voksne ligger i Playa de Mogan. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten ligger 3. 5 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 11. 6 kilometer fra innkvarteringen. Innen 400 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 4. 0 kilometer fra havnen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 20 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2018. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Sol Mogan Suites opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Sol Mogan Suites tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle overnattende som gjerne ønsker å lade batteriene. Besøkende kan benytte stedets underholdningstilbud. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cordial Mogan Solaz
  Frakr1.995Per natt

  Cordial Mogan Solazstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , La puntilla s/n - Kart
   

  Dette upretensiøse feriehjemmet eller villaen er i Playa de Mogan. Totalt 17 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble etablert i 2019. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Cordial Mogan Solaz tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Cordial Mogan Solaz. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Er man på jakt etter avslapning kan gjester velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Alle som bor her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Playa de Mogan

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her