Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr405

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  Frakr974Per natt

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 401 anmeldelser fra reisendeBasert på 401 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Palmas. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan nå de offentlige transportforbindelsene 1. 5 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Totalt 100 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Exe Las Canteras. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Exe Las Canteras tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Faycan
  Frakr771Per natt

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 199 anmeldelser fra reisendeBasert på 199 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i øyens hovedstad, tett på et berømt shoppingsenter og like i nærheten av stranden, Las Canteras. Fra de fleste rommene har man havutsikt og i nærheten finnes masser av restauranter, barer, puber og underholdning. Nattklubber og diskotek ligger fem minutters gange fra hotellet og flyplassen er 25 kilometer unna. Dette er et supert strandhotell for familier og par på søken etter en avslappende og rolig ferie.

  Se mer
 • Concorde
  Frakr1.040Per natt

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 418 anmeldelser fra reisendeBasert på 418 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har 128 rom fordelt på åtte etasjer og ligger i sentrum av Las Palmas, tett på shopping- og underholdningsmuligheter og ca. 50 meter fra Las Canteras-stranden. Hotellet har en a la carte restaurant med storslått utsikt over stranden. Offentlig transport finnes 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Cantur City Hotel
  Frakr931Per natt

  Cantur City Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle sagasta 28 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Las Palmas, er et godt alternativ for familier. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 114. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Cantur City Hotel tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Små kjæledyr kan medbringes på hotellet. Det finnes en parkeringsplass. Reisende ønskes velkommen til dette miljøvennlige overnattingsstedet. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Cantur City Hotel tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Reisende kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Gjester kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Fataga
  Frakr910Per natt

  The Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nestor de la torre 21 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Las Palmas. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av 94 gjesteværelser. Hotel THe Fataga gjennomgikk en renovasjon i 2008. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Hotel THe Fataga tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Riu Gran Canaria
  Frakr2.384Per natt

  Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, avda del mediterraneo s/n - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 80 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet i Meloneras ligger like ved havet og blant 30.000 m2 med hager som skaper en fredfull og rolig atmosfære. Det er ikke mer enn én kilometer til den populære stranden i Maspalomas og offentlig transport finnes bare 100 meter fra hotelldørene. Anlegget har elegant innredede rom, suiter og leiligheter, alt etter den individuelle gjests ønsker, men overnattingsalternativene inkluderer alle moderne nødvendigheter. Hotellet har i øvrig et bredt utvalg av fasiliteter som gjestene oppfordres til å benytte.

  Se mer
 • Alisios Canteras
  Frakr858Per natt

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle colombia 12 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Palmas. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Alisios Canteras består av totalt 61 gjesteværelser. Denne eiendommen ble restaurert i 2003. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alisios Canteras tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alisios Canteras tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Alisios Canteras kan koste ekstra.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Frakr587Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Marinasol
  Frakr864Per natt

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pinos, esquina c/geranios 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 261 anmeldelser fra reisendeBasert på 261 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger kun 1 km fra hjertet av San Agustin med uendelige shoppingsteder, barer, puber og nattklubber i nærheten. Fasilitetene inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og 2 heiser. De koselige leilighetene har bad med hårføner og er alle fullt utstyrte som standard. Videre finnes det et kjøkken, en dobbelseng, safe som kan leies og en terrasse. Utvask av leilighetene er inkludert i prisen. Hotellet har et ferskvannsbasseng med eget barnebasseng og en solterrasse med solsenger, puter og parasoller. Gjestene kan nyte hotellets moderne spasenter eller golfbanen i Maspalamos som ligger kun 7 km unna. Gjestene kan også velge deres frokost, lunsj og middag fra varierte buffeter. Spesielle matbehov tilbys, inkludert individuelle alternativer.

  Se mer
 • Bajamar
  Frakr754Per natt

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Las Palmas. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra eiendommen. Gjester kan nå offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 19 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2016. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Bajamar tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette overnattingsstedet er dyrevennlig. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Bajamar. Noen av tjenestene til Bajamar kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  140  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler