Hoteller i Gran Canaria

Finn på kart
Hoteller i Gran Canaria

Gran CanariaFra  kr345

Anbefalte hoteller Gran Canaria

 • Concorde
  Frakr689Per natt

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 407 anmeldelser fra reisendeBasert på 407 anmeldelser fra reisende

  Dette strandhotellet har 128 rom fordelt på åtte etasjer og ligger i sentrum av Las Palmas, tett på shopping- og underholdningsmuligheter og ca. 50 meter fra Las Canteras-stranden. Hotellet har en a la carte restaurant med storslått utsikt over stranden. Offentlig transport finnes 200 meter fra hotellet.

  Se mer
 • Hotel Riu Papayas
  Frakr1.600Per natt

  Hotel Riu Papayasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de gran canaria 22 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 37 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet tilbyr komfortabel innkvartering i hjertet av Playa del Inglés, på øya Gran Canaria, og er den perfekte basen for dem som ønsker å sole seg ved havet og finne balansen mellom kropp og sjel, samt for dem som ønsker å utforske sentrum. På dette hotellet kan gjester unnslippe dagliglivet takket være den flotte beliggenheten, da det er omgitt av mange underholdnings- og spisealternativer og ligger i nærheten av interessante steder som kystpromenaden Paseo Costa Canaria. Alle gjesterommene har moderne fasiliteter samt privat balkong og suiter har egen stue for ekstra plass. Gjester kan slappe av ved ferskvannsbassenget med solterrasse og de har muligheten til å smake på deilige kulinariske spesialiteter i buffetrestauranten.

  Se mer
 • Hotel Parque
  Frakr679Per natt

  Hotel Parquestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle muelle las palmas 2 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 70 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 533 anmeldelser fra reisendeBasert på 533 anmeldelser fra reisende

  Dette supre hotellet ligger i første rekke til havet i sentrum av Cran Canarias hovedstad, Las Palmas. Herfra er man tett på de historiske områdene, Vegueta og Triana. Gjestene kan gå til nærmeste offentlige transport og har dermed adgang til andre deler av øyen og lufthavnen. Den berømte Las Cantera-stranden ligger omtrent to kilometer fra hotellet.

  Se mer
 • Faycan
  Frakr399Per natt

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 192 anmeldelser fra reisendeBasert på 192 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger i øyens hovedstad, tett på et berømt shoppingsenter og like i nærheten av stranden, Las Canteras. Fra de fleste rommene har man havutsikt og i nærheten finnes masser av restauranter, barer, puber og underholdning. Nattklubber og diskotek ligger fem minutters gange fra hotellet og flyplassen er 25 kilometer unna. Dette er et supert strandhotell for familier og par på søken etter en avslappende og rolig ferie.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Frakr421Per natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetskomplekset ligger i den kjente turistbyen Puerto Rico på skjønne Gran Canaria. Komplekset befinner seg bare 800 meter fra nærmeste sandstrand, men det er ikke mer enn 150 meter til sentrum og et hav av forretninger, underholdningssteder og restauranter. Det finnes også et busstopp like utenfor dørene. Her ønskes gjester velkommen til et avslappende opphold og leilighetene fungerer som et fullgodt hjem mens man er på reise. De er velutstyrte og har alle moderne nødvendigheter, men besøkende kommer også til å sette pris på alle de øvrige fasilitetene som leilighetskomplekset har å tilby.

  Se mer
 • Hotel Riu Gran Canaria
  Frakr1.932Per natt

  Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, avda del mediterraneo s/n - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 78 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet i Meloneras ligger like ved havet og blant 30.000 m2 med hager som skaper en fredfull og rolig atmosfære. Det er ikke mer enn én kilometer til den populære stranden i Maspalomas og offentlig transport finnes bare 100 meter fra hotelldørene. Anlegget har elegant innredede rom, suiter og leiligheter, alt etter den individuelle gjests ønsker, men overnattingsalternativene inkluderer alle moderne nødvendigheter. Hotellet har i øvrig et bredt utvalg av fasiliteter som gjestene oppfordres til å benytte.

  Se mer
 • Exe Las Canteras
  Frakr623Per natt

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle portugal 68 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 392 anmeldelser fra reisendeBasert på 392 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Palmas. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan nå de offentlige transportforbindelsene 1. 5 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra eiendommen. Totalt 100 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Exe Las Canteras. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Exe Las Canteras tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlig soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marinasol
  Frakr497Per natt

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pinos, esquina c/geranios 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 62 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 261 anmeldelser fra reisendeBasert på 261 anmeldelser fra reisende

  Dette komplekset ligger kun 1 km fra hjertet av San Agustin med uendelige shoppingsteder, barer, puber og nattklubber i nærheten. Fasilitetene inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, hotellsafe, garderobe og 2 heiser. De koselige leilighetene har bad med hårføner og er alle fullt utstyrte som standard. Videre finnes det et kjøkken, en dobbelseng, safe som kan leies og en terrasse. Utvask av leilighetene er inkludert i prisen. Hotellet har et ferskvannsbasseng med eget barnebasseng og en solterrasse med solsenger, puter og parasoller. Gjestene kan nyte hotellets moderne spasenter eller golfbanen i Maspalamos som ligger kun 7 km unna. Gjestene kan også velge deres frokost, lunsj og middag fra varierte buffeter. Spesielle matbehov tilbys, inkludert individuelle alternativer.

  Se mer
 • Bull Astoria
  Frakr742Per natt

  Bull Astoriastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle fernando guanarteme 54 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 431 anmeldelser fra reisendeBasert på 431 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Las Palmas, og er spesielt utformet for familier. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Stedet teller totalt 168 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble sist renovert i 2001. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Bull Astoria tenker på bekvemmeligheten og tilbyr enkelte værelser hvor baderommene er tilpasset rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan reisende forvente seg et morsomt opphold. Noen av tjenestene til Bull Astoria kan koste ekstra.

  Se mer
 • Bluebay Beach Club
  Frakr627Per natt

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 124 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 871 anmeldelser fra reisendeBasert på 871 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved sjøen, i den eksklusive, private delen av Bahía Feliz nær San Augustin. Man befinner seg bare 15 minutter fra Maspalomas og Playa del Inglés, med sitt store utvalg av barer, butikker, fritidsfasiliteter og restauranter, samt et attraktivt uteliv. Det er et leilighetskompleks der solen og vegetasjonen er med på å gjøre det til et ideelt sted for et flott opphold. Det luftkondisjonerte hotellet består av seks etasjer, inkludert tre rom som er tilrettelagt for rullestoler, og 144 leiligheter. Gjestene kan nyte La Haciendas deilige mat, levert fra à la carte-restauranten. Yngre gjester kan kose seg på lekeområdet og barneklubben. Man kan også benytte parkeringsplassen. Fra leilighetene kan gjestene nyte en betagende havutsikt, nyte et glass musserende vin, lytte til favorittmusikken sin og beundre den fantastiske solnedgangen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  165  Hoteller i Gran Canaria
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Gran Canaria er en av de største øyene på Kanariøyene, øygruppen som ligger i Atlanterhavet som tilhører Spania. Dens hovedstad er Las Palmas de Gran Canaria, som ligger på nordsiden av øya. Denne øya har fått kallenavnet "miniatyr kontinent" på grunn av sitt store mangfoldet av klima og naturtyper. To-tredjedeler av disse er fredet, blant som Nublo Rural Park, Jungla Doramas (Doramas Jungle) Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba og Pino Santo er av spesiell interesse. Den sørlige delen av øya har det beste kysten for fritid, og Maspalomas turiststed. Sanddynene i Maspalomas er en unik attraksjon, en fantastisk bakgrunn til store strender. Solen er ikke den eneste attraksjonen her er det også gode restauranter, barer og kjøpesentre. Palmitos Park er også i denne regionen, noe som gir oss en sjanse til å beundre sin svært rikt fugleliv. I sentrum av øya naturen har dannet en rekke vakre og imponerende fjell. Gran Canaria er et reisemål som har alt som trengs for å gjøre ferien din uforglemmelig!

Mest populære soner i Gran Canaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler