Hoteller i Nerja

Finn på kart
 • El Capistrano
  Frakr931Per natt

  El Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Centro comercial,local 6,urb.el capistrano village sn - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter

  Denne enkle leiligheten er i Nerja. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 5 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra leiligheten. Totalt 30 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på El Capistrano. El Capistrano ble konstruert i 1980. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på El Capistrano.

  Se mer
 • Villa Flamenca
  Frakr1.129Per natt

  Villa Flamencastars

  Nerja, Costa del Sol , Andalucia - urb.nueva nerja 1 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 330 anmeldelser fra reisendeBasert på 330 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Nerja. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 30. 0 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. De 126 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Villa Flamenca ble komplett oppusset i 2016. Eiendommen har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Villa Flamenca ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Hotel Toboso Chaparil
  Frakr1.179Per natt

  Hotel Toboso Chaparilstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle el chaparil 16 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 137 anmeldelser fra reisendeBasert på 137 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Nerja. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Totalt antall gjesteværelser er 58. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2004. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Overnattingsstedet tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov.

  Se mer
 • Balcon de Europa
  Frakr2.059Per natt

  Balcon de Europastars

  Nerja, Costa del Sol , Paseo balcon de europa 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1375 anmeldelser fra reisendeBasert på 1375 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet tilbyr fantastisk utsikt over sandstranden La Caletilla. Nerjas gamleby med sine smale gater og butikker ligger kun noen få meter unna. Det offentlige transportnettverket ligger kun 300 meter unna, og Málaga flyplass er 65 km fra hotellet som ble bygget i 1973 og totalrenovert i 1999. Resorten består av totalt 110 gjesterom fordelt på 9 etasjer som er tilgjengelige via heiser. Hotellet tilbyr en koselig hotellbar, og en luftkondisjonert à la carte-restaurant med område for ikke-røykere og barnestoler til yngre gjester. På fritiden kan gjestene bruke det oppvarmede svømmebassenget med solsenger og parasoller, bassengbar og bordtennisbord ved vannet. Avslapningsbehandlinger er også tilgjengelige.

  Se mer
 • Perla Marina
  Frakr1.012Per natt

  Perla Marinastars

  Nerja, Costa del Sol , Merida s/n - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Dette strandhotellet har en spektakulær beliggenhet langs Costa del Sol, bare 100 meter fra Torrecilla-stranden og 800 meter unna et bredt utvalg forretninger, barer, puber og restauranter. Også byens sentrum nås enkelt og hurtig fra dette hotellet som er moderne designet og inkluderer alle nødvendigheter. Hotellet tilbyr også et utall av fremragende fasiliteter som imøtekommer alle fritids-, mat- og underholdningsbehov som gjestene måtte ha.

  Se mer
 • Las Rosas de Capistrano
  Frakr905Per natt

  Las Rosas de Capistranostars

  Nerja, Costa del Sol , Neptuno 4 - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette enkle leilighetshotellet ligger i hjertet av byen, i nærheten av en rekke shoppingsteder (50 meter). Det er restauranter (én kilometer), strand og offentlige transportmidler (begge 1.5 kilometer unna) kun få minutter fra hotellet. Málaga lufthavn ligger om lag 70 kilometer fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 63 leiligheter fordelt på tre etasjer. Hotellet har også safe og bar.De innbydende rommene har eget bad, et lite kjøkken, kjøleskap, fliser, sentralfyring og et atskilt loungeområde. Rommene rengjøres etter avreise.Hotellet har et svømmebasseng, en snackbar ved bassenget, solsenger og parasoller. Det er også solsenger og parasoller på stranden.

  Se mer
 • Rio Marinas Cánovas Nerja
  Frakr588Per natt

  Rio Marinas Cánovas Nerjastars

  Nerja, Costa del Sol , Nacional n-340 km.289.5 0 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i Nerja. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 15. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen ligger innen 5 meter fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Rio Marinas Cánovas Nerja garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 rom. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Resort De Nerja
  Frakr1.027Per natt

  Resort De Nerjastars

  Nerja, Costa del Sol , C/ maria victoria atencia nº 4 blq 5 p2 bajo 4 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 18 anmeldelser fra reisendeBasert på 18 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Nerja. Eiendommen består av totalt 39 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2011. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle gjesteværelsene på Resort De Nerja er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Abril
  Frakr775Per natt

  Abrilstars

  Nerja, Costa del Sol , Calle pintada 124 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 203 anmeldelser fra reisendeBasert på 203 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget ligger i Nerja. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Herberget ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 13 soverom. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2009. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Kjæledyr er ikke tillatt på Abril. For å gjøre oppholdet enklere kan de som velger å bo her benytte garasjefasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Playamaro
  Frakr786Per natt

  Hotel Playamarostars

  Nerja, Costa del Sol , Calle san miguel 28 y 33 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 162 anmeldelser fra reisendeBasert på 162 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Nerja. Innen 3. 0 kilometer vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 2 kilometer fra eiendommen. Med bare 15 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2003. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Gjester på Hotel Playamaro kan benytte stedets transportservice. Gjester kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Besøkende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Hotel Playamaro. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  31  Hoteller i Nerja
Side  1  av  4
 

Mest populære hoteller - Nerja

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her