Hoteller i Costa del Sol Area

Finn på kart
Hoteller i Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFra  kr325

Anbefalte hoteller Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Frakr1.607Per natt

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 115 anmeldelser fra reisendeBasert på 115 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Torremolinos, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra eiendommen. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 36 koselige soverom. Dette hotellet ble konstruert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 1 handicapvennlige rom. Kjæledyr er ikke tillatt på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos. Det finnes en parkeringsplass. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Besøkende kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Playa Calida
  Frakr2.428Per natt

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1889 anmeldelser fra reisendeBasert på 1889 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Almuñecar. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra innkvarteringen. Totalt 325 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet ble bygget i 2004. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Playa Calida tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Playa Calida. Store kjæledyr er tillatt på eiendommen. Playa Calida inkluderer en gjestegarasje. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet. Reisende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Kunder kan, gjennom hotellets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. De mest aktive vil glede seg over eiendommens brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Soho Bahía Málaga
  Frakr906Per natt

  Soho Bahía Málagastars

  Malaga by, Malaga , Calle somera 8 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger tett på hjertet av Malaga og med enkel adgang til mange av byens spennende attraksjoner, inkludert katedralen og Alcazaba. Herfra befinner man seg også i umiddelbar nærhet til et bredt utvalg shoppingmuligheter, barer og restauranter. Nærmeste strand ligger én kilometer unna, men det er gode muligheter til offentlig transport like ved hotellet. Hotellet frister gjester med et touch av luksus, eleganse og en sjarmerende arkitektur. Gjesterommene er store og moderne og det serveres en deilig frokost hver morgen.

  Se mer
 • La Cala Resort
  Frakr1.016Per natt

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette hotellet er en fremragende Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgitt av fjell, men med kort avstand til kysten og ligger bare 30 minutter fra Malaga International Airport. Hotellet er fredelig og privat, en sann oase hvor du kan slappe av og stresse ned. Tradisjonell andalusisk stil, varme rom og suiter tilbyr deg en fristende valg av innredning, komfort og bekvemmeligheter. Anlegget har tre 18-hulls baner og Golf Academy. La Cala Spa (inne i hotellet) Gir gjestene med innovative og omfattende spa-fasiliteter. Våre to restauranter på hotellet (La Terraza og La Bodega) sammen med Laurel Restaurant (på klubbhuset) providence den ideelle akkompagnement til din sport, forretninger eller fritid. Vi har en rekke dedikerte møte-og arrangements områder hvor våre velutstyrte fasiliteter kan romme alle stil av hendelser fra små møter, seminarer til store konferanser og spesielle anledninger.

  Se mer
 • Roc Flamingo
  Frakr1.109Per natt

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 164 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 214 anmeldelser fra reisendeBasert på 214 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en ideell beliggenhet midt i sentrum av det travle turiststedet Torremolinos. Hotellet er bare noen få minutters gangavstand fra en herlig sandstrand, noe som gir gjester muligheten til å nyte makelige spaserturer og en drømmende ferie ved kysten. Gjester vil kunne et stort utvalg butikker og underholdningssteder i umiddelbar nærhet. Dette moderne hotellet tar imot gjester med varm gjestfrihet, utmerkede fasiliteter og avslappende omgivelser. Hotellværelsene har en elegant stil og har blitt smakfullt designet, og tilbyr besøkende et fristed der de kan slappe av og koble ut på slutten av dagen. Gjester inviteres til å slappe av ved bassenget, nyte en runde bordtennis eller å benytte seg av det daglige underholdningsprogrammet som garantert vil få besøkende i alle aldre til å smile.

  Se mer
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  Frakr1.091Per natt

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malaga by, Malaga , Calle cordoba 5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 246 anmeldelser fra reisendeBasert på 246 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Malaga. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 10. 8 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Totalt 28 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble konstruert i 2014. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Hotel Soho Boutique Malaga har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Senator Marbella Spa
  Frakr1.952Per natt

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 970 anmeldelser fra reisendeBasert på 970 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Marbella. De 185 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Overnattingsstedet tillater store kjæledyr. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Almuñecar Playa
  Frakr2.265Per natt

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo san cristobal s/n - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1524 anmeldelser fra reisendeBasert på 1524 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Almuñecar. Denne eiendommen tilbyr totalt 227 gjesteværelser. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Store kjæledyr er tillatt på denne eiendommen. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Noen av tjenestene til Almuñecar Playa kan koste ekstra.

  Se mer
 • Petit Palace Plaza Málaga
  Frakr1.144Per natt

  Petit Palace Plaza Málagastars

  Malaga by, Malaga , Calle nicasio calle 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 74 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1588 anmeldelser fra reisendeBasert på 1588 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Malaga, er dette komfortable hotellet optimalt for homofile. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra eiendommen. Eiendommen består av totalt 66 koselige soverom. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1800, men har siden blitt komplett oppusset i 2008. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Både store og små kjæledyr tillates på Petit Palace Plaza Málaga. Petit Palace Plaza Málaga tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Petit Palace Plaza Málaga kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marbella Playa
  Frakr2.760Per natt

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 26 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1110 anmeldelser fra reisendeBasert på 1110 anmeldelser fra reisende

  Bare 50 meter fra stranden langs spektakulære Costa del Sol og små seks kilometer fra sentrum av Marbella ligger dette trivelige hotellet som en stille og fredfull oase, men likevel tett på alt av underholdning. Her befinner man seg i nærheten av områdets mange severdigheter og attraksjoner, spennende restauranter, livlige barer og engasjerende underholdning. Det sjarmerende hotellet lover sine gjester et trivelig opphold og de lekre og moderne gjesteværelsene understreker dette. Hotellet oppfordrer også de besøkende til å ta del i stedets mange andre fasiliteter, blant annet spisesteder, fritidsaktiviteter og underholdningsprogram.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  387  Hoteller i Costa del Sol Area
Side  1  av  39
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa del Sol Area

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler