Hoteller i Costa Brava - Maresme

Finn på kart
Hoteller i Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  kr259

Anbefalte hoteller Costa Brava - Maresme

 • Ridomar
  Frakr586Per natt

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 122 anmeldelser fra reisendeBasert på 122 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Lloret de Mar, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 24. 2 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 700 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Totalt 55 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2008. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på overnattingsstedet kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av tjenestene til Ridomar kan koste ekstra.

  Se mer
 • Gran Hotel Monterrey
  Frakr637Per natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 350 anmeldelser fra reisendeBasert på 350 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Lloret de Mar, og er perfekt for familier. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 24. 6 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 600 meter fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 29. 3 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra havnen. Det finnes totalt 200 rom på Gran Hotel Monterrey. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Gran Hotel Monterrey. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Bernat II
  Frakr351Per natt

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 618 anmeldelser fra reisendeBasert på 618 anmeldelser fra reisende

  Hotell ble bygget i 1989. Hotell ble totaloppusset i 2016. Eiendommen består av 137 rom. Eiendommen består av . Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Eiendommens fellesområder er luftkondisjonerte. Hotell tilbyr 24-timers resepsjon. Gjestene kan oppbevare verdigjenstander i Hotell safe. Hotelltilbyr garderobe til oppbevaring av gjestenes vintertøy. Hotell tilbyr heis. Gjestene kan benytte seg av en nøkkelavhentingsservice. Det er mobildekning på hele Hotell. Gjestene kan benytte internettet til å få jobbet litt eller kontakte dem hjemme. Gjestene kan benytte stedets roomservice og nyte en frokost i sengen. Det finnes vaskeservice. Eiendommen er rullestolvennlig. Gjestene kan benytte seg av Hotell 's sykkelutleie. Hotell har et hjelpsomt og flerspråklig personale som står klar til å svare på et hvert spørsmål eller assistere ved andre behov. Dagferske aviser finnes tilgjengelig på Hotell.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Frakr465Per natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 59 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Lloret de Mar, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Overnattingsstedet består av 187 gjesteværelser. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2003. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Resepsjonen er døgnåpen. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Guitart Gold Central Park Aqua Resort tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. Reisende kan benytte stedets underholdningstilbud. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av tjenestene til Guitart Gold Central Park Aqua Resort kan koste ekstra.

  Se mer
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Frakr383Per natt

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 422 anmeldelser fra reisendeBasert på 422 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Lloret de Mar. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Eiendommen ligger innen 450 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 30. 0 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 422 gjesteværelser. Dette hotellet ble totalrenovert i 2012. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Blue Sea Montevista-Hawai tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Metropol
  Frakr477Per natt

  Metropolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette familiehotellet ligger i hjertet av Lloret de Mar, like overfor den lokale stranden for enden av en palmetrepromenade. I de omkringliggende områdene finnes masser av barer, restauranter, nattklubber og offentlig transport. Shoppingområdet og et nytt kasino ligger lett tilgjengelig. Ved stranden kan gjestene dyrke et utvalg av vannsportsaktiviteter eller nyte ferien under solens varmende stråler.

  Se mer
 • Miramar
  Frakr516Per natt

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 246 anmeldelser fra reisendeBasert på 246 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Lloret de Mar. Med sin beliggenhet innen 20 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 1 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra eiendommen. Totalt 54 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble bygget i 2000. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Miramar forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Guitart Rosa
  Frakr440Per natt

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de sant pere 67 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 313 anmeldelser fra reisendeBasert på 313 anmeldelser fra reisende

  Dette feriehotellet ligger i en vakker bygning i kolonistil fra begynnelsen av det 20. århundre, and har en praktisk beliggenhet i hjertet av Lloret de Mar på Costa Brava. Promenaden og sandstranden er bare noen få skritt unna, et stort utvalg av butikker, restauranter, barer, puber og underholdningssteder kan bli funnet i umiddelbar nærhet. Hotellet har svømmebasseng og en tropisk hage.

  Se mer
 • Prestige Victoria
  Frakr592Per natt

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 381 anmeldelser fra reisendeBasert på 381 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Roses. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 22. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Prestige Victoria består av totalt 208 rom. Dette hotellet ble oppusset i 2001. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Prestige Victoria tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Noen av tjenestene til Prestige Victoria kan koste ekstra.

  Se mer
 • Prestige Coral Platja
  Frakr795Per natt

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 433 anmeldelser fra reisendeBasert på 433 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i turistsentrum av Santa Magarita, med utsikt over havet. Sentrum av byen Roses, med sine mange barer, butikker og restauranter, er kun 300 meter unna. Gjestene kan ta en spasertur på promenaden i nærheten og utforske området. Hotellet ligger kun 800 meter unna en dykke- og surfeskole, perfekt for de som liker å utforske vannet. Hotellet ligger kun 25 km fra nærmeste golfbane. Dette sjarmerende hotellet består av elegant innredete gjesterom. Hotellet tilbyr et innendørsbasseng og et spennende og variert underholdningsprogram. Gjestene vil garantert ha et minnerikt opphold ved dette flotte hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  179  Hoteller i Costa Brava - Maresme
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa Brava - Maresme

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her