Hoteller i Costa Blanca

Finn på kart
Hoteller i Costa Blanca

Costa BlancaFra  kr378

Anbefalte hoteller Costa Blanca

 • Alicante Hills
  Frakr529Per natt

  Alicante Hillsstars

  Alicante by, Alicante , Glorieta reino unido 6 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 464 anmeldelser fra reisendeBasert på 464 anmeldelser fra reisende

  Dette familievennlige hotellet ligger sør i Alicante, ved siden av Office for Harmonization i EUs internmarked (OHIM), og ved siden av studioene til City of Light. Sjøen er kun 900 meter fra leilighetshotellet, og Alicante sentrum, med sine mange butikker, restauranter, barer, utesteder og buss- og togstasjon, er om lag fem kilometer unna. Slottet Santa Barbara, stranden Playa del Postiguet, det arkeologiske museum og marinaen er alle ti minutters kjøring unna. Det er et busstopp om lag 200 meter fra hotellet, og Alicante El Altet lufthavn ligger fem kilometer fra dette forretningshotellet.Dette moderne leilighetshotellet ble bygget i 2010, og består av 204 rom. Hotellet har en fredelig beliggenhet, lobby med døgnåpen resepsjon, hotellsafe og heis. Komplekset har hager, lekeplass for barn, parkeringsplass og kafé/restaurant. Andre fasiliteter på hotellet er bar, trådløst internett og sykkelutleie.Leilighetene har enten ett, to eller tre soverom, stue, terrasse, kjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn, eget bad med badekar, dobbeltseng, trådløst internett, og selvstyrt air condition og oppvarming. Satellitt-TV og vaskemaskin finnes også i alle leiligheter.Hotellet har et utendørs svømmebasseng med et svømmeområde for barn og en solterrasse med solsenger og parasoller. Gjester kan også slappe av i boblebassenget. Golfbanen El Plantio ligger om lag 8.5 kilometer fra hotellet. Det er både sand- og steinstrender i nærheten.De serverer frokost, lunsj og middag.

  Se mer
 • Goya
  Frakr381Per natt

  Goyastars

  Alicante by, Alicante , Calle maestro breton 19 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 100 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 281 anmeldelser fra reisendeBasert på 281 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende strandhotellet ligger i hjertet av turistbyen Alicante. Hotellet ligger bare noen minutter fra nærmeste strand hvor både soling og vannsportsaktiviteter er tilgjengelig. Sentrum ligger i nærheten av hotellet og er med på å gi besøkende det beste fra to verdener. Den spennende forlystelsesparken Terra Mitica finner man bare 30 kilometer fra hotellet og gjestene behøver derfor ikke å bekymre seg for kjedelige øyeblikk. Hotellet ønsker sine gjester velkommen i avslappende omgivelser med stor grad av gjestfrihet og førsteklasses service. Rommene er smakfullt dekorert og er et utmerket sted å slappe av etter en lang og travel dag.

  Se mer
 • Gran Hotel Bali
  Frakr1.501Per natt

  Gran Hotel Balistars

  Benidorm, Benidorm , C luis prendres 4 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 161 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6009 anmeldelser fra reisendeBasert på 6009 anmeldelser fra reisende

  Med sin høyde på 186 m, er det moderne Gran Hotel Bali det høyeste hotellet i Europa, og en av de høyeste bygningene i Spania, og kan skryte av en forbløffende, enestående utsikt over Benidorm og Middelhavet, bare 5 minutter fra sandstranden. Gjester vil sette pris på det utmerkede konferansesenteret samt treningssenteret og spaområdet, begge med panoramautsikt. Hotellet har et herlig bassenglandskap med et basseng som en innsjø, samt en berømt nattklubb. Et ideelt sted både for forretningsreisende og for ferierende som er ute etter en mer sofistikert innkvartering nær stranden.Hotellet tillater ikke grupper med utdrikningslag/bursdagsfester. Individuelle reservasjoner som svarer til denne type grupper bør oppføre seg skikkelig, og i overenstemmelse med normale regler for god oppførsel på ethvert offentlig sted.

  Se mer
 • Nh Rambla de Alicante
  Frakr791Per natt

  Nh Rambla de Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Calle tomas lopez torregrosa 11 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 633 anmeldelser fra reisendeBasert på 633 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av Rambla Alicante, i hjertet av byen. Gamlebyen ligger kort avstand unna. Hotellet ligger kun 500 meter fra stranden. En rekke restauranter, barer og nattklubber ligger i nærheten. Forbindelser til det offentlige transportnettverket ligger i området. Hotellet ligger kun 1 km fra stasjonen. Alicante flyplass ligger kun 15 minutters kjøretur unna. Dette sjarmerende hotellet har elegant innredete gjesterom. Det har en sjarmerende restaurant hvor gjester kan spise og drikke med stil. Møterom er tilgjengelige for de som reiser i forbindelse med jobb.

  Se mer
 • Perla
  Frakr1.047Per natt

  Perlastars

  Benidorm, Benidorm , Avenida de cuenca 18 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 40 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 732 anmeldelser fra reisendeBasert på 732 anmeldelser fra reisende

  Dette avslappende strandhotellet er bare 200 m fra stranden Levante i Benidorm. I området vil gjester finne massevis av butikker, restauranter, barer og et livlig uteliv. Gamlebyen og sentrum av Benidorm er en kort 20 minutters spasertur unna, og det er offentlige transportforbindelser i nærheten av hotellet. Dette er et ideelt sted for familier par eller vennegrupper på utkikk etter en solfylt ferie med mye moro.

  Se mer
 • Hotel Albahia Alicante
  Frakr478Per natt

  Hotel Albahia Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Carrer sol naixent 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 57 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 653 anmeldelser fra reisendeBasert på 653 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Alicante, kun 500 meter fra Albufereta-stranden, og om lag to kilometer fra sentrum av byen, hvor du finner en rekke butikker. Rundt hotellet er det mange restauranter, barer og utesteder. Det er holdeplass for offentlig transport om lag 200 meter fra hotellet.Dette hotellet ble fornyet i 2006, og har tre etasjer med til sammen 93 rom - 89 dobbeltrom og fire suiter. Andre fasiliteter er lobby med døgnåpen resepsjon, heis, garderobe, bar-kafé, a la carte-restaurant med air condition, konferansesal, treningsstudio og TV-rom. Hotellet har også kabel-internett og trådløst internett (begge mot gebyr). Det er en garasje som kan benyttes mot et gebyr, dersom tilgjengelig. Hotellet tilbyr også klesvask (mot gebyr) og room service (fra kl 0730 til 24).Rommene er moderne og funksjonelle, og har et komplett bad med hårføner, telefon, satellitt-TV, safe (mot gebyr), internettilgang (lokalt gebyr), air condition og oppvarming.Gjester kan spille tennis (mot gebyr) på hotellet, og i nærområdet er det mange sports- og fritidsaktiviteter. Nærmeste golfbane er tre kilometer unna. Hotellet har også et utendørs basseng om sommeren.Frokost serveres som buffet, mens restauranten serverer a la carte-meny og spesialmenyer. Hotellet har alternativer for allergikere og vegetarianere.

  Se mer
 • Helios
  Frakr1.070Per natt

  Heliosstars

  Benidorm, Benidorm , Avenida de filipinas 12 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1957 anmeldelser fra reisendeBasert på 1957 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Benidorm, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 6. 5 kilometer fra eiendommen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 450 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 282 gjesteværelser på Helios. Denne eiendommen ble restaurert i 2018. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Helios er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Besøkende kan benytte garasjen. Dette hotellet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan benytte seg av stedets matservering. Kunder kan benytte stedets underholdningstilbud. Helios kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bonalba Alicante
  Frakr875Per natt

  Bonalba Alicantestars

  Miutxamel, Alicante , Carrer del vespre 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1684 anmeldelser fra reisendeBasert på 1684 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Mutxamel, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 650 meter fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er 15. 0 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Eiendommen rommer 252 koselige gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2009. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Bonalba Alicante. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Denne miljøvennlige eiendommen har mottatt -merket. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Bonalba Alicante tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av tjenestene til Bonalba Alicante kan koste ekstra.

  Se mer
 • Daniya Alicante
  Frakr562Per natt

  Daniya Alicantestars

  Alicante by, Alicante , Avenida de denia 133 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 291 anmeldelser fra reisendeBasert på 291 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Alicante. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende kan nå offentlige transportforbindelser 5. 5 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra hotellet. Hotellet består av totalt 134 koselige gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Daniya Alicante tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Små kjæledyr kan medbringes på hotellet. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Noen av tjenestene til Daniya Alicante kan koste ekstra.

  Se mer
 • Luxmar
  Frakr685Per natt

  Luxmarstars

  Benidorm, Benidorm , Zamora 3 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 622 anmeldelser fra reisendeBasert på 622 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige VR-leiligheten er i Benidorm. Med sin beliggenhet innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra VR-leiligheten. Den nærmeste stranden ligger innen 900 meter fra eiendommen. De 99 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Overnattingsstedet ble bygget i 1989. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Luxmar legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle de overnattende på Luxmar kan nyte lekre måltid på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  232  Hoteller i Costa Blanca
Side  1  av  24
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Costa Blanca is a tourist destination in the province of Alicante, on Spain’s Mediterranean coast. It runs from Denia down to Pilar de la Horadada: over 244 kilometres of excellent beaches, beautiful coves and spectacular cliffs. This is the ideal place to do some sport, visit interesting monuments and savour the splendour of nature. The tourism infrastructure and the nightlife are both excellent and varied. Sailing close to the coast is a real treat for the eyes, and sampling the excellent cuisine of Alicante is a treat for the taste buds. There is good Gothic, Baroque and Renaissance art to be seen in Orihuela, nature reserves in Font Roja, Marjal de Pego, Montgó and Sierra Mariola; salt marshes in Santa Pola, lagoons in Mata and Torrevieja, Fondó and Peñón de Ifach. You can do some serious hiking in the Sierra de Bernia, swim in the waters off Guardamar del Segura, visit the Elx palm tree forest, sail from Santa Pola to the island of Tabarca and explore the lovely coastal towns of Dénia, Jávea, Teulada, Moraira, Calpe, Altea and Villa Joiosa. Don’t forget to try your luck in the casino at Torrevieja. Benidorm is the city with the most established tourism infrastructure on the Costa Blanca. You can choose your accommodation from a long and varied list of top quality hotels that is sure to satisfy everyone.

Interessepunkter

Mest populære soner i Costa Blanca

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Hotel Fontana Plaza
  Hotel Fontana Plaza
  4,0/5

  Veldig sentral beliggenhet. Ingen generende trafikk på nattetid. Anbefaler rom i 7 etasje, da får man veldig fin utsikt.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 12/05/2018

  Frakr683Se mer

 • Albir Garden Resort & Aquapark
  Albir Garden Resort & Aquapark
  3,9/5

  forespørsler ti personale førte til at utstyr dukket opp. de skaffet både vannkoker og ekstra badehåndklær. mange tv kanaler fra flere skandinaviske land

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/05/2017

  Frakr1.142Se mer