Nærliggende hoteller i Vila Olimpica

Finn på kart
Hoteller i Vila Olimpica

Vila OlimpicaFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Vila Olimpica

 • Pullman Barcelona Skipper
  Frakr2.374Per natt
  0.59 km fra Vila Olimpica
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2730 anmeldelser fra reisendeBasert på 2730 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Paseo Marítimo / Playa, er et godt alternativ for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 241 rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2006. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Alle baderommene på dette handicapvennlige hotellet er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Pullman Barcelona Skipper?Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Denne eiendommen legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Noen av tjenestene til Pullman Barcelona Skipper kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ibis Styles Barcelona City
  Frakr1.238Per natt
  0.67 km fra Vila Olimpica
  5,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 683 anmeldelser fra reisendeBasert på 683 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Paseo Marítimo / Playa. Ibis Styles Barcelona City består av totalt 213 soverom. Internett (Wi-Fi eller kabel) er tilgjengelig på Ibis Styles Barcelona City. Ibis Styles Barcelona City tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle rommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Ibis Styles Barcelona City. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • 4 Barcelona
  Frakr948Per natt

  4 Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer del doctor trueta 164 - Kart
  0.69 km fra Vila Olimpica
  3,9/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1438 anmeldelser fra reisendeBasert på 1438 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i nærheten av stranden Bogatell, i den rolige bydelen Poblenou. Hotellet ligger rundt 5 km fra sentrum av Barcelona og tilbyr lett tilgang til Ronda del Litoral. Dette by- og forretningshotellet som ble bygd i 2009 er ideelt for gjester som er på jakt etter en rolig beliggenhet for jobb eller fritid. De moderne rommene har alle en overflod av naturlig lys og kommer utstyrt med høyhastighets internettilgang og eget bad. Fritidsalternativer som tilbys på hotellet inkluderer et treningssenter, en badstue og et damprom. Gjester kan også nyte en massasje som er tilgjengelig på forespørsel.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Republica
  Frakr1.921Per natt

  Barcelona Apartment Republicastars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de pujades 120 - Kart
  0.91 km fra Vila Olimpica
  3,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 246 anmeldelser fra reisendeBasert på 246 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse leilighetshotellet er i Diagonal N. . Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leilighetshotellet. Overnattingsstedet rommer 25 koselige gjesteværelser. Barcelona Apartment Republica ble konstruert i 2010. Barcelona Apartment Republica tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette dyrevennlige overnattingsstedet tillater kjæledyr inntil 5 kg. For å gjøre oppholdet enklere kan besøkende benytte garasjefasilitetene. Barcelona Apartment Republica kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Pere IV
  Frakr1.380Per natt

  Pere IVstars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de pallars 128-130 - Kart
  0.92 km fra Vila Olimpica
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Diagonal N. . Med sin beliggenhet innen 2. 7 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 1. 3 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 8 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. De 195 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2003. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Pere IV tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Pere IV kan koste ekstra.

  Se mer
 • Villa Olimpic@ Suites Hotel and Spa
  Frakr1.244Per natt
  0.95 km fra Vila Olimpica
  4,2/5
  Kundeomtalerav 127 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 782 anmeldelser fra reisendeBasert på 782 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger mellom gatene i Pallars og Alava, i 22 @ i Barcelona, ​​nær store turistattraksjoner og forretningssentre i byen som Olympic Village, Port of Barcelona og kongressenteret CCIB. Rommene er elegante dekor. Den stilige baren og restauranten serverer fastsatte menyer og a la carte retter fra Middelhavet. Dette hotellet ligger en 15 minutters gange fra havnen i Barcelona, ​​100 meter fra Bogatell t-banestasjon og 5 minutters gange fra den livlige delen av den olympiske landsbyen.

  Se mer
 • NH Barcelona Diagonal Center
  Frakr849Per natt

  NH Barcelona Diagonal Centerstars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer d alaba 94-96 - Kart
  1.02 km fra Vila Olimpica
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 957 anmeldelser fra reisendeBasert på 957 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Diagonal N. . Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 300 meter fra innkvarteringen. Denne eiendommen tilbyr totalt 129 gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 2011. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Alle rommene på dette handicapvennlige overnattingsstedet er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på NH Barcelona Diagonal Center. De som velger å overnatte her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Noen av tjenestene til NH Barcelona Diagonal Center kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ilunion Barcelona
  Frakr1.223Per natt

  Ilunion Barcelonastars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Carrer de ramon turro 196-198 - Kart
  1.03 km fra Vila Olimpica
  4,1/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1567 anmeldelser fra reisendeBasert på 1567 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av byens tekniske @22 distrikt, og dette stilige og moderne hotellet er et utmerket valg for forretningsreisende. Det har et treningsstudio og en takterrasse med basseng og en fantastisk utsikt over byen. Metrostasjonene Llacuna og Poblenou ligger bare noen få skritt unna og gir en enkel kommunikasjon til sentrum og andre deler av byen, CCIB-kongressenteret ligger i gangavstand.

  Se mer
 • Travelodge Barcelona Poblenou
  Frakr1.030Per natt

  Travelodge Barcelona Poblenoustars

  Barcelona - Sea Front - strandområde, Barcelona , Calle llull - el poblenou 170 - Kart
  1.11 km fra Vila Olimpica
  4,1/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1878 anmeldelser fra reisendeBasert på 1878 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Sant Marti, Barcelona er dette feriehotellet 600 meter fra Bogatell-stranden. Det ligger også i nærheten av Sagrada Familia, Arc de Triomf og Barcelona-katedralen. En metrostasjon finnes kun noen få hundre meter unna og forbinder hotellet med sentrum av Barcelona. Hotellet består av totalt 250 luftkondisjonerte gjesterom utstyrt med flatskjerms-TV og egne bad. Alle enheter har parkettgulv og er utformet i fargerik enkelhet. Trådløs internettilgang på rommet er også tilgjengelig og er gratis på hotellets fellesområder. Dette er et røykfritt hotell. En restaurant er tilgjengelig på stedet og andre spisealternativer finnes nedover gaten. Hotellet har en kafé og en elegant loungebar.

  Se mer
 • Capri by Fraser Barcelona
  Frakr1.246Per natt

  Capri by Fraser Barcelonastars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer de sancho de avila 32-34 - Kart
  1.18 km fra Vila Olimpica
  4,3/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1127 anmeldelser fra reisendeBasert på 1127 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en utmerket beliggenhet, og gir sine gjester tilgang til alle byens attraksjoner og severdigheter. Hotellet ligger kun fem minutter med offentlig transport fra Barcelona sentrum, og 20 minutters gange fra Vila Olímpica, sandstranden og underholdningsområdet. Barcelona lufthavn er kun 24 kilometer unna.Dette hotellet har 94 store rom og velutstyrte leiligheter for dem som ønsker et lengre opphold. Hotellet har også trådløst internett og flere andre fasiliteter. Gjester kan benytte seg av utmerkete forretningsfasiliteter, som store møterom og private spisesaler, noen av disse med naturlig lys.Rommene har moderne og minimalistisk interiør, og alle har vinduer. Rommene er større enn vanlig (fra 28 til 40 kvadratmeter), så her finner gjestene seg godt til rette. Alle rom har eget bad med dusj/badekar og hårføner, i tillegg til telefon og internettilgang. Rommene har også minibar, dobbeltseng, individuelt styrt air condition og oppvarming, og safe.Hotellet har en restaurant hvor gjester kan spise internasjonale retter.Gjester som kommer med bil bør kjøre av El Prat de Llobregat og ta motorveien C31 mot Barcelona. Fortsett på motorveien C32 og følg skiltene til Ronda Litoral (B10), Barcelona-Ciutat Vella. Fortsett på B10 til avkjørsel 23 til Bac de Roda. Når du er i byen, kjører du langs Avenida Litoral, og så tar du til venstre på Calle Llacuna helt til Calle Teulat, hvor du tar til venstre inn i Roc Boronat og fortsetter langs Almogàvers. Ta til høyre på Calle Badajoz, og fortsett til Calle Sancho de Avila, hvor hotellet ligger.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  203  Hoteller i Vila Olimpica
Side  1  av  21
 

Nærliggende hoteller i  Vila Olimpica

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr1.483Se mer