Nærliggende hoteller i Sagrada Familia

Finn på kart
Hoteller i Sagrada Familia

Sagrada FamiliaFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Sagrada Familia

 • MH Apartments S. Familia
  Frakr838Per natt
  0.21 km fra Sagrada Familia
   

  Disse moderne og sjarmerende leilighetene med ett eller to soverom er strategisk plassert på et av de mest ikoniske stedene i den vakre byen Barcelona, Sagrada Familia-kirken laget av den berømte arkitekten Gaudí. Nærmeste metrostasjon heter Sagrada Familia, noe som gjør det svært enkelt for gjester å komme seg til sentrum og besøke andre attraksjoner ved bruk av offentlige transportforbindelser. Alle leilighetene har et moderne og friskt utseende som garanterer et hyggelig og behagelig opphold for alle typer gjester, enten de reiser som par, med venner eller med hele familien. De har fantastiske fasiliteter som tregulv og fullt utstyrt kjøkken slik at gjestene kan lage sin egen mat i stedet for å spise ute. I tillegg har leilighetene velkomstpakke og kjøkkenutstyr.

  Se mer
 • Sensation Sagrada Familia
  Frakr1.654Per natt

  Sensation Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer rossello 380 - Kart
  0.22 km fra Sagrada Familia
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Sagrada Familia Area. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen er innen 4. 5 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Det finnes totalt 32 soverom på stedet. Sensation Sagrada Familia tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Sensation Sagrada Familia er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Marina
  Frakr721Per natt

  Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la marina 306 - Kart
  0.27 km fra Sagrada Familia
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Beliggende i Sagrada Familia Area, er denne upretensiøse leiligheten optimalt for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Marina består av totalt 20 rom. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2004. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Marina tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Marina tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Suite Home Barcelona
  Frakr1.178Per natt

  Suite Home Barcelonastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Avinguda de gaudi 28 - Kart
  0.33 km fra Sagrada Familia
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Sagrada Familia Area. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra innkvarteringen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 12 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Suite Home Barcelona opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Sagrada Familia
  Frakr569Per natt

  Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de corsega 541 - Kart
  0.36 km fra Sagrada Familia
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter

  Dette flotte hotellet er i Sagrada Familia Area. Beliggende innen 2. 9 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 350 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 5 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 19. 7 kilometer. Hotellet ligger innen 13. 5 kilometer fra havnen. Det finnes totalt 84 soverom på Sagrada Familia. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2004. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Kjæledyr er ikke tillatt på Sagrada Familia. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelona 1882
  Frakr937Per natt

  Barcelona 1882stars

  North Diagonal, Barcelona , Carrer corsega 482 - Kart
  0.42 km fra Sagrada Familia
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 29 anmeldelser fra reisendeBasert på 29 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er homovennlig, og ligger i Diagonal N. . Det finnes totalt 182 soverom på stedet. Hotellet ble bygget i 2018. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige soverom. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Reisende kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Dette hotellet følger bærekraftige retningslinjer. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • MH Apartments Family
  Frakr838Per natt

  MH Apartments Familystars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Rosselló 448 - Kart
  0.43 km fra Sagrada Familia
  4,0/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 87 anmeldelser fra reisendeBasert på 87 anmeldelser fra reisende

  Leilighetshotellet ligger i kvarteret Eixample, ved siden av Sagrada Familia. Fra komplekset er det lett å reise rundt i Barcelona med metro, som knytter sammen byens østre og vestre deler. Barcelonas berømte Paseo de Gracia ligger kun tre metrostopp unna. Barrio Gótica (det gotiske kvarteret), Puerto Olimpico og La Pedrera ligger om lag én kilometer fra hotellet. Plaza Catalunya ligger om lag to kilometer unna, og leilighetene ligger om lag 15 kilometer fra Barcelona internasjonale lufthavn.Dette femetasjers leilighetshotellet ble nylig åpnet i 2008. Det har trådløst internett, døgnåpen resepsjon og overvåkningskameraer i fellesområdene. Leilighetene passer både for famileferier og forretningsreiser.De stilfulle og romslige treromsleilighetene har alle bekvemmeligheter og fasiliteter. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med ovn, komfyr, mikrobølgeovn og kjøleskap. Leilighetene har også en vaskemaskin, tørketrommel, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og satellitt-/kabelkanaler, radio og CD-spiller. De har moderne interiør og møbler, og fasiliteter som dusj, hårføner, internettilgang, kaffemaskin og strykejern med strykebrett. Leilighetene har også air condition, sentralfyring og safe.Gjester som kommer fra flyplassen, bør ta motorveien til Gran Via, og følge skiltene til sentrum (centro ciudad). Når du kommer til Tetuan-plassen, kjører du forbi plassen og over på Pasaje Sant Joan. Den sjuende gaten er Rosellón. Sving til høyre, og fortsett seks gater til nummer 448.

  Se mer
 • Eric Vokel Boutique Apartments Bcn Suites
  Frakr1.057Per natt
  0.48 km fra Sagrada Familia
  4,4/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 741 anmeldelser fra reisendeBasert på 741 anmeldelser fra reisende

  Leilighetskompleks ble bygget i 1900. Leilighetskompleks ble oppusset i 2009. Eiendommen består av 11 rom. Eiendommen består av 11 leiligheter. Dette populære hotellet er det perfekte utgangspunkt for utforsking av byen. Beliggende i hjertet av byen byr Leilighetskompleks på enkel adgang til alle byens tilbud. Gjester kan enkelt spasere til sentralbanestasjonen. Stranden ligger bare et par meter fra Leilighetskompleks.

  Se mer
 • Eurostars Monumental
  Frakr549Per natt

  Eurostars Monumentalstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer del consell de cent 500 - Kart
  0.49 km fra Sagrada Familia
  4,1/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 577 anmeldelser fra reisendeBasert på 577 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sagrada Familia Area. Eurostars Monumental består av totalt 45 soverom. Eurostars Monumental ble bygget i 2005. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Eurostars Monumental. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Eurostars Monumental. Alle baderommene på Eurostars Monumental er handicapvennlige. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Aranea
  Frakr730Per natt

  Hotel Araneastars

  Eixample, Barcelona , Carrer del consell de cent 444 - Kart
  0.59 km fra Sagrada Familia
  3,6/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1064 anmeldelser fra reisendeBasert på 1064 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige og elegante hotellet ligger i Eixample-distriktet, et ideelt område å utforske til fots. Hotellet har en takterrasse med utsikt over den verdensberømte katedralen Sagrada Familia som ligger noen få skritt unna. Andre severdigheter som Passeig de Gràcia, Gaudis Casa Batlló, Arc de Triomf, Placa de Catalunya. Las Ramblas og gamlebyen, Barri Gòtic, nås med en kort spasertur.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  300  Hoteller i Sagrada Familia
Side  1  av  30
 

Nærliggende hoteller i  Sagrada Familia

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer