Nærliggende hoteller i Raval quartier

Finn på kart
Hoteller i Raval quartier

Raval quartierFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Raval quartier

 • Barcelo Raval
  Frakr1.483Per natt

  Barcelo Ravalstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla del raval 17-21 - Kart
  0.03 km fra Raval quartier
  4,3/5
  Kundeomtalerav 46 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4173 anmeldelser fra reisendeBasert på 4173 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 186 koselige gjesteværelser. Eiendommen ble bygget i 2008. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Barcelo Raval. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Abba Rambla
  Frakr1.163Per natt

  Abba Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla del raval 4 - Kart
  0.1 km fra Raval quartier
  4,5/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 482 anmeldelser fra reisendeBasert på 482 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av Barcelona, ​​i Eixample-distriktet, bare noen minutter fra Las Ramblas, like bak den store Teatro del Liceu og Boqueria Market ... moderne og innovativ innredning. Hotellet har utmerkede forbindelser til flyplassen og i gangavstand fra havnen i Barcelona. Nyte og leve Barcelona i alt sitt vesen!

  Se mer
 • Leonardo Hotel Las Ramblas
  Frakr1.328Per natt

  Leonardo Hotel Las Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Junta de comerç 8-12 - Kart
  0.2 km fra Raval quartier
  4,4/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 673 anmeldelser fra reisendeBasert på 673 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige, familiedrevne hotellet ligger i en bygning fra 1866 og kombinerer moderne interiør med vakre historiske detaljer. Det har en takterrasse med flott utsikt over byen. Det er mange butikker, restauranter, barer og kafeer i nærheten, ettersom berømte Las Ramblas er bare 150 m unna, og mange av Barcelonas største attraksjoner er innen gangavstand.

  Se mer
 • MH Apartments Liceo
  Frakr1.474Per natt

  MH Apartments Liceostars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la unio 21 - Kart
  0.29 km fra Raval quartier
  4,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 109 anmeldelser fra reisendeBasert på 109 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Las Ramblas. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 gjesteværelser. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2012. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Dalia Ramblas hotel
  Frakr1.227Per natt

  Dalia Ramblas hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 22 - Kart
  0.31 km fra Raval quartier
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 268 anmeldelser fra reisendeBasert på 268 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 30 koselige gjesteværelser. Dalia Ramblas hotel ble totalrenovert i 2012. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • España
  Frakr1.907Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  0.32 km fra Raval quartier
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1786 anmeldelser fra reisendeBasert på 1786 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 • Hesperia Ramblas
  Frakr1.765Per natt

  Hesperia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l hospital 26 - Kart
  0.33 km fra Raval quartier
  4,1/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 2. 9 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Stedet teller totalt 70 innbydende soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2009. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hesperia Ramblas. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hesperia Ramblas. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Andante
  Frakr1.126Per natt

  Andantestars

  Las Ramblas, Barcelona , Avinguda de les drassanes 23-25 - Kart
  0.35 km fra Raval quartier
  4,5/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1997 anmeldelser fra reisendeBasert på 1997 anmeldelser fra reisende

  I den livlige bydelen El Raval i Ciutat Vella-distriktet, setter Andante standarden for lavkostnads- og bærekraftige hoteller. Med sin perfekte beliggenhet, er hotellet ideelt for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet ligger i nærheten av La Rambla, Maremágnum-komplekset og teaterdistriktet Paral·lel, med smidige forbindelser til Montjuïc og flyplassen. Stranden Platja de la Barceloneta er bare en kort kjøretur unna. Alle værelsene er utvendige rom, komfortable og praktiske, innredet i en moderne stil. Det er basseng på hotelltaket, med en fantastisk panoramautsikt over byen. Hotellet har også treningsstudio og et område med døgnåpne kioskautomater og mikrobølgeovn i lobbyen. Hotellet tilbyr en frokostbuffé som gjestene kan nyte på terrassen i første etasje.

  Se mer
 • AinB Las Ramblas-Guardia Apartments
  Frakr1.192Per natt

  AinB Las Ramblas-Guardia Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de guardia 8 - Kart
  0.36 km fra Raval quartier
  3,0/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 175 anmeldelser fra reisendeBasert på 175 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 5 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 5 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Leiligheten er innen 1. 7 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 1000 meter fra havnen. Med bare 14 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på AinB Las Ramblas-Guardia Apartments. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. AinB Las Ramblas-Guardia Apartments er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • MH Apartments Ramblas
  Frakr1.416Per natt

  MH Apartments Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer nou de la rambla 20 - Kart
  0.36 km fra Raval quartier
  4,0/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten er i Las Ramblas. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 10 gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2016. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  298  Hoteller i Raval quartier
Side  1  av  30
 

Nærliggende hoteller i  Raval quartier

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler