Nærliggende hoteller i Plaza Real

Finn på kart
Hoteller i Plaza Real

Plaza RealFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Plaza Real

 • Adagio Gastronòmic
  Frakr965Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  0.09 km fra Plaza Real
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 586 anmeldelser fra reisendeBasert på 586 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Oriente Atiram Hotel
  Frakr1.136Per natt

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla dels caputxins 45-47 - Kart
  0.1 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1994 anmeldelser fra reisendeBasert på 1994 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i en bygning fra 1842 og midt i sentrum av Barcelona. Man befinner seg dermed i hjertet av byens kulturelle og historiske område, og velkjente Las Ramblas ligger like i nærheten. Herfra tilbys et enormt utvalg av shopping, butikker, kafeer, barer og restauranter. Offentlig transport finnes like utenfor hotelldørene og sørger for enkel adgang til stranden som ligger omkring 1 kilometer fra hotellet. Dette er det perfekte sted å slappe av etter en lang og utforskende dag i magiske Barcelona.

  Se mer
 • Bacardi Central Suites
  Frakr2.191Per natt

  Bacardi Central Suitesstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 42 42 - Kart
  0.1 km fra Plaza Real
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 148 anmeldelser fra reisendeBasert på 148 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i Las Ramblas, rett i sentrum av Barcelona og kun 3,4 km fra Sagrada Familia. Stranden i byen Barcelona ligger kun 600 meter fra hotellet, mens stranden La Barceloneta er 2,1 km unna. Andre interessante steder i nærheten inkluderer katedralen (1 km unna), Placa de Catalunya (950 meter) og Mercat de la Boqueria (400 meter). Barcelona - El Prat de Llobregat flyplass ligger rundt 10 km fra hotellet, og Reus flyplass er rundt 90 km unna. Disse leilighetene ble bygget i 1856 og totalrenovert i 2011. Bygninger inkluderer et lobbyområde med heis til leilighetene samt trådløst internett. Leilighetene er godt utstyrt, noen med balkong eller terrasse.

  Se mer
 • No 24 - The Streets Apartments Barcelona
  Frakr1.192Per natt

  No 24 - The Streets Apartments Barcelonastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 24 - Kart
  0.11 km fra Plaza Real
   

  Denne komfortable leiligheten er i Barrio Gotico. Leiligheten er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Selvom dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 har det gjennomgått en oppussing i 2015. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. No 24 - The Streets Apartments Barcelona opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelona House
  Frakr785Per natt

  Barcelona Housestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 19 - Kart
  0.13 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1593 anmeldelser fra reisendeBasert på 1593 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i Barri Gótic i Barcelona kun 200 meter fra Las Ramblas, mens katedralen og La Boqueria-markedet ligger 600 meter unna. Havnen og shoppingsenteret, Maremagnum, ligger ti minutters gange fra hotellet og til Barcelonetastranden tar det 20 minutter å gå. I området rundt hotellet finnes utallige barer, restauranter og gallerier. Picassomuseet og det fasjonable El Borne-området ligger ti minutter unna.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr1.571Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 33 - Kart
  0.14 km fra Plaza Real
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 • Internacional Ramblas Atiram Hotel
  Frakr1.008Per natt

  Internacional Ramblas Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla ciutat vella (gotic) 78-80 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 749 anmeldelser fra reisendeBasert på 749 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er bygget i en modernistisk stil og er ekstremt populært blant turister og tilbyr fabelaktig utsikt over Plaza de la Boquería, som ble designet av Miró. Livlige Las Ramblas, restauranter og shoppingmuligheter finnes i nærheten, og Liceo-teateret kan nås til fots på et par minutter. Forbindelser til offentlig transport finnes rett utenfor eiendommen. Dette vennlige hotellet gjorde omfattende renovasjonsarbeid i 2004 og har totalt 59 rom. Fasiliteter inkluderer en romslig foajé med 24-timers resepsjonsskranke og en safe, i tillegg til en koselig bar og en restaurant. De stilig dekorerte rommene kommer alle med et en-suite bad og er alle godt utstyrt. Frokostbuffet serveres i en utrolig hall med naturlig lys og en utendørs terrasse der man kan nyte omgivelsene i Ramblas under frokosten.

  Se mer
 • No 18 - The Streets Apartments Barcelona
  Frakr2.093Per natt

  No 18 - The Streets Apartments Barcelonastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 18 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne flotte leiligheten som ligger i Barrio Gotico, er et godt alternativ for homofile. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Leiligheten ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 200 meter fra havnen. No 18 - The Streets Apartments Barcelona garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 rom. No 18 - The Streets Apartments Barcelona ble bygget i 1900 og har blitt totalrenovert i 2015. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av tjenestene til No 18 - The Streets Apartments Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr2.297Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2173 anmeldelser fra reisendeBasert på 2173 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Ingles
  Frakr872Per natt

  Inglesstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de la boqueria 19 - Kart
  0.16 km fra Plaza Real
  3,7/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 423 anmeldelser fra reisendeBasert på 423 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Barrio Gotico. Totalt 28 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ingles. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Ingles tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  298  Hoteller i Plaza Real
Side  1  av  30
 

Nærliggende hoteller i  Plaza Real

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler