Nærliggende hoteller i Plaza Real

Finn på kart
Hoteller i Plaza Real

Plaza RealFra  kr395

Anbefalte hoteller i nærheten av Plaza Real

 • Roma Reial
  Frakr938Per natt

  Roma Reialstars

  Las Ramblas, Barcelona , Plaça reial 11 - Kart
  0.07 km fra Plaza Real
  3,5/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1044 anmeldelser fra reisendeBasert på 1044 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Totalt 52 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Roma Reial. Denne eiendommen ble restaurert i 1992. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Roma Reial tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Adagio Gastronòmic
  Frakr1.077Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  0.09 km fra Plaza Real
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 591 anmeldelser fra reisendeBasert på 591 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Oriente Atiram Hotel
  Frakr1.494Per natt

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla dels caputxins 45-47 - Kart
  0.1 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 98 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2041 anmeldelser fra reisendeBasert på 2041 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i en bygning fra 1842 og midt i sentrum av Barcelona. Man befinner seg dermed i hjertet av byens kulturelle og historiske område, og velkjente Las Ramblas ligger like i nærheten. Herfra tilbys et enormt utvalg av shopping, butikker, kafeer, barer og restauranter. Offentlig transport finnes like utenfor hotelldørene og sørger for enkel adgang til stranden som ligger omkring 1 kilometer fra hotellet. Dette er det perfekte sted å slappe av etter en lang og utforskende dag i magiske Barcelona.

  Se mer
 • En Ferran by The Streets
  Frakr3.651Per natt

  En Ferran by The Streetsstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 24 24 - Kart
  0.11 km fra Plaza Real
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Barrio Gotico. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 6 rom. Denne eiendommen ble bygget i 1900 og har siden blitt totalrenovert i 2015. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på En Ferran by The Streets. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan benytte garasjen. Gjester på En Ferran by The Streets kan benytte stedets transportservice. En Ferran by The Streets kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Barcelona House
  Frakr1.304Per natt

  Barcelona Housestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 19 - Kart
  0.13 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1624 anmeldelser fra reisendeBasert på 1624 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet ligger i Barri Gótic i Barcelona kun 200 meter fra Las Ramblas, mens katedralen og La Boqueria-markedet ligger 600 meter unna. Havnen og shoppingsenteret, Maremagnum, ligger ti minutters gange fra hotellet og til Barcelonetastranden tar det 20 minutter å gå. I området rundt hotellet finnes utallige barer, restauranter og gallerier. Picassomuseet og det fasjonable El Borne-området ligger ti minutter unna.

  Se mer
 • Ramblas Barcelona
  Frakr1.632Per natt

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 33 - Kart
  0.14 km fra Plaza Real
  3,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette hotellet ligger i det mytiske Ramblas-området i Barcelona, et ideelt utgangspunkt for å besøke de viktigste severdighetene i byen. Severdigheter som det gotiske kvartalet, katedralen, Plaza de Sant Jaume eller Palau de la Generalitat, bydelen Born og havnen i byen, er lett tilgjengelige til fots. Hotellet er omgitt av et omfattende nettverk av offentlig transport som gjør at man kan bevege seg raskt og komfortabelt til de viktigste stedene i byen.

  Se mer
 • Internacional Ramblas Atiram Hotel
  Frakr1.451Per natt

  Internacional Ramblas Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla ciutat vella (gotic) 78-80 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 757 anmeldelser fra reisendeBasert på 757 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er bygget i en modernistisk stil og er ekstremt populært blant turister og tilbyr fabelaktig utsikt over Plaza de la Boquería, som ble designet av Miró. Livlige Las Ramblas, restauranter og shoppingmuligheter finnes i nærheten, og Liceo-teateret kan nås til fots på et par minutter. Forbindelser til offentlig transport finnes rett utenfor eiendommen. Dette vennlige hotellet gjorde omfattende renovasjonsarbeid i 2004 og har totalt 59 rom. Fasiliteter inkluderer en romslig foajé med 24-timers resepsjonsskranke og en safe, i tillegg til en koselig bar og en restaurant. De stilig dekorerte rommene kommer alle med et en-suite bad og er alle godt utstyrt. Frokostbuffet serveres i en utrolig hall med naturlig lys og en utendørs terrasse der man kan nyte omgivelsene i Ramblas under frokosten.

  Se mer
 • L'Escudellers by The Streets
  Frakr2.174Per natt

  L'Escudellers by The Streetsstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 18 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten ligger i Barrio Gotico. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Leiligheten ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 200 meter fra havnen. L'Escudellers by The Streets garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 rom. Selvom dette overnattingsstedet ble bygget i 1900 har det gjennomgått en oppussing i 2015. L'Escudellers by The Streets tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. L'Escudellers by The Streets tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på L'Escudellers by The Streets. For å gjøre oppholdet enklere kan alle de overnattende benytte garasjefasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.845Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  0.15 km fra Plaza Real
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2271 anmeldelser fra reisendeBasert på 2271 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • España
  Frakr1.885Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  0.17 km fra Plaza Real
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1803 anmeldelser fra reisendeBasert på 1803 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  268  Hoteller i Plaza Real
Side  1  av  27
 

Nærliggende hoteller i  Plaza Real

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler