Nærliggende hoteller i Plaza Catalunya

Finn på kart
Hoteller i Plaza Catalunya

Plaza CatalunyaFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Plaza Catalunya

 • H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel
  Frakr1.216Per natt

  H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Placa de catalunya 7 - Kart
  0.09 km fra Plaza Catalunya
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 830 anmeldelser fra reisendeBasert på 830 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Stedet teller totalt 46 innbydende rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2013. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Frakr1.135Per natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Kart
  0.09 km fra Plaza Catalunya
  4,0/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1736 anmeldelser fra reisendeBasert på 1736 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Plaza Catalunya. Hotellet er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 149 gjesteværelser på Catalonia Plaza Cataluña. Catalonia Plaza Cataluña ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 1998. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Catalonia Plaza Cataluña forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Catalonia Plaza Cataluña kan koste ekstra.

  Se mer
 • Iberostar Paseo De Gracia
  Frakr1.844Per natt

  Iberostar Paseo De Graciastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de catalua±a 10 10 - Kart
  0.13 km fra Plaza Catalunya
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 184 anmeldelser fra reisendeBasert på 184 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Plaza Catalunya. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 119 gjesteværelser. Iberostar Paseo De Gracia ble konstruert i 2017. I tillegg finnes Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Fellesområdene påIberostar Paseo De Gracia er tilrettelagt for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass.

  Se mer
 • Exe Plaza Catalunya
  Frakr771Per natt

  Exe Plaza Catalunyastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda universitat 18 - Kart
  0.17 km fra Plaza Catalunya
   

  Dette sofistikerte hotellet er i Plaza Catalunya. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 107 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Exe Plaza Catalunya ønsker ikke kjæledyr velkommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Continental Barcelona Hotel
  Frakr1.074Per natt

  Continental Barcelona Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 138 - Kart
  0.19 km fra Plaza Catalunya
  2,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1159 anmeldelser fra reisendeBasert på 1159 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i en strategisk posisjon i hjertet av Barcelona, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for å besøke og utforske resten av byen. Hotellet ligger i nærheten av Las Ramblas og ved siden av Placa Catalunya. Området El Raval og det gotiske kvarteret er kun en kort spasertur unna. Barcelonas museum for moderne kunst er 300 meter unna, mens Barcelona El Prat flyplass ligger rundt 15 km fra hotellet. Dette familievennlige byhotellet er innredet i lystige farger og har luftkondisjonering. Det tilbyr en unik atmosfære kombinert med de mest moderne tjenestene og fasilitetene som forventes for et behagelig opphold. Gjesterommene er sjarmerende og fullt utstyrt med standard fasiliteter. Spisefasiliteter inkluderer en 24-timers buffet til gjestenes disposisjon.

  Se mer
 • H10 Metropolitan
  Frakr1.391Per natt

  H10 Metropolitanstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla catalunya 7-9 - Kart
  0.2 km fra Plaza Catalunya
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 966 anmeldelser fra reisendeBasert på 966 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Det finnes totalt 85 gjesteværelser på H10 Metropolitan. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2014. H10 Metropolitan tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Alle baderommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilpasset bevegelseshemmede gjester. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. H10 Metropolitan legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Catalunya
  Frakr797Per natt

  Catalunyastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Kart
  0.22 km fra Plaza Catalunya
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 488 anmeldelser fra reisendeBasert på 488 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Hotellet består av totalt 40 gjesteværelser. Catalunya gjennomgikk en renovasjon i 2005. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Catalunya tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Nouvel
  Frakr1.205Per natt

  Nouvelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de santa anna 18 - Kart
  0.23 km fra Plaza Catalunya
  4,1/5
  Kundeomtalerav 38 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1232 anmeldelser fra reisendeBasert på 1232 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger nært Plaza Cataluña og Las Ramblas i hjertet av Barcelona.Det er en rekke shoppingfasiliteter, barer og restauranter i gangavstand fra hotellet, i tillegg til flere offentlige transportmidler. Den nærmeste stranden er to kilometer unna.Dette er et moderne hotell i Barcelona som fornyes kontinuerlig for å ta vare på alle detaljer som gjør det unikt, som dekor på taket, lamper i bronse og krystall og marmor som er udødeliggjort av maleren Roca Sastre. Hotellet har hele 78 rom fordelt på fem etasjer, døgnåpen resepsjon, personlig service, heis, trådløst internett, restaurant, lounge, medisinsk assistanse og klesvask.De store rommene har oppvarming, air condition, doble vinduer og flatskjerm-TV. De har også fullt baderom, hårføner, telefon, kortlås, safe og gratisk trådløst internett.Gjester kan forsyne seg fra hotellets frokostbuffet.

  Se mer
 • H10 Universitat
  Frakr943Per natt

  H10 Universitatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de la universitat 21 - Kart
  0.23 km fra Plaza Catalunya
  4,2/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1708 anmeldelser fra reisendeBasert på 1708 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i vakre og fascinerende Barcelona, bare minutter fra byens viktigste attraksjoner som Placa Catalunya. I nærområdet finnes også et bredt utvalg forretninger, shoppingmuligheter og underholdningssteder. Det sjarmerende hotellet ønsker besøkende velkommen med gjestfrihet og utmerket service. Gjesterommene er elegant innredet, et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. I hotellrestauranten kan man nyte et bedre måltid og hotellet har en lang rekke øvrige fasiliteter.

  Se mer
 • Catalonia Ramblas
  Frakr1.330Per natt

  Catalonia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de pelai 28 - Kart
  0.24 km fra Plaza Catalunya
  4,0/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1797 anmeldelser fra reisendeBasert på 1797 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Overnattingsstedet rommer 221 koselige rom. Catalonia Ramblas ble totalrenovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Catalonia Ramblas. Catalonia Ramblas tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Alle soverommene på Catalonia Ramblas er tilrettelagt for rullestolbrukere. Catalonia Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Kunder kan benytte garasjen. Kunder kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Noen av tjenestene til Catalonia Ramblas kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  331  Hoteller i Plaza Catalunya
Side  1  av  34
 

Nærliggende hoteller i  Plaza Catalunya

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer