Nærliggende hoteller i Picasso Museum

Finn på kart
Hoteller i Picasso Museum

Picasso MuseumFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Picasso Museum

 • Ciutat de Barcelona
  Frakr1.216Per natt

  Ciutat de Barcelonastars

  El Born, Barcelona , Carrer de la princesa 33 - 35 - Kart
  0.1 km fra Picasso Museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1300 anmeldelser fra reisendeBasert på 1300 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i hjertet av "Ciutat Vella," den mest kosmopolitiske bydelen i Barcelona, som er full av kulturelle og kommersielle attraksjoner, overraskende butikker, trendy barer og restauranter og velkjent for sitt livlige uteliv. Noen få meter unna finner gjestene Picasso-museet, Katedralen i Barcelona, ​​Santa María del Mar-kirken, de smale gatene i det gotiske kvartalet, de gamle romerske murene og den eldste delen av byen.

  Se mer
 • AinB Picasso-Corders Apartments
  Frakr804Per natt
  0.12 km fra Picasso Museum
  3,8/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Sentralt beliggende i Born og det gotiske kvartalet i den kosmopolitanske og interessante byen Barcelona, er disse leilighetene det ideelle valget for innkvartering for enhver som reiser enten i forbindelse med jobb eller ferie. På leilighetenes dørstokk vil gjestene finne et stort utvalg av spisealternativer samt design- og klesbutikker og andre underholdningssteder. Las Ramblas, Cataluña-torget og Port Vell kan også lett nås fra leilighetene. Leilighetene er smakfullt innredet og har en moderne stil med nyttige og moderne fasiliteter som vil sikre et komfortabelt og minneverdig opphold. De har beroligende farger og materialer, som stein eller tre, for å skape en koselig atmosfære. I tillegg har de egen balkong og en fullt utstyrt kjøkkenkrok slik at gjestene kan lage sin egen mat, samt gratis Wi-Fi for ekstra komfort.

  Se mer
 • H10 Montcada-Boutique Hotel
  Frakr1.373Per natt

  H10 Montcada-Boutique Hotelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 24 - Kart
  0.21 km fra Picasso Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 18 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2344 anmeldelser fra reisendeBasert på 2344 anmeldelser fra reisende

  I Barcelonas gotiske distrikt, like ved Born-området og havnefronten, ligger H10 Montcada-Boutique Hotel som en karakteristisk bygning fra den neoklassiske perioden, typisk for gaten Via Laietana. Det moderne designet på rommene og resepsjonsområdet gjør hotellet ideelt for både forretningsreisende og ferierende. På toppetasjen finnes en jacuzzi og storslått utsikt over byen og havet.

  Se mer
 • Aparthotel Allada 3
  Frakr697Per natt

  Aparthotel Allada 3stars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de l allada vermell 6-8 - Kart
  0.23 km fra Picasso Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Barrio Gotico. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er leilighetshotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Eiendommen består av 20 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aparthotel Allada 3 opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Aparthotel Allada 3 tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • EXE Laietana Palace
  Frakr780Per natt

  EXE Laietana Palacestars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via laietana 17 - Kart
  0.23 km fra Picasso Museum
  3,8/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 627 anmeldelser fra reisendeBasert på 627 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger godt plassert i det gotiske kvartalet, nærme den romerske muren og gamlebyen Barcino. Det er kun et par minutter unna Barcelonas katedral og andre severdigheter. Restauranter, barer, puber og offentlig transport er tilgjengelig rett foran hotellet. Den internasjonale flyplassen ligger ca. 12 km fra hotellet. Den ventilerte bygningen har en koselig bar, en pub og et ventilert frokostrom. Rom- og vaskeservice, i tillegg til medisinsk assistanse er del av tjenestene som tilbys på dette hotellet. De komfortable ventilerte rommene er utstyrt med eget bad, dobbelseng eller king-sized seng og safe til leie. Telefon, internettilgang og en minibar / kjøleskap følger også med. Det er en buffetfrokost hver morgen for gjestene.

  Se mer
 • AinB Born-Damas Apartments
  Frakr908Per natt

  AinB Born-Damas Apartmentsstars

  El Born, Barcelona , Damas 1 - Kart
  0.23 km fra Picasso Museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 27 anmeldelser fra reisendeBasert på 27 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i El Born. Beliggende i sentrum, kan leilighetshotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 400 meter. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. AinB Born-Damas Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. AinB Born-Damas Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Hotel Central
  Frakr2.687Per natt

  Grand Hotel Centralstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Laietana, 30 - Kart
  0.26 km fra Picasso Museum
  4,5/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2608 anmeldelser fra reisendeBasert på 2608 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Barrio Gotico. Innen 120 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Totalt antall gjesteværelser er 147. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2013. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er døgnåpen. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Behøver man å virkelig slappe av kan alle som bor her benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Suizo
  Frakr1.051Per natt

  Suizostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kart
  0.27 km fra Picasso Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 421 anmeldelser fra reisendeBasert på 421 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet nyter godt av en ideell plassering for å besøke attraksjonene i denne spennende byen. Hotellet ligger i den gotiske bydelen, i hjertet av Barcelona nær katedralen. Gjestene vil elske å vandre i labyrinten med sjarmerende, smale gater som omgir den imponerende Barcelona-katedralen, kun 200 meter fra hotellet. En kort gåtur vil føre gjestene til det berømte Ramblas, med sine fargerike gateunderholdere og fortauskaféer. En metrostasjon ved siden av hotellet gjør at hele byen enkelt kan nås.

  Se mer
 • Gotico
  Frakr671Per natt

  Goticostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 14 - Kart
  0.28 km fra Picasso Museum
  3,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 259 anmeldelser fra reisendeBasert på 259 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet har en ideell beliggenhet i Barcelonas gamle bydel i det gotiske kvarteret og kan by på en fantastisk takterrasse. Flere forretninger, restauranter, barer og kafeer ligger i nærheten, mens metrostasjonen Jaume finnes 50 meter fra hotellet. Las Ramblas, Port Olímpic, Placa de Catalunya, katedralen og Picassomuseet ligger også en kort spasertur unna.

  Se mer
 • Barcelona Hotel Colonial
  Frakr642Per natt

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kart
  0.3 km fra Picasso Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 918 anmeldelser fra reisendeBasert på 918 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger sentralt i Barcelonas gotiske kvartal. Dette hotellet er ganske nytt og har en utmerket beliggenhet ved siden av Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo Esplanade. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, hotellsafe, frokostrom og salong. Det er trådløs Internett-tilgang i hele hotellet, og gjestene kan benytte seg av hotellets romservice.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  309  Hoteller i Picasso Museum
Side  1  av  31
 

Nærliggende hoteller i  Picasso Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer