Nærliggende hoteller i Palau Sant Jordi

Finn på kart
Hoteller i Palau Sant Jordi

Palau Sant JordiFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Palau Sant Jordi

 • Crowne Plaza Barcelona Fira Center
  Frakr1.259Per natt

  Crowne Plaza Barcelona Fira Centerstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avenida rius i taulet 1-3 barcelona 08004 spain 1-3 - Kart
  1.11 km fra Palau Sant Jordi
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Det elegante hotellet Crowne Plaza Barcelona Fira Center ligger 200 meter fra Font Magica i Barcelona, og tilbyr store rom med flatskjerm-TV og massasjedusj.Takterrassen 173 på hotellet gir fantastisk utsikt over Barcelona, ​​og har et utendørsbasseng, solsenger og en spiseplass hvor du kan nyte middelhavsmat og et utvalg av cocktailer og annen drikke.Du får servert en frokostbuffé, og restauranten El Mall tilbyr middelhavsmat. Hotellet har også en elegant pianobar.Wi-Fi er gratis i fellesområdene og på rommene. I lobbyen på Crowne Plaza Barcelona Fira Center får du gratis tilgang til en PC med Internett.Fra hotellet kommer du deg lett til det historiske sentrum av Barcelona med bussen eller T-banen. T-banestasjonene Poble Sec og Espanya ligger begge 500 meter unna. Poble Espanyol og Fundació Joan Miró ligger 200 meter fra hotellet. Sants-Montjuïc passer utmerket for deg som er interessert i arkitektur, god mat og monumenter.Dette er våre gjesters favorittområde i Barcelona, ifølge uavhengige gjesteomtaler.

  Se mer
 • Ding Dong Fira Apartments
  Frakr878Per natt

  Ding Dong Fira Apartmentsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , C/ mexico 24/26 - Kart
  1.18 km fra Palau Sant Jordi
  2,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 116 anmeldelser fra reisendeBasert på 116 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Sants-Montjuic. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Leiligheten er innen 5. 4 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 12. 1 kilometer. Leiligheten ligger innen 5. 4 kilometer fra havnen. De 21 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2008. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Acta Azul
  Frakr631Per natt

  Acta Azulstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Gran vía de les corts catalanes 327 - Kart
  1.33 km fra Palau Sant Jordi
  4,0/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 500 anmeldelser fra reisendeBasert på 500 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sants-Montjuic. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 1000 meter fra eiendommen. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Eiendommen ligger innen 3. 5 kilometer fra havnen. Eiendommen består av totalt 39 koselige gjesteværelser. Acta Azul gjennomgikk en renovasjon i 2016. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Acta Azul tilbyr også babysenger ved forespørsel. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Noen av tjenestene til Acta Azul kan koste ekstra.

  Se mer
 • HCC Lugano
  Frakr867Per natt

  HCC Luganostars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del paral-lel 172 - Kart
  1.43 km fra Palau Sant Jordi
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 469 anmeldelser fra reisendeBasert på 469 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Parallel. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 16. 2 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Overnattingsstedet rommer 70 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. HCC Lugano tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til HCC Lugano kan koste ekstra.

  Se mer
 • MH Apartments Urban
  Frakr765Per natt

  MH Apartments Urbanstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de mistral 61 - Kart
  1.51 km fra Palau Sant Jordi
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten ligger i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan nå de offentlige transportforbindelsene 2. 5 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 rom. Denne eiendommen ble etablert i 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på MH Apartments Urban.

  Se mer
 • Hotel Concordia Barcelona
  Frakr739Per natt

  Hotel Concordia Barcelonastars

  Parallel, Barcelona , Paralelo 115 - Kart
  1.52 km fra Palau Sant Jordi
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 975 anmeldelser fra reisendeBasert på 975 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i nærheten av Plaza de España, i nærheten av kongresspalasset og Barcelona sentrum. Det er mange butikker, koselige barer, nattklubber, restauranter og strand i gangavstand. Offentlig transport stopper like foran hotellet.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2004, og består av 76 rom fordelt på sju etasjer. Blant disse er det 75 dobbeltrom og én suite. Hotellet har en stilfull lobby med heiser, safer og døgnåpen resepsjon. Du finner også en kafé, en lounge og en a la carte-restaurant med air condition og eget røykfritt område på hotellet. Forretningsreisende kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet på hotellet. Hotellet har en egen parkeringsplass, en garasje og klesvasktilbud.Rommene vender utover og er lyse, og noen av dem har utsikt over berømte Paralel Avenue. Møblene er laget av varmt tre og de beste tekstiler, og rommene har nordisk sengetøy. Alle rom har to enkeltsenger eller én dobbeltseng, et stort skrivebord og satellitt-TV. Det er også air condition eller sentralfyring, minibar, telefon og safe på rommene. De store badene er i marmor, og har hårføner og en rekke andre bekvemmeligheter, designet av Javier Mariscal.Restauranten serverer middelhavsinspirerte retter, med et utvalg retter som kombinerer tradisjonelle oppskrifter og moderne smaker. Dagens meny er alltid tilgjengelig. Restauranten deler plass med kafeen, hvor frokostbuffeten serveres. Det er et eget hjørne for gjester som har diabetes. Kafeen serverer både kalde og varme retter.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Plaza
  Frakr1.038Per natt

  Catalonia Barcelona Plazastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Plaza españa 6-8 - Kart
  1.53 km fra Palau Sant Jordi
  4,0/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2871 anmeldelser fra reisendeBasert på 2871 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Sants-Montjuic. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Overnattingsstedet består av 347 rom. Dette hotellet ble oppusset 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Både store og små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Catalonia Barcelona Plaza. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Catalonia Barcelona Plaza. De som velger å overnatte her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Catalonia Barcelona Plaza. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Charming Flats by Aspasios
  Frakr808Per natt

  Charming Flats by Aspasiosstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calabria 5 - Kart
  1.56 km fra Palau Sant Jordi
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten er i Sants-Montjuic. Charming Flats by Aspasios garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Charming Flats by Aspasios er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Charming Flats by Aspasios ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester på Charming Flats by Aspasios kan benytte stedets transportservice. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • B-Hotel
  Frakr905Per natt

  B-Hotelstars

  Parallel, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 389-391 - Kart
  1.58 km fra Palau Sant Jordi
  4,2/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2530 anmeldelser fra reisendeBasert på 2530 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i Barcelonas turistsentrum, ikke langt fra sentrum i byen. Det er shoppingsteder, nattklubber, barer og restauranter i nærheten, i tillegg til en rekke offentlige transportmidler. Stranden er mindre enn fire kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 2005, og har til sammen 84 dobbeltrom fordelt på sju etasjer. Gjester kan benytte seg av foajeen med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingskontor, heis og kafé. Det er også en bar og en restaurant med air condition på hotellet, i tillegg til felles internetterminal og konferansesal. De som kommer med bil, kan benytte seg av hotellets parkeringsplass og garasjefasiliteter, i tillegg til room service og klesvask.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internett, minibar/kjøleskap, safe og sentralfyring.Hotellet har et svømmebasseng, treningsstudio og solterrasse med solsenger og parasoller.Gjester kan forsyne seg fra hotellets rikholdige frokostbuffet. Fra Barcelona lufthavn (El Prat): Ta motorvei C-32B mot Barcelona. Følg skiltene til ""Barcelona-Girona-Lleida-Tarragona-Gran Via-Ciutat Vella"". Når du er i byen, befinner du deg på Gran Via, og du må kjøre gjennom en tunnel. Hold deg til venstre. Ta til venstre i andre veikryss, og til venstre igjen (som en u-sving). Følg Gran Via den andre veien gjennom parallellen til du finner hotellet. Parkeringsplassen ligger rundt hjørnet, ved siden av hovedinngangen.

  Se mer
 • Hotel Vilamari
  Frakr732Per natt

  Hotel Vilamaristars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de vilamari 34-36 - Kart
  1.59 km fra Palau Sant Jordi
  3,9/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 916 anmeldelser fra reisendeBasert på 916 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Sants-Montjuic. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Totalt antall soverom er 90. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Hotel Vilamari har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Besøkende kan benytte stedets egen garasje. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Hotel Vilamari. Hotel Vilamari er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  147  Hoteller i Palau Sant Jordi
Side  1  av  15
 

Nærliggende hoteller i  Palau Sant Jordi

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer