Nærliggende hoteller i Miro Museum

Finn på kart
Hoteller i Miro Museum

Miro MuseumFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Miro Museum

 • Crowne Plaza Barcelona Fira Center
  Frakr1.259Per natt

  Crowne Plaza Barcelona Fira Centerstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avenida rius i taulet 1-3 barcelona 08004 spain 1-3 - Kart
  0.66 km fra Miro Museum
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Det elegante hotellet Crowne Plaza Barcelona Fira Center ligger 200 meter fra Font Magica i Barcelona, og tilbyr store rom med flatskjerm-TV og massasjedusj.Takterrassen 173 på hotellet gir fantastisk utsikt over Barcelona, ​​og har et utendørsbasseng, solsenger og en spiseplass hvor du kan nyte middelhavsmat og et utvalg av cocktailer og annen drikke.Du får servert en frokostbuffé, og restauranten El Mall tilbyr middelhavsmat. Hotellet har også en elegant pianobar.Wi-Fi er gratis i fellesområdene og på rommene. I lobbyen på Crowne Plaza Barcelona Fira Center får du gratis tilgang til en PC med Internett.Fra hotellet kommer du deg lett til det historiske sentrum av Barcelona med bussen eller T-banen. T-banestasjonene Poble Sec og Espanya ligger begge 500 meter unna. Poble Espanyol og Fundació Joan Miró ligger 200 meter fra hotellet. Sants-Montjuïc passer utmerket for deg som er interessert i arkitektur, god mat og monumenter.Dette er våre gjesters favorittområde i Barcelona, ifølge uavhengige gjesteomtaler.

  Se mer
 • Hotel Concordia Barcelona
  Frakr739Per natt

  Hotel Concordia Barcelonastars

  Parallel, Barcelona , Paralelo 115 - Kart
  0.7 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 975 anmeldelser fra reisendeBasert på 975 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i nærheten av Plaza de España, i nærheten av kongresspalasset og Barcelona sentrum. Det er mange butikker, koselige barer, nattklubber, restauranter og strand i gangavstand. Offentlig transport stopper like foran hotellet.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2004, og består av 76 rom fordelt på sju etasjer. Blant disse er det 75 dobbeltrom og én suite. Hotellet har en stilfull lobby med heiser, safer og døgnåpen resepsjon. Du finner også en kafé, en lounge og en a la carte-restaurant med air condition og eget røykfritt område på hotellet. Forretningsreisende kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet på hotellet. Hotellet har en egen parkeringsplass, en garasje og klesvasktilbud.Rommene vender utover og er lyse, og noen av dem har utsikt over berømte Paralel Avenue. Møblene er laget av varmt tre og de beste tekstiler, og rommene har nordisk sengetøy. Alle rom har to enkeltsenger eller én dobbeltseng, et stort skrivebord og satellitt-TV. Det er også air condition eller sentralfyring, minibar, telefon og safe på rommene. De store badene er i marmor, og har hårføner og en rekke andre bekvemmeligheter, designet av Javier Mariscal.Restauranten serverer middelhavsinspirerte retter, med et utvalg retter som kombinerer tradisjonelle oppskrifter og moderne smaker. Dagens meny er alltid tilgjengelig. Restauranten deler plass med kafeen, hvor frokostbuffeten serveres. Det er et eget hjørne for gjester som har diabetes. Kafeen serverer både kalde og varme retter.

  Se mer
 • Charming Flats by Aspasios
  Frakr808Per natt

  Charming Flats by Aspasiosstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calabria 5 - Kart
  0.76 km fra Miro Museum
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten er i Sants-Montjuic. Charming Flats by Aspasios garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 soverom. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Charming Flats by Aspasios er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Charming Flats by Aspasios ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester på Charming Flats by Aspasios kan benytte stedets transportservice. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Paral.lel
  Frakr597Per natt

  Paral.lelstars

  Parallel, Barcelona , Calle poeta cabanyes 5 - 7 - Kart
  0.83 km fra Miro Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1413 anmeldelser fra reisendeBasert på 1413 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet i Parallel-området, og er kun en liten spasertur unna sentrum og det historiske sentrum. I området kan gjester finne utallige restauranter, barer samt et utvalg av nattklubber og puber. Hotellet ligger også i gåavstand fra praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket. Dette er det ideelle utgangspunktet for å utforske Barcelona og nærområdet.

  Se mer
 • HCC Lugano
  Frakr867Per natt

  HCC Luganostars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del paral-lel 172 - Kart
  0.86 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 469 anmeldelser fra reisendeBasert på 469 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Parallel. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 16. 2 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Overnattingsstedet rommer 70 koselige gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr også garasjeplasser for dem som ankommer med bil. HCC Lugano tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av tjenestene til HCC Lugano kan koste ekstra.

  Se mer
 • Miramar Barcelona
  Frakr1.760Per natt

  Miramar Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa de carlos ibanez 3 - Kart
  0.9 km fra Miro Museum
  4,5/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1173 anmeldelser fra reisendeBasert på 1173 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i en kunstnerisk renovert bygning i bakkene ved Montjuïc med utsikt over byen og Middelhavet. Dette luksushotellet i Barcelona kombinerer storheten på 1920-tallet med et moderne design. Dette moderne hotellet ble åpnet i 2006 og er luftkondisjonert, samt har vakre rom fylt av naturlig lys. Hotellets restaurant har utsikt over gårdsplassen og utover hagene i Los Naranjos og Montjuïc, og presenterer en kreativ og fremtidsrettet stil som kombineres med moderne og sunn middelhavsmat av høy kvalitet. Det har også et bredt utvalg av viner fra de beste vingårdene.

  Se mer
 • Nuevo Triunfo
  Frakr482Per natt

  Nuevo Triunfostars

  Parallel, Barcelona , Carrer de cabanes 34 - Kart
  0.92 km fra Miro Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i fritidsområdet av Barcelona, i kort avstand fra sentrum. Hotellet ligger i lett tilgang til et mangfold av shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de mange attraksjonene som denne fortryllende byen har å tilby. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt designet med klassiske elementer og dekor. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Dette fantastiske hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • MH Apartments Urban
  Frakr765Per natt

  MH Apartments Urbanstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de mistral 61 - Kart
  0.97 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten ligger i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder kan nå de offentlige transportforbindelsene 2. 5 kilometer unna. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 rom. Denne eiendommen ble etablert i 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på MH Apartments Urban.

  Se mer
 • Barcelona Universal
  Frakr689Per natt

  Barcelona Universalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 76-80 - Kart
  0.98 km fra Miro Museum
  4,4/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4511 anmeldelser fra reisendeBasert på 4511 anmeldelser fra reisende

  Rett ved elegante Avinguda del Parallel ligger dette moderne hotellet, bare en 5-minutters spasertur fra berømte Las Ramblas. Det har en takterrasse med utendørsbasseng og en fantastisk utsikt over takene i Barcelona. Det finnes et stort utvalg av butikker i nærheten. Montjuïc, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, Gran Teatre del Liceu og den gamle bydelen Barri Gòtic er alle bare en kort spasertur unna.

  Se mer
 • Garbi Millenni
  Frakr730Per natt

  Garbi Millennistars

  Parallel, Barcelona , Ronda de sant pau 14 - Kart
  0.98 km fra Miro Museum
  3,5/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette vakkert renoverte luksushotellet ligger noen få minutters gange unna byens turistsentrum og kun 3 km fra nærmeste strand. Flere berømte turiststeder inkludert Ciutat Vella, Monjuac og El Frente Marítimo, fargerike butikker, restauranter og nattklubber ligger alle i området. Svært gode offentlige transportforbindelser betyr at gjestene lett kan nå ulike områder av byen. Bygd i 2001, tilbyr dette luftkondisjonerte hotellet totalt 46 rom hvorav 9 enkeltrom og 35 dobbeltrom fordelt på 5 etasjer. Hotellets fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon, safe og heiser. Det finnes også en bar, konferanserom og internetterminal. Et vaskerirom og medisinske tjenester er også tilgjengelige.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  254  Hoteller i Miro Museum
Side  1  av  26
 

Nærliggende hoteller i  Miro Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer