Nærliggende hoteller i Miro Museum

Finn på kart
Hoteller i Miro Museum

Miro MuseumFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Miro Museum

 • Crowne Plaza Barcelona Fira Center
  Frakr1.458Per natt

  Crowne Plaza Barcelona Fira Centerstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avenida rius i taulet 1-3 barcelona 08004 spain 1-3 - Kart
  0.66 km fra Miro Museum
  4,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter

  Det elegante hotellet Crowne Plaza Barcelona Fira Center ligger 200 meter fra Font Magica i Barcelona, og tilbyr store rom med flatskjerm-TV og massasjedusj.Takterrassen 173 på hotellet gir fantastisk utsikt over Barcelona, ​​og har et utendørsbasseng, solsenger og en spiseplass hvor du kan nyte middelhavsmat og et utvalg av cocktailer og annen drikke.Du får servert en frokostbuffé, og restauranten El Mall tilbyr middelhavsmat. Hotellet har også en elegant pianobar.Wi-Fi er gratis i fellesområdene og på rommene. I lobbyen på Crowne Plaza Barcelona Fira Center får du gratis tilgang til en PC med Internett.Fra hotellet kommer du deg lett til det historiske sentrum av Barcelona med bussen eller T-banen. T-banestasjonene Poble Sec og Espanya ligger begge 500 meter unna. Poble Espanyol og Fundació Joan Miró ligger 200 meter fra hotellet. Sants-Montjuïc passer utmerket for deg som er interessert i arkitektur, god mat og monumenter.Dette er våre gjesters favorittområde i Barcelona, ifølge uavhengige gjesteomtaler.

  Se mer
 • Hotel Concordia Barcelona
  Frakr1.105Per natt

  Hotel Concordia Barcelonastars

  Parallel, Barcelona , Paralelo 115 - Kart
  0.7 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  Dette attraktive hotellet ligger i nærheten av Plaza de España, i nærheten av kongresspalasset og Barcelona sentrum. Det er mange butikker, koselige barer, nattklubber, restauranter og strand i gangavstand. Offentlig transport stopper like foran hotellet.Dette moderne byhotellet ble bygget i 2004, og består av 76 rom fordelt på sju etasjer. Blant disse er det 75 dobbeltrom og én suite. Hotellet har en stilfull lobby med heiser, safer og døgnåpen resepsjon. Du finner også en kafé, en lounge og en a la carte-restaurant med air condition og eget røykfritt område på hotellet. Forretningsreisende kan benytte seg av konferansesalen og det trådløse internettet på hotellet. Hotellet har en egen parkeringsplass, en garasje og klesvasktilbud.Rommene vender utover og er lyse, og noen av dem har utsikt over berømte Paralel Avenue. Møblene er laget av varmt tre og de beste tekstiler, og rommene har nordisk sengetøy. Alle rom har to enkeltsenger eller én dobbeltseng, et stort skrivebord og satellitt-TV. Det er også air condition eller sentralfyring, minibar, telefon og safe på rommene. De store badene er i marmor, og har hårføner og en rekke andre bekvemmeligheter, designet av Javier Mariscal.Restauranten serverer middelhavsinspirerte retter, med et utvalg retter som kombinerer tradisjonelle oppskrifter og moderne smaker. Dagens meny er alltid tilgjengelig. Restauranten deler plass med kafeen, hvor frokostbuffeten serveres. Det er et eget hjørne for gjester som har diabetes. Kafeen serverer både kalde og varme retter.

  Se mer
 • Rio de Castro
  Frakr678Per natt

  Rio de Castrostars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda del para lel 119 - Kart
  0.7 km fra Miro Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4 anmeldelser fra reisendeBasert på 4 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget ligger i Sants-Montjuic. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 5 kilometer vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 800 meter. Eiendommen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 12 gjesteværelser. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2008. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Rio de Castro tilbyr ikke babysenger. Rio de Castro ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Charming Flats by Aspasios
  Frakr1.957Per natt

  Charming Flats by Aspasiosstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calabria 5 - Kart
  0.76 km fra Miro Museum
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne komfortable leiligheten er i Sants-Montjuic. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Charming Flats by Aspasios tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Charming Flats by Aspasios er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Paral.lel
  Frakr1.131Per natt

  Paral.lelstars

  Parallel, Barcelona , Calle poeta cabanyes 5 - 7 - Kart
  0.83 km fra Miro Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1422 anmeldelser fra reisendeBasert på 1422 anmeldelser fra reisende

  Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet i Parallel-området, og er kun en liten spasertur unna sentrum og det historiske sentrum. I området kan gjester finne utallige restauranter, barer samt et utvalg av nattklubber og puber. Hotellet ligger også i gåavstand fra praktiske forbindelser til det offentlige transportnettverket. Dette er det ideelle utgangspunktet for å utforske Barcelona og nærområdet.

  Se mer
 • HCC Lugano
  Frakr975Per natt

  HCC Luganostars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del paral-lel 172 - Kart
  0.86 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 480 anmeldelser fra reisendeBasert på 480 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Parallel. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 16. 2 kilometer fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Totalt 70 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på HCC Lugano. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. HCC Lugano tilbyr døgnåpen resepsjon. HCC Lugano tilbyr ikke babysenger. HCC Lugano ønsker ikke kjæledyr velkommen. HCC Lugano tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. HCC Lugano kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Miramar Barcelona
  Frakr2.282Per natt

  Miramar Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa de carlos ibanez 3 - Kart
  0.9 km fra Miro Museum
  4,5/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1186 anmeldelser fra reisendeBasert på 1186 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i en kunstnerisk renovert bygning i bakkene ved Montjuïc med utsikt over byen og Middelhavet. Dette luksushotellet i Barcelona kombinerer storheten på 1920-tallet med et moderne design. Dette moderne hotellet ble åpnet i 2006 og er luftkondisjonert, samt har vakre rom fylt av naturlig lys. Hotellets restaurant har utsikt over gårdsplassen og utover hagene i Los Naranjos og Montjuïc, og presenterer en kreativ og fremtidsrettet stil som kombineres med moderne og sunn middelhavsmat av høy kvalitet. Det har også et bredt utvalg av viner fra de beste vingårdene.

  Se mer
 • Nuevo Triunfo
  Frakr1.163Per natt

  Nuevo Triunfostars

  Parallel, Barcelona , Carrer de cabanes 34 - Kart
  0.92 km fra Miro Museum
  3,6/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 317 anmeldelser fra reisendeBasert på 317 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i fritidsområdet av Barcelona, i kort avstand fra sentrum. Hotellet ligger i lett tilgang til et mangfold av shoppingmuligheter, spisealternativer og underholdningssteder. Dette sjarmerende hotellet tilbyr gjestene en flott beliggenhet fra hvor man kan utforske de mange attraksjonene som denne fortryllende byen har å tilby. Dette sjarmerende hotellet har et attraktivt arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt designet med klassiske elementer og dekor. Rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter for ekstra komfort. Dette fantastiske hotellet appellerer til både forretnings- og fritidsreisende.

  Se mer
 • MH Apartments Urban
  Frakr1.154Per natt

  MH Apartments Urbanstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de mistral 61 - Kart
  0.97 km fra Miro Museum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Denne sjarmerende leiligheten er i Eixample. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Leiligheten ligger 2. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 12 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2013. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. MH Apartments Urban tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Barcelona Universal
  Frakr1.594Per natt

  Barcelona Universalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 76-80 - Kart
  0.98 km fra Miro Museum
  4,4/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4582 anmeldelser fra reisendeBasert på 4582 anmeldelser fra reisende

  Rett ved elegante Avinguda del Parallel ligger dette moderne hotellet, bare en 5-minutters spasertur fra berømte Las Ramblas. Det har en takterrasse med utendørsbasseng og en fantastisk utsikt over takene i Barcelona. Det finnes et stort utvalg av butikker i nærheten. Montjuïc, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, Gran Teatre del Liceu og den gamle bydelen Barri Gòtic er alle bare en kort spasertur unna.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  246  Hoteller i Miro Museum
Side  1  av  25
 

Nærliggende hoteller i  Miro Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler