Nærliggende hoteller i Maremagnum

Finn på kart
Hoteller i Maremagnum

MaremagnumFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Maremagnum

 • Eurostars Grand Marina GL
  Frakr1.268Per natt

  Eurostars Grand Marina GLstars

  Las Ramblas, Barcelona , Moll de barcelona s/n - Kart
  0.39 km fra Maremagnum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2512 anmeldelser fra reisendeBasert på 2512 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i midt i hjertet av fantastiske Barcelona, kort fra byens kulturelle og historiske sentrum. Sentrale Las Ramblas og Placa Catalunya ligger også like i nærheten, det samme gjør offentlig transport, restauranter, forretninger og massevis av underholdning. Med sin vakre arkitektur glir hotellet perfekt inn i sine kulturrike omgivelser. Gjesteværelsene er lekkert innredet og er et deilig sted å trekke seg tilbake fra det travle bylivet like utenfor dørene. Rommene har naturligvis alle moderne fasiliteter. Gjester kan for øvrig benytte seg av hotellets ferskvannsbasseng eller bare slappe av på den innbydende solterrassen.

  Se mer
 • Medinaceli
  Frakr555Per natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kart
  0.48 km fra Maremagnum
  3,8/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 712 anmeldelser fra reisendeBasert på 712 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger i en historisk bygning i berømte Barri Gotic i Barcelona, midt i hjertet av gamlebyen, i nærheten av Las Ramblas og andre viktige severdigheter og kultursteder. Innenfor området vil gjestene kunne finne et bredt utvalg for nesten enhver smak: Kafeer, restauranter, butikker og kjøpesentre, samt barer, puber og diskoteker. Offentlig transport kan også nås med to minutter til fots. Dette er et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppleve Barcelonas pulserende atmosfære.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Frakr1.427Per natt

  Catalonia Portstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 1 - Kart
  0.52 km fra Maremagnum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 691 anmeldelser fra reisendeBasert på 691 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal i en av byens mest populære gater, Calle Ample. De nærmeste forbindelsene til det offentlige transportnettverket ligger 200 meter unna, havnen er 250 meter unna og sentrum er 500 meter unna. Barcelona flyplass ligger 15 km unna. Den ligger i nærheten av alle de store attraksjonene. Dette hotellet tilbyr valutaveksling, bar og restaurant. Det finnes også et internettområde med datamaskiner og gratis trådløst internett på hele hotellet. De moderne, luftkondisjonerte rommene er utstyrte med TV med internasjonale kanaler, telefon og minibar. De kommer med safe designet for bærbare datamaskiner og et privat bad med dusj. Suiten har et spabadekar og et utendørs svømmebasseng med solterrasse. Gjestene kan velge sin frokost fra en buffet.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Frakr544Per natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Kart
  0.53 km fra Maremagnum
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 135 anmeldelser fra reisendeBasert på 135 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget ligger i Las Ramblas, og er eksklusivt utformet for voksne. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Ramblas by Pillow og et av dets 10 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Ramblas by Pillow opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Ramblas by Pillow tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Ramblas by Pillow kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Frakr530Per natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Kart
  0.6 km fra Maremagnum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er homovennlig, og ligger i Las Ramblas. Innen 700 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Herberget ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Alle de overnattende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Artistic Hostel BCN ble konstruert i 2015. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Artistic Hostel BCN. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Artistic Hostel BCN tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Eurostars Ramblas
  Frakr710Per natt

  Eurostars Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 22-24 - Kart
  0.62 km fra Maremagnum
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt 55 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1835, men ble totalrenovert i 2011. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Eurostars Ramblas tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Eurostars Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Hesperia Barri Gòtic
  Frakr753Per natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer ample 31 - Kart
  0.65 km fra Maremagnum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 923 anmeldelser fra reisendeBasert på 923 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Barrio Gotico. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 71 soverom på Hesperia Barri Gòtic. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Hesperia Barri Gòtic tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Frakr473Per natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Kart
  0.65 km fra Maremagnum
  4,2/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette gjestehuset ligger nordøst i Spania, i den katalonske hovedstaden Barcelona. Hotellet har en sentral beliggenhet, kun en kort spasertur fra Las Ramblas, en kilometerlang promenade i Øst-Barcelona, med mange blomsterhandler, gatekunstnere og gatemusikanter. Barcelonas havn og den gamle havna, som domineres av den 68 meter høye statuen av Christopher Columbus, er kun en kort spasertur unna. Detter er Spanias nest største by, og her finner du Barri Gotic, det gotiske kvarter, som har den vakre katedralen St. Eulalia, Placa del Rei og Frederic Marés-museet. Andre høydepunkt er Parc Güell og Picasso-museet. Offentlige transportmidler er et steinkast unna, så det er lett å komme seg rundt i byen. Barcelona lufthavn ligger om lag 17 kilometer fra hotellet.Dette enetasjers gjestehuset ble åpnet i 2005, og består av 20 rom. Gjester kan benytte seg av foajeen, med døgnåpen resepsjon, safe og heis. Det er også en garderobe, internettilgang og trådløst internett her. Snacks og drikkevarer kan kjøpes fra automat.De sjarmerende rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, og selvstyrt air condition og oppvarming. De komfortable rommene har også dobbeltseng og safe.Det er mange restauranter i nærheten.

  Se mer
 • chic & basic Ramblas
  Frakr613Per natt

  chic & basic Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de gutenberg, 7 7 - Kart
  0.68 km fra Maremagnum
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1243 anmeldelser fra reisendeBasert på 1243 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 800 meter fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 85. Dette hotellet ble totalrenovert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på chic & basic Ramblas. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Besøkende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • No 18 - The Streets Apartments Barcelona
  Frakr795Per natt

  No 18 - The Streets Apartments Barcelonastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer dels escudellers 18 - Kart
  0.72 km fra Maremagnum
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Denne flotte leiligheten er homovennlig, og ligger i Barrio Gotico. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen har eksistert siden 1900, men ble totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  247  Hoteller i Maremagnum
Side  1  av  25
 

Nærliggende hoteller i  Maremagnum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer