Nærliggende hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Finn på kart
Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Les Glòries - Torre AgbarFra  kr395

Anbefalte hoteller i nærheten av Les Glòries - Torre Agbar

 • Claris and Spa
  Frakr2.255Per natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Kart
  0.06 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2323 anmeldelser fra reisendeBasert på 2323 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse designhotellet ligger blant artistisk og historisk storhet i Barcelona. Hotellet ligger like ved stasjonen Passeig de Gracia og et hav av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Dette eksklusive og flotte hotellet holder til i en helt særlig bygning fra 1800-tallet og har en sofistikert arkitektur som uttrykker en følelse av luksus. Gjesterommene er overdådig innredet og er det perfekte sted å trekke seg tilbake etter en dag i Barcelonas gater. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som imøtekommer kravene fra både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Frakr1.942Per natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Kart
  0.13 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne koselige leiligheten er i Eixample. Cosmo Apartments Passeig de Gracia består av totalt 32 soverom. Cosmo Apartments Passeig de Gracia ble komplett oppusset i 2017. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge denne eiendommen som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Cosmo Apartments Passeig de Gracia ønsker ikke kjæledyr velkommen. For å gjøre oppholdet enklere kan de som velger å bo her benytte garasjefasilitetene. Cosmo Apartments Passeig de Gracia tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Noen av tjenestene til Cosmo Apartments Passeig de Gracia kan koste ekstra.

  Se mer
 • Charm Apartments BCN
  Frakr1.633Per natt

  Charm Apartments BCNstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , C/ pelai 12 - Kart
  0.15 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 48 anmeldelser fra reisendeBasert på 48 anmeldelser fra reisende

  Denne koselige leiligheten ligger i Paseo de Gracia. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Charm Apartments BCN og et av dets 6 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Charm Apartments BCN. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Frakr2.231Per natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Kart
  0.16 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 72 anmeldelser fra reisendeBasert på 72 anmeldelser fra reisende

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Eixample. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra leiligheten. Reisende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Med totalt 5 rom er dette et utmerket sted å bo. Val Barcelona Apartment sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Val Barcelona Apartment tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Val Barcelona Apartment er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. De som bor her behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på denne eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Room Mate Carla
  Frakr1.516Per natt

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de mallorca 288 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 623 anmeldelser fra reisendeBasert på 623 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Eixample. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 88 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble bygget i 2007. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Room Mate Carla ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Frakr3.387Per natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2154 anmeldelser fra reisendeBasert på 2154 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har førsteklasses beliggenhet ved hjertet av den hypnotiserende byen Barcelona. Hotellet ligger bare 200 meter fra den berømte Passeig de Gracia. Gjestene vil finne seg i en ideell setting for å utforske essensen og gledene av denne kunstneriske byen. Hotellet ligger bare kort gangavstand fra det offentlige transportnettverket, og stranden ligger bare 1,5 km unna. Barcelona El Prat De Llobregat Airport ligger bare 12 km fra hotellet. Dette fantastiske hotellet utstråler karakter og stil. Rommene er vakkert designet, med en perfekt blanding av klassisk og modernistisk design. Rommene kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene kan være sikre på å bli fornøyd med de mange fasilitetene og tjenestene som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr3.033Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  0.2 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2921 anmeldelser fra reisendeBasert på 2921 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Totalt 275 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Majestic Hotel & Spa Barcelona. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes 1 handicapvennlig gjesteværelse på stedet. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr3.107Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
  0.21 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 420 anmeldelser fra reisendeBasert på 420 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Eixample, og er spesielt utformet for familier. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Totalt 89 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The One Barcelona. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. The One Barcelona tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Hotellet tilbyr åpne offentlige områder og har 3 handicapvennlige rom. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Kunder kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Majestic Residence
  Frakr4.570Per natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 183 anmeldelser fra reisendeBasert på 183 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Paseo de Gracia. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 28 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2010. Kunder kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Majestic Residence tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sixtytwo Barcelona
  Frakr2.428Per natt

  Sixtytwo Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 62 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1990 anmeldelser fra reisendeBasert på 1990 anmeldelser fra reisende

  Det er et perfekt hotell for de som liker de finere ting i livet, og som setter pris på privatliv og personlig service. Det er plassert på symbolske Paseo de Gracia, omgitt av Barcelonas beste shoppingmuligheter. Det er midt i hjertet av de siste motetrender og Gaudis mest representative bygninger. Det er et antikt boutique-hotell, hvor design og modernisme harmoniseres perfekt.Plassert mellom Gaudi's Casa Batlló og La Pedrera, har hotellet bevart sin modernistiske fasade fra 1897, og et interiør som forbinder dem med designermøblement. Hotellet ønsker å utgjøre en forskjell med gratis tjenester til alle gjestene. De inviteres på cava aperitiff med hjemmelaget chips hver dag kl. 18 i hotellets lounge. Fra kl. 11 til kl. 01 er det tilgjengelig Nespresso-kaffe, te og aromavann i loungen. Gratis Wi-Fi.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  320  Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar
Side  1  av  32
 

Nærliggende hoteller i  Les Glòries - Torre Agbar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler