Nærliggende hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Finn på kart
Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Les Glòries - Torre AgbarFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av Les Glòries - Torre Agbar

 • Claris and Spa
  Frakr1.972Per natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Kart
  0.06 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2236 anmeldelser fra reisendeBasert på 2236 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse designhotellet ligger blant artistisk og historisk storhet i Barcelona. Hotellet ligger like ved stasjonen Passeig de Gracia og et hav av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Dette eksklusive og flotte hotellet holder til i en helt særlig bygning fra 1800-tallet og har en sofistikert arkitektur som uttrykker en følelse av luksus. Gjesterommene er overdådig innredet og er det perfekte sted å trekke seg tilbake etter en dag i Barcelonas gater. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som imøtekommer kravene fra både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Frakr1.148Per natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Kart
  0.13 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   

  Denne koselige leiligheten ligger i Eixample. Det finnes totalt 32 gjesteværelser på Cosmo Apartments Passeig de Gracia. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2017. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Cosmo Apartments Passeig de Gracia et begrenset antall soverom tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Cosmo Apartments Passeig de Gracia inkluderer en gjestegarasje. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Charm Apartments BCN
  Frakr1.418Per natt

  Charm Apartments BCNstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , C/ pelai 12 - Kart
  0.15 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  1,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 48 anmeldelser fra reisendeBasert på 48 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten som ligger i Paseo de Gracia, er et godt alternativ for homofile. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 6 rom. Reisende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Frakr1.661Per natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Kart
  0.16 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 70 anmeldelser fra reisendeBasert på 70 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i Eixample. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. Gjester vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 rom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Val Barcelona Apartment. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Room Mate Carla
  Frakr1.401Per natt

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de mallorca 288 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 583 anmeldelser fra reisendeBasert på 583 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Eixample. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 88 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Hotellet ble bygget i 2007. Room Mate Carla tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Room Mate Carla. Fellesområdene påRoom Mate Carla er tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Frakr2.516Per natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2090 anmeldelser fra reisendeBasert på 2090 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har førsteklasses beliggenhet ved hjertet av den hypnotiserende byen Barcelona. Hotellet ligger bare 200 meter fra den berømte Passeig de Gracia. Gjestene vil finne seg i en ideell setting for å utforske essensen og gledene av denne kunstneriske byen. Hotellet ligger bare kort gangavstand fra det offentlige transportnettverket, og stranden ligger bare 1,5 km unna. Barcelona El Prat De Llobregat Airport ligger bare 12 km fra hotellet. Dette fantastiske hotellet utstråler karakter og stil. Rommene er vakkert designet, med en perfekt blanding av klassisk og modernistisk design. Rommene kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene kan være sikre på å bli fornøyd med de mange fasilitetene og tjenestene som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr2.694Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  0.2 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2850 anmeldelser fra reisendeBasert på 2850 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Paseo de Gracia. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet består av 275 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det finnes 1 gjesteværelser for bevegelseshemmede. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr2.791Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
  0.21 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Totalt 89 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The One Barcelona. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. The One Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Majestic Residence
  Frakr4.003Per natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 179 anmeldelser fra reisendeBasert på 179 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Paseo de Gracia. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Stedet teller totalt 28 innbydende rom. Majestic Residence ble komplett oppusset i 2010. Majestic Residence tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sixtytwo Barcelona
  Frakr1.914Per natt

  Sixtytwo Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 62 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1887 anmeldelser fra reisendeBasert på 1887 anmeldelser fra reisende

  Det er et perfekt hotell for de som liker de finere ting i livet, og som setter pris på privatliv og personlig service. Det er plassert på symbolske Paseo de Gracia, omgitt av Barcelonas beste shoppingmuligheter. Det er midt i hjertet av de siste motetrender og Gaudis mest representative bygninger. Det er et antikt boutique-hotell, hvor design og modernisme harmoniseres perfekt.Plassert mellom Gaudi's Casa Batlló og La Pedrera, har hotellet bevart sin modernistiske fasade fra 1897, og et interiør som forbinder dem med designermøblement. Hotellet ønsker å utgjøre en forskjell med gratis tjenester til alle gjestene. De inviteres på cava aperitiff med hjemmelaget chips hver dag kl. 18 i hotellets lounge. Fra kl. 11 til kl. 01 er det tilgjengelig Nespresso-kaffe, te og aromavann i loungen. Gratis Wi-Fi.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  344  Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar
Side  1  av  35
 

Nærliggende hoteller i  Les Glòries - Torre Agbar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler