Nærliggende hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Finn på kart
Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar

Les Glòries - Torre AgbarFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Les Glòries - Torre Agbar

 • Claris and Spa
  Frakr1.365Per natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Kart
  0.06 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,3/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2201 anmeldelser fra reisendeBasert på 2201 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse designhotellet ligger blant artistisk og historisk storhet i Barcelona. Hotellet ligger like ved stasjonen Passeig de Gracia og et hav av shoppingmuligheter, restauranter og barer. Dette eksklusive og flotte hotellet holder til i en helt særlig bygning fra 1800-tallet og har en sofistikert arkitektur som uttrykker en følelse av luksus. Gjesterommene er overdådig innredet og er det perfekte sted å trekke seg tilbake etter en dag i Barcelonas gater. Hotellet tilbyr i øvrig en lang rekke fasiliteter som imøtekommer kravene fra både forretningsreisende og ferierende.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Frakr919Per natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Kart
  0.13 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   

  Denne koselige leiligheten ligger i Eixample. Det finnes totalt 32 gjesteværelser på Cosmo Apartments Passeig de Gracia. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2017. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Med besøkende med særlige behov i tankene tilbyr Cosmo Apartments Passeig de Gracia et begrenset antall soverom tilrettelagt for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Cosmo Apartments Passeig de Gracia inkluderer en gjestegarasje. Kunder vil sette pris på lufthavnstransporten. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Frakr1.092Per natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Kart
  0.16 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 66 anmeldelser fra reisendeBasert på 66 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i Eixample. Beliggende midt i sentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen er innen 4. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Leiligheten ligger innen 12. 0 kilometer fra havnen. De som velger å overnatte her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Val Barcelona Apartment og et av dets 5 soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Gjester behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Val Barcelona Apartment. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Room Mate Carla
  Frakr1.290Per natt

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de mallorca 288 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 564 anmeldelser fra reisendeBasert på 564 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Eixample. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 88 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Hotellet ble bygget i 2007. Room Mate Carla tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Room Mate Carla. Fellesområdene påRoom Mate Carla er tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Frakr2.163Per natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Kart
  0.17 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2068 anmeldelser fra reisendeBasert på 2068 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har førsteklasses beliggenhet ved hjertet av den hypnotiserende byen Barcelona. Hotellet ligger bare 200 meter fra den berømte Passeig de Gracia. Gjestene vil finne seg i en ideell setting for å utforske essensen og gledene av denne kunstneriske byen. Hotellet ligger bare kort gangavstand fra det offentlige transportnettverket, og stranden ligger bare 1,5 km unna. Barcelona El Prat De Llobregat Airport ligger bare 12 km fra hotellet. Dette fantastiske hotellet utstråler karakter og stil. Rommene er vakkert designet, med en perfekt blanding av klassisk og modernistisk design. Rommene kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene kan være sikre på å bli fornøyd med de mange fasilitetene og tjenestene som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Frakr2.442Per natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Kart
  0.2 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,1/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2820 anmeldelser fra reisendeBasert på 2820 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Paseo de Gracia. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet består av 275 gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2012. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Majestic Hotel & Spa Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det finnes 1 gjesteværelser for bevegelseshemmede. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr1.956Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
  0.21 km fra Les Glòries - Torre Agbar
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 338 anmeldelser fra reisendeBasert på 338 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 89 rom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Alle baderommene på The One Barcelona er handicapvennlige. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Alle de overnattende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på The One Barcelona. Noen av tjenestene til The One Barcelona kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sixtytwo Barcelona
  Frakr1.315Per natt

  Sixtytwo Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 62 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,0/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1826 anmeldelser fra reisendeBasert på 1826 anmeldelser fra reisende

  Det er et perfekt hotell for de som liker de finere ting i livet, og som setter pris på privatliv og personlig service. Det er plassert på symbolske Paseo de Gracia, omgitt av Barcelonas beste shoppingmuligheter. Det er midt i hjertet av de siste motetrender og Gaudis mest representative bygninger. Det er et antikt boutique-hotell, hvor design og modernisme harmoniseres perfekt.Plassert mellom Gaudi's Casa Batlló og La Pedrera, har hotellet bevart sin modernistiske fasade fra 1897, og et interiør som forbinder dem med designermøblement. Hotellet ønsker å utgjøre en forskjell med gratis tjenester til alle gjestene. De inviteres på cava aperitiff med hjemmelaget chips hver dag kl. 18 i hotellets lounge. Fra kl. 11 til kl. 01 er det tilgjengelig Nespresso-kaffe, te og aromavann i loungen. Gratis Wi-Fi.

  Se mer
 • Room Mate Anna
  Frakr1.538Per natt

  Room Mate Annastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de arago 271 - Kart
  0.23 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 704 anmeldelser fra reisendeBasert på 704 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paseo de Gracia. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Totalt 81 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Room Mate Anna ble komplett oppusset i 2016. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Room Mate Anna tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • OD Barcelona
  Frakr2.559Per natt

  OD Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , C/ aragón, 300 (esquina c/ roger de llúria) 300 - Kart
  0.25 km fra Les Glòries - Torre Agbar
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 354 anmeldelser fra reisendeBasert på 354 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Eixample. Totalt 98 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. OD Barcelona ble bygget i 2017. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. OD Barcelona tillater små kjæledyr. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  346  Hoteller i Les Glòries - Torre Agbar
Side  1  av  35
 

Nærliggende hoteller i  Les Glòries - Torre Agbar

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer