Nærliggende hoteller i La Rambla

Finn på kart
Hoteller i La Rambla

La RamblaFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av La Rambla

 • Internacional Ramblas Atiram Hotel
  Frakr557Per natt

  Internacional Ramblas Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla ciutat vella (gotic) 78-80 - Kart
  0.02 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 742 anmeldelser fra reisendeBasert på 742 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er bygget i en modernistisk stil og er ekstremt populært blant turister og tilbyr fabelaktig utsikt over Plaza de la Boquería, som ble designet av Miró. Livlige Las Ramblas, restauranter og shoppingmuligheter finnes i nærheten, og Liceo-teateret kan nås til fots på et par minutter. Forbindelser til offentlig transport finnes rett utenfor eiendommen. Dette vennlige hotellet gjorde omfattende renovasjonsarbeid i 2004 og har totalt 59 rom. Fasiliteter inkluderer en romslig foajé med 24-timers resepsjonsskranke og en safe, i tillegg til en koselig bar og en restaurant. De stilig dekorerte rommene kommer alle med et en-suite bad og er alle godt utstyrt. Frokostbuffet serveres i en utrolig hall med naturlig lys og en utendørs terrasse der man kan nyte omgivelsene i Ramblas under frokosten.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.039Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  0.06 km fra La Rambla
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2116 anmeldelser fra reisendeBasert på 2116 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Ingles
  Frakr485Per natt

  Inglesstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de la boqueria 19 - Kart
  0.07 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 413 anmeldelser fra reisendeBasert på 413 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Barrio Gotico. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 28 soverom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Ingles tilbyr også babysenger ved forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Hostal Las Flores
  Frakr496Per natt

  Hostal Las Floresstars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas, 79, ciutat vella 79 - Kart
  0.08 km fra La Rambla
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 206 anmeldelser fra reisendeBasert på 206 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Las Ramblas. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra herberget. Besøkende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Herberget ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Med bare 15 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Las Flores. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • May Ramblas Hotel
  Frakr503Per natt

  May Ramblas Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 6-8 - Kart
  0.09 km fra La Rambla
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 111 anmeldelser fra reisendeBasert på 111 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. May Ramblas Hotel består av totalt 42 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på May Ramblas Hotel. May Ramblas Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Alle rommene på May Ramblas Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Stedet tilbyr gjester egen lufthavnstransport. May Ramblas Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atlas
  Frakr709Per natt

  Atlasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 11 - Kart
  0.1 km fra La Rambla
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 232 anmeldelser fra reisendeBasert på 232 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 20 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Dalia Ramblas hotel
  Frakr519Per natt

  Dalia Ramblas hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 22 - Kart
  0.11 km fra La Rambla
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 30 koselige gjesteværelser. Dalia Ramblas hotel ble totalrenovert i 2012. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Hesperia Ramblas
  Frakr932Per natt

  Hesperia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l hospital 26 - Kart
  0.12 km fra La Rambla
  4,1/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1336 anmeldelser fra reisendeBasert på 1336 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Med sin beliggenhet innen 2. 9 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av 70 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Hesperia Ramblas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • España
  Frakr1.871Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1776 anmeldelser fra reisendeBasert på 1776 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 • Adagio Gastronòmic
  Frakr394Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 582 anmeldelser fra reisendeBasert på 582 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  306  Hoteller i La Rambla
Side  1  av  31
 

Nærliggende hoteller i  La Rambla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer