Nærliggende hoteller i La Rambla

Finn på kart
Hoteller i La Rambla

La RamblaFra  kr400

Anbefalte hoteller i nærheten av La Rambla

 • Internacional Ramblas Atiram Hotel
  Frakr1.469Per natt

  Internacional Ramblas Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla ciutat vella (gotic) 78-80 - Kart
  0.02 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 757 anmeldelser fra reisendeBasert på 757 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er bygget i en modernistisk stil og er ekstremt populært blant turister og tilbyr fabelaktig utsikt over Plaza de la Boquería, som ble designet av Miró. Livlige Las Ramblas, restauranter og shoppingmuligheter finnes i nærheten, og Liceo-teateret kan nås til fots på et par minutter. Forbindelser til offentlig transport finnes rett utenfor eiendommen. Dette vennlige hotellet gjorde omfattende renovasjonsarbeid i 2004 og har totalt 59 rom. Fasiliteter inkluderer en romslig foajé med 24-timers resepsjonsskranke og en safe, i tillegg til en koselig bar og en restaurant. De stilig dekorerte rommene kommer alle med et en-suite bad og er alle godt utstyrt. Frokostbuffet serveres i en utrolig hall med naturlig lys og en utendørs terrasse der man kan nyte omgivelsene i Ramblas under frokosten.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr1.868Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  0.06 km fra La Rambla
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2271 anmeldelser fra reisendeBasert på 2271 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Hostal Las Flores
  Frakr1.289Per natt

  Hostal Las Floresstars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas, 79, ciutat vella 79 - Kart
  0.08 km fra La Rambla
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 211 anmeldelser fra reisendeBasert på 211 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse herberget ligger i Las Ramblas. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra herberget. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. Reisende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Hostal Las Flores og et av dets 15 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hostal Las Flores. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • May Ramblas Hotel
  Frakr1.565Per natt

  May Ramblas Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 6-8 - Kart
  0.09 km fra La Rambla
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 140 anmeldelser fra reisendeBasert på 140 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Det finnes totalt 42 rom på stedet. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Alle rommene på May Ramblas Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. May Ramblas Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atlas
  Frakr1.822Per natt

  Atlasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 11 - Kart
  0.1 km fra La Rambla
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 237 anmeldelser fra reisendeBasert på 237 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. De 20 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Atlas tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • Dalia Ramblas hotel
  Frakr1.565Per natt

  Dalia Ramblas hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 22 - Kart
  0.11 km fra La Rambla
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 280 anmeldelser fra reisendeBasert på 280 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Las Ramblas. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. De 30 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2012. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Dalia Ramblas hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Hesperia Ramblas
  Frakr1.816Per natt

  Hesperia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l hospital 26 - Kart
  0.12 km fra La Rambla
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1370 anmeldelser fra reisendeBasert på 1370 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 2. 9 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Hesperia Ramblas består av totalt 70 rom. Hesperia Ramblas ble totalrenovert i 2009. Hesperia Ramblas sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • España
  Frakr1.908Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1803 anmeldelser fra reisendeBasert på 1803 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 • Adagio Gastronòmic
  Frakr1.090Per natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  3,6/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 591 anmeldelser fra reisendeBasert på 591 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturelle og historiske sentrum, og er omgitt av mange butikker, kafeer, barer og restauranter. Sjøen er om lag én kilometer unna, og det er offentlig transport innen rekkevidde.Dette hotellet ble bygget i 1850 og renovert i 1992, og har 38 rom fordelt på fem etasjer, herunder fire enkeltrom og 34 dobbeltrom. Hotellet har air condition, døgnåpen resepsjon, safe, heis og kafé. Hotellet har også et TV-rom, og tilbyr klesvask.De praktiske, lyse og store rommene har bad/toalett, hårføner, telefon, sentralfyring og safe.En frokostbuffet serveres hver morgen.

  Se mer
 • Ciutat Vella Apartments
  Frakr1.580Per natt

  Ciutat Vella Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer d en roca 8 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  0,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 65 anmeldelser fra reisendeBasert på 65 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Las Ramblas. Med bare 10 rom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Ciutat Vella Apartments ble bygget i 2008. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Ciutat Vella Apartments tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Ciutat Vella Apartments følger bærekraftige retningslinjer.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  289  Hoteller i La Rambla
Side  1  av  29
 

Nærliggende hoteller i  La Rambla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler