Nærliggende hoteller i La Rambla

Finn på kart
Hoteller i La Rambla

La RamblaFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av La Rambla

 • Internacional Ramblas Atiram Hotel
  Frakr1.008Per natt

  Internacional Ramblas Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla ciutat vella (gotic) 78-80 - Kart
  0.02 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 27 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 749 anmeldelser fra reisendeBasert på 749 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er bygget i en modernistisk stil og er ekstremt populært blant turister og tilbyr fabelaktig utsikt over Plaza de la Boquería, som ble designet av Miró. Livlige Las Ramblas, restauranter og shoppingmuligheter finnes i nærheten, og Liceo-teateret kan nås til fots på et par minutter. Forbindelser til offentlig transport finnes rett utenfor eiendommen. Dette vennlige hotellet gjorde omfattende renovasjonsarbeid i 2004 og har totalt 59 rom. Fasiliteter inkluderer en romslig foajé med 24-timers resepsjonsskranke og en safe, i tillegg til en koselig bar og en restaurant. De stilig dekorerte rommene kommer alle med et en-suite bad og er alle godt utstyrt. Frokostbuffet serveres i en utrolig hall med naturlig lys og en utendørs terrasse der man kan nyte omgivelsene i Ramblas under frokosten.

  Se mer
 • Moderno
  Frakr1.498Per natt

  Modernostars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l hospital 11 - Kart
  0.05 km fra La Rambla
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 927 anmeldelser fra reisendeBasert på 927 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Det finnes totalt 57 gjesteværelser på Moderno . Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 1999. Resepsjonen er døgnåpen. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Petit Palace Boquería Garden
  Frakr2.297Per natt

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de la boqueria 10 - Kart
  0.06 km fra La Rambla
  3,8/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2173 anmeldelser fra reisendeBasert på 2173 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et vakkert byhotell, beliggende i en sjarmerende bygning fra 1800-tallet. Hotellet ligger kun noen få skritt fra noen av de viktigste turistattraksjonene i byen, inkludert anerkjente Las Ramblas, det berømte gotiske kvarteret og det travle forretningsdistriktet i byen. Gjestene vil finne et utvalg av restauranter, barer og puber samt utallige offentlige transportforbindelser i området. Teateret Gran Liceu og Boquería-markedet er også et steinkast unna dette hotellet. Hotellet har en vakker, innendørs hage og glimrende fasiliteter. De smakfullt innredete gjesterommene har blitt utformet med tanke på gjestenes behov, og tilbyr en avslappet atmosfære hvor man kan roe helt ned. Dette luksuriøse hotellet er den perfekte basen fra hvor man kan utforske alt denne vakre byen har å tilby.

  Se mer
 • Ingles
  Frakr872Per natt

  Inglesstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de la boqueria 19 - Kart
  0.07 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 48 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 423 anmeldelser fra reisendeBasert på 423 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Barrio Gotico. Totalt 28 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ingles. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Ingles tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hostal Las Flores
  Frakr966Per natt

  Hostal Las Floresstars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas, 79, ciutat vella 79 - Kart
  0.08 km fra La Rambla
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 208 anmeldelser fra reisendeBasert på 208 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Las Ramblas. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater herberget lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 50 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Herberget ligger innen 5. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • May Ramblas Hotel
  Frakr1.357Per natt

  May Ramblas Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 6-8 - Kart
  0.09 km fra La Rambla
  3,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Las Ramblas. Hotellet består av 42 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Atlas
  Frakr956Per natt

  Atlasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del cardenal casanas 11 - Kart
  0.1 km fra La Rambla
  4,0/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 234 anmeldelser fra reisendeBasert på 234 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Las Ramblas. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 20 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Dalia Ramblas hotel
  Frakr1.227Per natt

  Dalia Ramblas hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 22 - Kart
  0.11 km fra La Rambla
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 268 anmeldelser fra reisendeBasert på 268 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Las Ramblas. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 30 koselige gjesteværelser. Dalia Ramblas hotel ble totalrenovert i 2012. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Hesperia Ramblas
  Frakr1.765Per natt

  Hesperia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de l hospital 26 - Kart
  0.12 km fra La Rambla
  4,1/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1343 anmeldelser fra reisendeBasert på 1343 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Las Ramblas. Beliggende innen 2. 9 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 5 kilometer. Stedet teller totalt 70 innbydende soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2009. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Hesperia Ramblas. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hesperia Ramblas. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • España
  Frakr1.907Per natt

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de sant pau 9-11 - Kart
  0.13 km fra La Rambla
  3,7/5
  Kundeomtalerav 182 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1786 anmeldelser fra reisendeBasert på 1786 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre og regnes av mange som en liten perle, der katalansk modernisme er blandet med interiørdesign i moderne stil. Hotellets restaurant er under ledelse av den kjente spanske kokken Martín Berasategui og er et obligatorisk besøk for gourmeter. Berømte Las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia ligger bare noen få skritt fra hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  304  Hoteller i La Rambla
Side  1  av  31
 

Nærliggende hoteller i  La Rambla

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler