Nærliggende hoteller i La Pedrera - Casa Milà

Finn på kart
Hoteller i La Pedrera - Casa Milà

La Pedrera - Casa MilàFra  kr368

Anbefalte hoteller i nærheten av La Pedrera - Casa Milà

 • Suites Avenue
  Frakr1.586Per natt

  Suites Avenuestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Paseo de gracia, eixample 83 - Kart
  0.07 km fra La Pedrera - Casa Milà
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 929 anmeldelser fra reisendeBasert på 929 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet ligger i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra leilighetshotellet. Stedet teller totalt 30 innbydende rom. Suites Avenue ble bygget i 2009. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Reisende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Denne dyrevennlige eiendommen tillater kjæledyr inntil 5 kg. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Reisende kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Noen av tjenestene til Suites Avenue kan koste ekstra.

  Se mer
 • Actual
  Frakr1.153Per natt

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Kart
  0.12 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 567 anmeldelser fra reisendeBasert på 567 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en ypperlig beliggenhet i sentrum av det berømte handels-, finans- og turistområdet i Barcelona. Det er vakkert plassert på hjørnet av Rosselló og Passeig de Gràcia, en av de beste shoppinggatene i byen. Hotellet har en vakker utsikt til La Pedrera og andre fantastiske bygninger i området. Man finner T-banen og bussholdeplassene bare 20 meter unna. Innenfor dette området vil gjestene kunne finne flere interessante kulturelle og historiske steder som er vel verdt et besøk. Dette er uten tvil et perfekt hotell for gjester som ønsker å oppdage Barcelona fra innsiden.

  Se mer
 • Monument Hotel
  Frakr3.585Per natt

  Monument Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gràcia 75 - Kart
  0.13 km fra La Pedrera - Casa Milà
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 336 anmeldelser fra reisendeBasert på 336 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Paseo de Gracia. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 300 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 3. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Totalt 84 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet har eksistert siden 1895, men ble totalrenovert i 2016. Monument Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Monument Hotel tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Små kjæledyr er tillatt på Monument Hotel. Monument Hotel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • H10 Casa Mimosa
  Frakr3.349Per natt

  H10 Casa Mimosastars

  Eixample, Barcelona , Pau claris 179 179 - Kart
  0.14 km fra La Pedrera - Casa Milà
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 593 anmeldelser fra reisendeBasert på 593 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Eixample. Innen 230 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Det finnes totalt 48 soverom på stedet. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2016. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på H10 Casa Mimosa. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på H10 Casa Mimosa. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Frakr2.516Per natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Kart
  0.14 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2090 anmeldelser fra reisendeBasert på 2090 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har førsteklasses beliggenhet ved hjertet av den hypnotiserende byen Barcelona. Hotellet ligger bare 200 meter fra den berømte Passeig de Gracia. Gjestene vil finne seg i en ideell setting for å utforske essensen og gledene av denne kunstneriske byen. Hotellet ligger bare kort gangavstand fra det offentlige transportnettverket, og stranden ligger bare 1,5 km unna. Barcelona El Prat De Llobregat Airport ligger bare 12 km fra hotellet. Dette fantastiske hotellet utstråler karakter og stil. Rommene er vakkert designet, med en perfekt blanding av klassisk og modernistisk design. Rommene kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene kan være sikre på å bli fornøyd med de mange fasilitetene og tjenestene som hotellet har å tilby.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Frakr2.791Per natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Kart
  0.17 km fra La Pedrera - Casa Milà
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 362 anmeldelser fra reisendeBasert på 362 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Eixample, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Totalt 89 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The One Barcelona. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. The One Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattingsstedet tillater kun små kjæledyr. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Er man på jakt etter avslapning kan reisende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Frakr1.717Per natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Kart
  0.18 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundeomtalerav 85 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1765 anmeldelser fra reisendeBasert på 1765 anmeldelser fra reisende

  Hotellet Condes De Barcelona ligger ved Passeig de Gràcia og midt imot den berømte Gaudí-bygningen "La Pedrera." Hotellet har en ideell beliggenhet midt i byens modernistiske hjerte. Hotellet ligger i to tidligere palasser fra det 19. århundre, med fantastiske takterrasser med utendørsbassenger og flott utsikt mot Passeig og den karakteristiske Sagrada Familia-katedralen. Rommene har en tidsriktig design, og blant fasilitetene finner man restauranten Lasarte, en restaurant med 2 Michelin-stjerner under ledelse av Martin Berasategui. En sann perle bare en kort spasertur fra Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Gallery Hotel
  Frakr1.492Per natt

  Gallery Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 249 - Kart
  0.2 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1984 anmeldelser fra reisendeBasert på 1984 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Paseo de Gracia. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 20. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet er innen 10. 0 kilometer fra løypene. Det er offentlige transportforbindelser 2. 5 kilometer unna. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Vierailla on lentoasemalle noin 5 metrin matka. Overnattingsstedet består av totalt 110 koselige gjesteværelser. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2019. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Gallery Hotel. Gallery Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Gallery Hotel forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på Gallery Hotel. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gallery Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som velger å overnatte her kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Gallery Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alexandra Barcelona, Curio Collection by Hilton
  Frakr1.716Per natt
  0.2 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,1/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2218 anmeldelser fra reisendeBasert på 2218 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger midt i sentrum av Barcelona mellom Passeig de Gràcia og Rambla de Catalunya. Den flotte beliggenheten gjør det mulig å komme seg til Plaça Catalunya, Sagrada Familia-katedralen og Las Ramblas på 10 minutter til fots. Hotellet har 116 rom, 24-timers resepsjon, ekspress inn- og utsjekking, concierge-service, valutaveksling, gratis Wi-Fi over hele hotellet, møterom, forretningssenter, restaurant, bar, treningssenter, velværeavdeling, bibliotek, sykkelutleie, bilutleie og parkering (mot parkeringsgebyr). Fasiliteter for funksjonshemmede gjester.Blant hotellets fasiliteter vil gjestene finne en koselig utendørsterrasse og et fantastisk svømmebasseng der gjestene kan slappe av og ta en forfriskende dukkert midt i byens sentrum. Dette hotellet er ideelt egnet til å nyte det fantastiske været ved Middelhavet mens man hygger seg med en cocktail eller nyter et lett måltid på baren på hjørnet, omgitt av en hyggelig atmosfære.

  Se mer
 • Murmuri
  Frakr1.358Per natt

  Murmuristars

  Eixample, Barcelona , Rambla de catalunya 104 - Kart
  0.21 km fra La Pedrera - Casa Milà
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1632 anmeldelser fra reisendeBasert på 1632 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Eixample. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 53 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble reist tilbake i 1892, men har siden blitt komplett oppusset i 2008. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette hotellet er designet for å gjøre alles opphold enklere. Derfor tilbys flere rom med handicapvennlige bad. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Murmuri byr på et variert utvalg av spisested. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  345  Hoteller i La Pedrera - Casa Milà
Side  1  av  35
 

Nærliggende hoteller i  La Pedrera - Casa Milà

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler