Nærliggende hoteller i Francia station

Finn på kart
Hoteller i Francia station

Francia stationFra  kr229

Anbefalte hoteller i nærheten av Francia station

 • Park Hotel
  Frakr749Per natt

  Park Hotelstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Avinguda del marques de l argentera 11 - Kart
  0.07 km fra Francia station
  4,2/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter

  Hotellet ligger en kort spasertur fra Picasso-museet og tekstilindustrien, nær stranden, den olympiske havnen, Maremagnum og akvariet IMAX, Las Ramblas og katedralen. Dette hotellet rett foran Estació de Franca i Ciutat Vella-distriktet har en uslåelig beliggenhet. Fasilitetene omfatter bar, restaurant, salong og romservice (16 timer i døgnet) og Wi-Fi i hele bygningen. Hotellet tilbyr også parkering under tak.

  Se mer
 • Hotel Ciutadella Barcelona
  Frakr1.103Per natt

  Hotel Ciutadella Barcelonastars

  El Born, Barcelona , Avinguda del marques de l argentera 4 - Kart
  0.08 km fra Francia station
  4,2/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 572 anmeldelser fra reisendeBasert på 572 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i El Born. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra innkvarteringen. Totalt 59 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Hotel Ciutadella Barcelona tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santa Marta
  Frakr496Per natt

  Santa Martastars

  El Born, Barcelona , Carrer del general castanos 14 - Kart
  0.1 km fra Francia station
  4,4/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 501 anmeldelser fra reisendeBasert på 501 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet har en sentral plassering i nærheten av parken Ciudadela i Barcelona. Hotellet har ideelle omgivelser i denne levende byen, perfekt for gjester som vil utforske severdighetene den har å tilby. Gjestene befinner seg i kort avstand fra berømte Las Ramblas, samt den fascinerende gotiske bydelen. Handlegater, underholdningsområder og delikate spisemuligheter er kun en behagelig spasertur unna. Hotellet ønsker gjestene velkommen med varm gjestfrihet, komfortabel innkvartering og en praktisk lokalisering. Gjestene vil sette pris på de lyse, lekkert dekorerte gjesterommene. De er det perfekte skjulested for byens temp som venter like på utsiden.

  Se mer
 • Lyon
  Frakr389Per natt

  Lyonstars

  El Born, Barcelona , Carrer del general castanos 6 - Kart
  0.15 km fra Francia station
  4,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet er i El Born. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 20 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 200 meter fra havnen. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 15 rom. Lyon gjennomgikk en renovasjon i 1992. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Lyon. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Lyon kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • AinB Born-Damas Apartments
  Frakr908Per natt

  AinB Born-Damas Apartmentsstars

  El Born, Barcelona , Damas 1 - Kart
  0.2 km fra Francia station
  3,9/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 27 anmeldelser fra reisendeBasert på 27 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i El Born. Beliggende i sentrum, kan leilighetshotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Ikke langt unna vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra leilighetshotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 400 meter. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 5 gjesteværelser. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. AinB Born-Damas Apartments tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. AinB Born-Damas Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • K+K Hotel Picasso El Born
  Frakr1.191Per natt

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Kart
  0.27 km fra Francia station
  4,7/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2860 anmeldelser fra reisendeBasert på 2860 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i El Born. Beliggende innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger 1. 7 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen er innen 1. 6 kilometer fra nærmeste strand. De 92 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested.

  Se mer
 • Del Mar
  Frakr1.138Per natt

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kart
  0.29 km fra Francia station
  4,1/5
  Kundeomtalerav 60 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 754 anmeldelser fra reisendeBasert på 754 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i det gotiske distriktet, i hjertet av Barcelona. Det er mange turistattraksjoner i nabolaget, som Sagrada Familia, Christopher Columbus-statuen og Picasso-museet. Hotellet er i gangavstand fra offentlige transportmidler og stranden. Flyplassen ligger om lag 20 kilometer unna, og reisetiden dit er om lag 20 minutter.Dette hotellet ligger på en livlig gate, og har air condition. Hotellet ble renovert i 2005, og har 75 rom fordelt på seks etasjer. Lobbyen er stilfull, og har heiser, valutavekslingskontor og døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også klesvask.De komfortable rommene har alle bad med hårføner, i tillegg til telefon, satellitt-/kabel-TV og internettilgang. Rommene har også air condition, safe og sentralfyring.

  Se mer
 • H10 Port Vell
  Frakr1.988Per natt

  H10 Port Vellstars

  El Born, Barcelona , Pas de sota muralla 9 - Kart
  0.34 km fra Francia station
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1111 anmeldelser fra reisendeBasert på 1111 anmeldelser fra reisende

  Med sin plassering i Barceloneta-distriktet, bare 13 km fra flyplassen El Prat og meter fra undergrunnen, er dette supre botique-hotellet det ideelle stedet å være for både forretnings- og fornøyelsesbesøkende. Mange av de berømte landemerkene og attraksjonene er innen enkelt rekkevidde. Slik som Las Ramblas, Plaza Catalunya, Tibidabo, Montjuic, Sagrada Familia, La Seu-katedralen og Picasso-museet. I nærheten finnes også Barrio Gotico med sitt utvalg tapas-barer restauranter og butikker. Hotellet byr på serviceløsninger laget for å dekke klienters behov. Inkludert forretningsfasiliteter med gratis trådløs internett-tilgang. En avslappet takterrasse med spektakulær utsikt over byen er enda et gode. Luftkondisjonerte rom er pent presenterte med moderne, elegant dekor. De er møblert med alle nødvendige fasiliteter laget for å garantere gjestenes velvære og komfort.

  Se mer
 • Ciutat de Barcelona
  Frakr1.216Per natt

  Ciutat de Barcelonastars

  El Born, Barcelona , Carrer de la princesa 33 - 35 - Kart
  0.37 km fra Francia station
  3,9/5
  Kundeomtalerav 28 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1300 anmeldelser fra reisendeBasert på 1300 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i hjertet av "Ciutat Vella," den mest kosmopolitiske bydelen i Barcelona, som er full av kulturelle og kommersielle attraksjoner, overraskende butikker, trendy barer og restauranter og velkjent for sitt livlige uteliv. Noen få meter unna finner gjestene Picasso-museet, Katedralen i Barcelona, ​​Santa María del Mar-kirken, de smale gatene i det gotiske kvartalet, de gamle romerske murene og den eldste delen av byen.

  Se mer
 • Barcelona Hotel Colonial
  Frakr642Per natt

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kart
  0.44 km fra Francia station
  3,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 918 anmeldelser fra reisendeBasert på 918 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger sentralt i Barcelonas gotiske kvartal. Dette hotellet er ganske nytt og har en utmerket beliggenhet ved siden av Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo Esplanade. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, hotellsafe, frokostrom og salong. Det er trådløs Internett-tilgang i hele hotellet, og gjestene kan benytte seg av hotellets romservice.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  287  Hoteller i Francia station
Side  1  av  29
 

Nærliggende hoteller i  Francia station

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler

 • Jazz
  Jazz
  4,6/5

  Fantastisk frokost (10 av 10), sentral og bra beliggenhet og veldig hyggelig og serviceorientert personale

  OddA
  Hotelopia-kunde, 18/06/2017

  Frakr869Se mer